• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar meme estetiği albümü ekledim bilginize :)

cesaretimi yeni topladım. 14 nisanda amaliyat olucağım moda sektöründeyim ameliyat öncesi fotolarımı yakında koycam bir de ameliyat sonrası sürec nasıl geciyor? beni eklermisin merak ediyorum

Şimdiden hayırlı olsun canım.Ameliyat sonrası ilk bir kaç gün desteksiz yataktan kalkmak zor oluyor.kasüstü olanlar ağrı olmadığını söylüyorlar.benim kasaltı oldu ama ağrı kesiciler sayesinde rahattım.3. gün tamamen ayaktaydım diyebilirim.ilk günler anlam verilemeyen füze gibi göğüs görüyorsunuz ortası açık hiç birleşmeyecek zannediyorsunuz :))) ama 10.günden sonra masajlar sayesinde çok güzel şeil almaya başlıyor.haberlerini fotolarını bekliyoruz :)

:(( çok teessüf ederim kızlar bir çok kişiyi arkadaş eklemiş olmama rahmen çok az kişi yorum yapmış.baştada yazmıştım beğenmediğiniz yönleri varsa da söyleyebilirsiniz.

:(( çok teessüf ederim kızlar bir çok kişiyi arkadaş eklemiş olmama rahmen çok az kişi yorum yapmış.baştada yazmıştım beğenmediğiniz yönleri varsa da söyleyebilirsiniz.

Melcim , yorum yapmistim ama sen ayni fotolari silmis tekrar yuklemissin . Gayet guzel ve dogal olmus, henuz daha cok yeni zaten ilerde cok daha guzel olacaklar:)

Melcim , yorum yapmistim ama sen ayni fotolari silmis tekrar yuklemissin . Gayet guzel ve dogal olmus, henuz daha cok yeni zaten ilerde cok daha guzel olacaklar:)

sözüm yorum yapmayan arkadaşlara canım :) yorum yapan arkadaşlarınkini okudum.senin yorumunuda okumuştum beratticim.tekrar teşekkür ederim : ))

sözüm yorum yapmayan arkadaşlara canım :) yorum yapan arkadaşlarınkini okudum.senin yorumunuda okumuştum beratticim.tekrar teşekkür ederim : ))

Evet canim, haklisin siteminde... Bos ver:) cicisler, cok guzeller keyfini cikar:)

Canım şimdi gördüm çok doğal duruyor bana doktor 255cc gibi bir şey dedi ama seninkini görünce çok küçük olur diye düşünmeye başladım.. Olmuşken tam olsun.. Şuan kaç beden sütyen kullanıyorsun

geçmiş olsun canım hangi dr yaptı:)) soruya bakarmısn:1: hala arastırma asamasında olan bir meme magduru olarak ben de görmek isterim eğer arkadaşlık teklifimi kabul edersen :)) şimdiden hayırlı olsun darısı başıma:)

geçmiş olsun canım hangi dr yaptı:)) soruya bakarmısn:1: hala arastırma asamasında olan bir meme magduru olarak ben de görmek isterim eğer arkadaşlık teklifimi kabul edersen :)) şimdiden hayırlı olsun darısı başıma:)

: )) tabi görebilirsin.teşekkür ederim bu arada.

öncelikle çok geçmiş olsun tam benim istediğim özelliklerde ameliyat olmuşsun.. kasaltı ,350 cc meme başı kesisi işte bu üçü birarada hayalim.. senin fotolarında sonucu nasıl görebilir miyim ? ekliyorum kabul edersen sevinirim........

inan canım düşünmem,araştırmam ve karar verip ameliyat olmam sadece bir hafta sürdü.çok fazla araştırmakta insanın aklını bulandırıyor.korku konusunda sana sadece şunu söyleyebilirim gerçekten korkulacak bir ameliyat değil buna emin ol.evet ilk üç gün yatıp kalkmak sorun oluyor desteksiz sadece o kadar : ) ben yaptırmadan önce internette uygulanmış resimleri görünce Allahım benimde böyle göğsüm olur mu acaba diye :)) isteyince oluyor.isteyin ve ne istediğinizi bilin yeter.inşallah sizede nasip olur.sevgiler

valla en güzelini yapmışsın benim 3-4 yıl önce aklıma düştü bu ameliyatı olma fikri sonra oğluma bi kardeş yapıp ondan sonra olmak istedim buarada uzun bi süreç eşimi ikna etmek için uğraştım en son isyan bayrağını çekince istemese de razı oldu son 1 yıldır da farklı aksilikler yüzünden erteleniyo inşallah bu yaz olucam. OLDU BİTTİ en güzeli bazen..

çok güzel olmuş gule gule kullan bence gayet iyi görünüyor:nazar: meme başındaki sorunda hallolucaktır canını sıkma 3 hafta daha çok yeni yaz öncesi zamanlama da mükemmel iyileşme süreci açısından....dr un masaj verdimi?

Doktorun masaj verdiyse usenme ve sakin ihmal etme birlesik durmalarinda cok onemli masaj yapmak....;)

Back