• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar meme estetiği albümü ekledim bilginize :)

merhaba. bende 17 nisanda ameliyat oldum. henüz fotoğraf çekmedim çünkü şuanda çok ayrık duruyorlar ve bantlar henüz çıkmadı. sizinde görüntülerinizi çok merak ettim. acaba 3 hafta sonra beni nasıl gelişmeler bekliyor bilmiyorum. rica etsem albümünüze bende bakabilir miyim?

Canım ben snin fotolara bakmıştım ama şirkette olduğum için ekranı çok açık tutamadım malum biri geçer snin göğüsleri görür falan diye :)))) sanırım yorum yazmayı atlamışım. Ben snin göğüslerinde bir sorun göremedim aksine çok düzgün geldiler. Ufak tefek asimetri sorunu olabilir şuan buna çok takılma zamanla yerlerine oturacaklar ben aynaya bakıp çok dikkatli incelemiyorum incelersem bişeyler bulurum. Benim de ameliyat öncesi göğüsümün biri sorunluydu ben bunu bilerek ameliyata girdim şuan gözüme batan bir durum yok çnkü bu göğüslerin hayalini çok kurmuştum. max. seviye dolgulu sütyen kullanmama rağmen azıcık bir dolgunluk elde ederdim o günlere asla dönmek istemem. Ara ara biraz daha mı büyük olsaydı diyip dursam da sonuçtan her şekilde memnunum. Sende memnun ol göğüslerin çok güzeldi :)

Canım ben snin fotolara bakmıştım ama şirkette olduğum için ekranı çok açık tutamadım malum biri geçer snin göğüsleri görür falan diye :)))) sanırım yorum yazmayı atlamışım. Ben snin göğüslerinde bir sorun göremedim aksine çok düzgün geldiler. Ufak tefek asimetri sorunu olabilir şuan buna çok takılma zamanla yerlerine oturacaklar ben aynaya bakıp çok dikkatli incelemiyorum incelersem bişeyler bulurum. Benim de ameliyat öncesi göğüsümün biri sorunluydu ben bunu bilerek ameliyata girdim şuan gözüme batan bir durum yok çnkü bu göğüslerin hayalini çok kurmuştum. max. seviye dolgulu sütyen kullanmama rağmen azıcık bir dolgunluk elde ederdim o günlere asla dönmek istemem. Ara ara biraz daha mı büyük olsaydı diyip dursam da sonuçtan her şekilde memnunum. Sende memnun ol göğüslerin çok güzeldi :)

çok teşşekkür ederim canım : ))

merhaba. bende 17 nisanda ameliyat oldum. henüz fotoğraf çekmedim çünkü şuanda çok ayrık duruyorlar ve bantlar henüz çıkmadı. sizinde görüntülerinizi çok merak ettim. acaba 3 hafta sonra beni nasıl gelişmeler bekliyor bilmiyorum. rica etsem albümünüze bende bakabilir miyim?

geçmiş olsun canım güle güle kullan : ) ben albümümü kaldırdım canım :)

rica ederim canım.şuan yeterli yumuşaklığa henüz ulaşmadı tabi çok erken ama yinede çok sertte değil ve ele birazda olsa geliyor.doktorların genelde tavsiye ettiği bir marka mentor ve sertlik dereceleri var.bana uygulanan orta sertlikte bir silikondu ve herşeyden önce en çok güvenilen marka olduğunu biliyorum :)

canım bir yumuşama var mı hiç? bana da orta sertlikte protez konulacak ama sence yumuşak mı isteyeyim? nasıllar?

yaa neden kaldırdın?biz de olmak isteyen arkadaşların bi görseydi:(( tekrar koyar mısın?valla ben yaptırayım herkese göğsümü gere gere göstericem:)

kasaltı 350 cc yuvarlak profil uygulandı.ağrı olarak nerden oldum şu ameliyatı denilecek bir ağrım olmadı benim kasaltı olmasına rahmen.ilk gün ağrı kesicilerle mışıl mışıl uyudum :)) meme ucu kesisi ile oldum ben.ben bu yöntemin en az iz bırakan yöntem olduğunu bilerek öyle istedim ki doktorumda bu yöntemi kullanıyormuş zaten.en zor ama en az iz bırakan yöntem olarak biliyorum.inş. öyle olur.bence göğüs sorunu yaşayan bir bir bayan için kesinlikle değer.çok güzel bir duygu tavsiye ederim.herşey gönlünüze göre olsun.

Selam benimde olculerim seninkiyle ayni.albumunu gormek icin beni de eklermisin.birde en guncel resimlerin varmi acaba

Merhaba kızlar,
Sizin yorumlarınızı okudukça daha çok heyecanlanıyor ve sabırsızlanıyorum :-) ben hayırlısıyla 15 Temmuz amalıyet olacağım.. Meme büyütme ve karın germe..

geçmiş olsuun :)) ben de Nazmi Bayçın a ameliyat oldum 3 ay kadar önce :)) Memnunum sonuçlardan umarım siizde mutlu olrsunzz :)) Bende albüm eklemeyi düşünüorm

rica ederim canım.şuan yeterli yumuşaklığa henüz ulaşmadı tabi çok erken ama yinede çok sertte değil ve ele birazda olsa geliyor.doktorların genelde tavsiye ettiği bir marka mentor ve sertlik dereceleri var.bana uygulanan orta sertlikte bir silikondu ve herşeyden önce en çok güvenilen marka olduğunu biliyorum :)

normali gibi dogal gözukuyormu canım yoksa bazı unlulerınkı gıbı kalıp gibimi

Bende dun doktorumla bir kez daha gorustum. Kismetse haftaya ameliyat oluyorum dun birkac resim cekti bana ameliyat sonrasi nasil olacagini falan gosterdi.insallah haftaya benimde cok guzel 2 cicisim olacak.beni de ekler misin:9:

merhaba kızlar. ben de ameliyat olacağım. ancak internetteki fotolar hep ameliyat sonrası. dolayısıyla odlukça yapay duruyor. eğer sizin oturduktan ve slikonlar yumuşadıktan sonra çekilmiş fotolarınız varsa beni de ekleyebilir misiniz. ben doğallık meselesine çok takıldım =(

Back