Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben suna inanan biriyim,ucuz etin tiridi olmaz.ucuza yaptırmak istemek kendine önem vermemek demek bence.estetik olsun da illaki güzel olur mantığıyla hareket etmek çok kotu sonuçlara sebebiyet verebilir.normalde meme estetiğinin ortalama fiyatı 5000-8000 tl arasındadır.ve en ii protez allergandir.bunun dışında,3000 ne yapan yerlerde var evet.bit pazarından alınan elbiseyle vakkodan alınan arasındaki fark gibi.hadi elbisenin yenisini almak mümkün ya da değiştirmek.ama sağlıkla ilgili bir şey bu o nedenle işin parasal kısmının yanısıra hijyenik ve yaptığı işin arkasında duran sağlık kuruluşunda yaptırmak gerekli.maddi açıdan müsait değilseniz biraz daha bekleyip biriktirip iisini yptirin derim.oldu bittiye gelecek bir konu değil o nedenle çok ince eleyip sık dokumak lazım.ayrıca doktor adından öte kurum adı son derece önemli kurumsal olmayan bir yerde tabiri caizse merdiven altı yerlerde sırf aaa ii bi doktor var orda deyip ameliyata girilmez.çünkü gercekten bir sıkıntı olduğunda ameliyati yapan doktor değil yapan tesis sizlere geri dönüş yapıyor olacak.bu nedenle yaptiracaginiz kurumun kurumsal bir yer olduğundan emin olun sonrasında doktorun kalitesini inceleyin.unutmayın ki parayla satın alınamayan tek şey sagliktir...olmayı düşünenler benimle bağlantı kursun...geçmiş olsun cnm,son durumu nedir bilmiyorum ama umarım içine sinmiştir yeni gögüslerin.benimde küçük biraz,acaba sizin kaç bedenden kaç bedene çıktı operasyon sonrası.resim paylaşmışsınız görmek isterdim,onun için arkadaşlık gönderecem kabul ederseniz sevinirim
sadece arkadaş olarak ekli olanlar görebiliyor.
Ben suna inanan biriyim,ucuz etin tiridi olmaz.ucuza yaptırmak istemek kendine önem vermemek demek bence.estetik olsun da illaki güzel olur mantığıyla hareket etmek çok kotu sonuçlara sebebiyet verebilir.normalde meme estetiğinin ortalama fiyatı 5000-8000 tl arasındadır.ve en ii protez allergandir.bunun dışında,3000 ne yapan yerlerde var evet.bit pazarından alınan elbiseyle vakkodan alınan arasındaki fark gibi.hadi elbisenin yenisini almak mümkün ya da değiştirmek.ama sağlıkla ilgili bir şey bu o nedenle işin parasal kısmının yanısıra hijyenik ve yaptığı işin arkasında duran sağlık kuruluşunda yaptırmak gerekli.maddi açıdan müsait değilseniz biraz daha bekleyip biriktirip iisini yptirin derim.oldu bittiye gelecek bir konu değil o nedenle çok ince eleyip sık dokumak lazım.ayrıca doktor adından öte kurum adı son derece önemli kurumsal olmayan bir yerde tabiri caizse merdiven altı yerlerde sırf aaa ii bi doktor var orda deyip ameliyata girilmez.çünkü gercekten bir sıkıntı olduğunda ameliyati yapan doktor değil yapan tesis sizlere geri dönüş yapıyor olacak.bu nedenle yaptiracaginiz kurumun kurumsal bir yer olduğundan emin olun sonrasında doktorun kalitesini inceleyin.unutmayın ki parayla satın alınamayan tek şey sagliktir...olmayı düşünenler benimle bağlantı kursun...
Hayırlı olsun canim o halde güle güle kullan senin adına sevindim,reklam para kazanmak amaclidir benim hastanem de yok satış pazarlama sektöründe de çalışmıyorum.sen nasil ki memnun kldigin şeyi oneriyosan ben de öneride bulundum,bence eleştiri yaparken tartarak yapmalisin.aksi takdirde böyle elstirdigin cümleyle ters dusersin.benim yazdıklarımı eleştirmek yerine sen de öneride bulunabilirdin.teşekkür ederim..kusura bakma sana kesinlikle katılmıyorum..bu işin parayla pulla alakası yok..burada neler yaşanıyor görüyoruz..en iyi doktor hastane diye 5000-8000 tl ödüyor sonra uygulandığı yöntem ve büyüklük vücuduna uyum sağlamayabiliyor..bu iş doktora kalmış kimisi kamuya bağlı kimisi özel sektör...para konusu bu noktada değişir...olmayı düşünen benimle bağlantı kursun demişsin reklam kokusu seziyorum..ki bu hiç adil bişey değil..evet ben 1 ay önce araştırma hastanesinde ameliyat oldum 3,300 tl ödeme yaptım.ve 8000 tl ödeme yapabilme kapasityemde vardı ama ben tercihim devlet hastanesinden yana kullandım..çokda memnunum..sen sen ol parasına değil işin kalitesine önem var ...
Ben suna inanan biriyim,ucuz etin tiridi olmaz.ucuza yaptırmak istemek kendine önem vermemek demek bence.estetik olsun da illaki güzel olur mantığıyla hareket etmek çok kotu sonuçlara sebebiyet verebilir.normalde meme estetiğinin ortalama fiyatı 5000-8000 tl arasındadır.ve en ii protez allergandir.bunun dışında,3000 ne yapan yerlerde var evet.bit pazarından alınan elbiseyle vakkodan alınan arasındaki fark gibi.hadi elbisenin yenisini almak mümkün ya da değiştirmek.ama sağlıkla ilgili bir şey bu o nedenle işin parasal kısmının yanısıra hijyenik ve yaptığı işin arkasında duran sağlık kuruluşunda yaptırmak gerekli.maddi açıdan müsait değilseniz biraz daha bekleyip biriktirip iisini yptirin derim.oldu bittiye gelecek bir konu değil o nedenle çok ince eleyip sık dokumak lazım.ayrıca doktor adından öte kurum adı son derece önemli kurumsal olmayan bir yerde tabiri caizse merdiven altı yerlerde sırf aaa ii bi doktor var orda deyip ameliyata girilmez.çünkü gercekten bir sıkıntı olduğunda ameliyati yapan doktor değil yapan tesis sizlere geri dönüş yapıyor olacak.bu nedenle yaptiracaginiz kurumun kurumsal bir yer olduğundan emin olun sonrasında doktorun kalitesini inceleyin.unutmayın ki parayla satın alınamayan tek şey sagliktir...olmayı düşünenler benimle bağlantı kursun...
Bende sana katilmiyorum canim ucuz yaptirmak kendine onem vermemektir lafina hele hic katilmiyorum ben arastirma hastanesinde oldum ve maddi olarak hicbir sorunum yok sadece oradaki doktora icim sindi onunla kendimi rahat hissettim ve ona oldum ayrica ucuz diye kotu olacak diye bisey yok benim ameliyatima 2 doktor birden girdi biri prof. Doktor digeri docent doktor. Burada tonlarca para verdikten sonra sorun yasayan arkadaslar var bu is kesinlikle sans isi yani ne kadar pahaliysa o kadar guzel olur diye bir mantik olamaz herkesin kendi secimi
Bende sana katilmiyorum canim ucuz yaptirmak kendine onem vermemektir lafina hele hic katilmiyorum ben arastirma hastanesinde oldum ve maddi olarak hicbir sorunum yok sadece oradaki doktora icim sindi onunla kendimi rahat hissettim ve ona oldum ayrica ucuz diye kotu olacak diye bisey yok benim ameliyatima 2 doktor birden girdi biri prof. Doktor digeri docent doktor. Burada tonlarca para verdikten sonra sorun yasayan arkadaslar var bu is kesinlikle sans isi yani ne kadar pahaliysa o kadar guzel olur diye bir mantik olamaz herkesin kendi secimi
Şansla bıçak altına yatmam ben
cnm bnm aynen öyle cooook guzel anlatmissin sana katiliorum cani gonulden
kusura bakma sana kesinlikle katılmıyorum..bu işin parayla pulla alakası yok..burada neler yaşanıyor görüyoruz..en iyi doktor hastane diye 5000-8000 tl ödüyor sonra uygulandığı yöntem ve büyüklük vücuduna uyum sağlamayabiliyor..bu iş doktora kalmış kimisi kamuya bağlı kimisi özel sektör...para konusu bu noktada değişir...olmayı düşünen benimle bağlantı kursun demişsin reklam kokusu seziyorum..ki bu hiç adil bişey değil..evet ben 1 ay önce araştırma hastanesinde ameliyat oldum 3,300 tl ödeme yaptım.ve 8000 tl ödeme yapabilme kapasityemde vardı ama ben tercihim devlet hastanesinden yana kullandım..çokda memnunum..sen sen ol parasına değil işin kalitesine önem var ...
Bicak altina yatmak bile sans isi ameliyattan sagsalim cikma garantisini kimse veremez ve vermiyorda
aynen öyle arkadasim guzel ifadede bulunmussun
Sagol tatlim:)) genelleme yapilamaz ucuz olan kotu olur diye bisey yok vakko ve bit pazarina benzetmis:) herkesin dusuncesi farkli olabilir ama bu tarz laflar hos degil
Canim gecmis olsun. Bende bi kac saat once ameliyat oldum. Beni listene eklersen sevirim.
canim cooook gecmis olsun :))))) sevindim senin adina sende bizim kervana hosgeldin :)))))))))) insallah biraan önce hayirlisiyla iyilesme surecinide atlatirsin rabbimin izniyle benimde 18gunum :)))) nasilsin nasil hissediosun yurudunmu hiççç ?? su iç yuru yururken omuzuna salin varsa sal al yoksada uzerine bisiy al fazla zorlatma kendini yorma kendini kac cc takildi uygulanan yöntem ney ? tekrar gecmis olsun cnm
yalniz 8bine gogus ameliyatini yapan doktorlarlarimizda zamaninda devlet hastanelerind arastirma hastanelerinde doktorluk yapiorlardi :)))))))) bunu d goz ardi edmis olmali benzetmeye gelince hiç alakasi olmuyan bir benzetme olmus :)))vakkoyla doktor uyumu hihihihihi :)))) aynen cnm gercekden öyle dogru soyluyosun cnm bnm