• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar mutfak için bu saat nasıl??

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
$22732739707400597712.webp

kızlar mutfagımı kırmızı ağırlıklı yapıcam Allah nasip ederse bu saat nasıl sizce :16:

canım ben çok seviyorum o parmak ifadeleri ama mutfağa daha uygun bi şey bulamazsan al bence :44:

çok beğendim çok güzel bence almalısın :)

öylemi dersinnn :52: teşekür ederim canım bende istiyorum almak ama işte tam emin olamadım kk bayanlarına sormak istedim :52:

bayıldım saate :16:

:16::16: çok tatlı dimi mutfaga uyum sağlarmıki :1:

canım ben çok seviyorum o parmak ifadeleri ama mutfağa daha uygun bi şey bulamazsan al bence :44:

kahve temalı olanlar var ama bunu bi türlü silemiyorum kafamdan bende anlamadım :26: bi ara etrafında çatal kaşık olanlara kafayı takmıstım ama onu artık begenmiyorm :52:

Ben ede çok güzelmişşş :)

Çok güzel bayıldım :16:

teşekürler kızlar siz olsanız alırmıydınız bunu mutfagınızaaa :52:

öylemi dersinnn :52: teşekür ederim canım bende istiyorum almak ama işte tam emin olamadım kk bayanlarına sormak istedim :52:

:16::16: çok tatlı dimi mutfaga uyum sağlarmıki :1:

kahve temalı olanlar var ama bunu bi türlü silemiyorum kafamdan bende anlamadım :26: bi ara etrafında çatal kaşık olanlara kafayı takmıstım ama onu artık begenmiyorm :52:

teşekürler kızlar siz olsanız alırmıydınız bunu mutfagınızaaa :52:

Alırdım hatta nereden bakıyorsun kendime bile düşündüm üzerindeki parmaklar en sevdiğim şekillerden biridir :23::21:

alıyorummm :1::1:

:1: aynen canım ya aldım gitti valla bakalım nasıl gelcek :1: sende gül güle kullan canım değişikmiş bardağın :1:

Amin canım inşallah:nazar:Hepimiz aşkla kullanalım hayırlısıyla :16:Bilindik bir yerden aldıysan sorun yaşanmıyorsa aynı şekilde gelir :12:

Back
X