• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar meme estetiği albümü ekledim bilginize :)

merhaba öncelikle yazmis oldugunuz hiçbirseye katilmiorum bu yorumunuz hiç hos olmamis gerekli herseyi arkadaslar coook guzel acik ve net ifade edmisler msjin sonundada benimle iletisime gecin demissiniz havada baya yuksek bir reklam kokulari var .... !!!!

benimle aynı düşüncelere sahip olma ihtimalin yok zaten bana katılabilmen için benim sahip olduğum kültür seviyesinde yaşam standardında olman lazım.baktığın pencereyle benimki aynı yere açılmıyo ondandır fikir ayrılığı.bunların yanısıra devlet hastanelerini,üni.hastanelerini kötüleyen bir mesaj da yazmadım ayrıca.buradan da anlayışınızın yeterince kapalı uçlar olduğunu çözümlemek mümkün.ben merdivenaltı bir çok yer var bu ameliyatları yapan diye yazdım,normalde bunun maliyeti 8000 ne kadar ulaşabiliyo bazı durumlarda dedimki zaten devlet hastanesi ve üni.de de aynı durum katkı payından aşağı yukarı aynı paraya ulaşıyor.ama siz ne yazılanı doğru okuyansınız ne de anlatılanı doğru anlayansınız.bu bağlamda,anlamadığınız noktalarda yorum yapma zorunluluğunuzun olmadığını bilmenizi isterim.yani zorunlu değilsiniz yorum yapmaya.kendinizi çok fazla zorlamayın,sahip olduklarınızla idare edin derim...umarım bu yazdıklarımın da en kötü %20 sini anlarsınız:):)

aradaki farkla ilgili,sizin düşünceleriniz size benimkiler bana.sizinle bunun tartışmasını yaşamıcam.ama tavsiyede bulunmadan da edemicem,kendinize biraz daha değer verin bence...;)ayrıca çocuksu tavırlarınız da komik sadece...herkes hakettiği gibi yaşıyor işte...size alakalı benzetmelerinizle mutlu pazar kültürleri diliyorum...:)

burda bende sizinle tartismiorum zaten herkez kendi dusuncesini ozgurce soyluyor sizin kendi dusunceniz size benimkide bana herkez kendi soylediginin sorumlulugundadir sizin akliniz akilda bizimki degilmi ?? kimse rastirmadan edmeden körü körüne gidipde bu ameliyati olmuyor emin olunki dogru doktoru bulana kadar cok sıkıntı cefa cekiliyor maaliyte bakmioruz biz içimize sinen ve guven veren oncesinde yapmis oldugu ameliyatlara bakiyoruz cocuksu tavir derken siz baya buyuksunuz sanirim doktorlarin maliyet ucretleriyle alakali yorumunuzda buyuklugunuzu gormus oldum takdire sayeyen :)))) soylenecek cook soz var aslindada benim size harciyacak bos zamanim yok ziyadesiyle kıymetli vaktim.....
her neyse size kendi bilgilerinizle bol sans dilerim.....

benimle aynı düşüncelere sahip olma ihtimalin yok zaten bana katılabilmen için benim sahip olduğum kültür seviyesinde yaşam standardında olman lazım.baktığın pencereyle benimki aynı yere açılmıyo ondandır fikir ayrılığı.bunların yanısıra devlet hastanelerini,üni.hastanelerini kötüleyen bir mesaj da yazmadım ayrıca.buradan da anlayışınızın yeterince kapalı uçlar olduğunu çözümlemek mümkün.ben merdivenaltı bir çok yer var bu ameliyatları yapan diye yazdım,normalde bunun maliyeti 8000 ne kadar ulaşabiliyo bazı durumlarda dedimki zaten devlet hastanesi ve üni.de de aynı durum katkı payından aşağı yukarı aynı paraya ulaşıyor.ama siz ne yazılanı doğru okuyansınız ne de anlatılanı doğru anlayansınız.bu bağlamda,anlamadığınız noktalarda yorum yapma zorunluluğunuzun olmadığını bilmenizi isterim.yani zorunlu değilsiniz yorum yapmaya.kendinizi çok fazla zorlamayın,sahip olduklarınızla idare edin derim...umarım bu yazdıklarımın da en kötü %20 sini anlarsınız:):)

ben sizin sahsiniza kisiliginize kapasitenize elestiride bulunmadim terbiyesizliginiz okadar belliki sizin gibi birisiyle muhattap olmak dahi istemiyorum ...!!!

ben sizin sahsiniza kisiliginize kapasitenize elestiride bulunmadim terbiyesizliginiz okadar belliki sizin gibi birisiyle muhattap olmak dahi istemiyorum ...!!!

Yok zaten muhttab olmanız icin bi talebim olmadi.dün istediğinizi alamadiniz muhtemelen:))neyse artık kendinize vakit ayırın da belki bi adım daha ilerleme şansınız olur:)))

Spam,reklam ve ahlaksız mesaj gibi gördüğünüz,düşündüğünüz yorumları yorumun altındaki üçgen içinde ünlem işareti olan kutucuğa tıklayıp moderatöre bildirebilirsiniz..Polemik yapmaya gerek yok :) Sinirlerinize hakim olun,karşınızdakinin seviyesine düşmeyin ;)
$image.jpg

Spam,reklam ve ahlaksız mesaj gibi gördüğünüz,düşündüğünüz yorumları yorumun altındaki üçgen içinde ünlem işareti olan kutucuğa tıklayıp moderatöre bildirebilirsiniz..Polemik yapmaya gerek yok :) Sinirlerinize hakim olun,karşınızdakinin seviyesine düşmeyin ;)
Eki Görüntüle 978444

seni gördügüme coook sevindim cünküüü cooooooooooooooook özledim :17: '' iyiki varsin '' seviliosun :54:

11de ciktim hastaneden cok sukur iyiyim suanda

ilk gunlerde agrin sizin cok oluyor bende oyle olmusdu kisiden kisiye elbette degisiyor o zamanlar bana arkadaslarim 4gunden sonra agrin azalicak ciitti anlamda demislerdi sabirli olmam gerektigini soylemislerdi gercekden de 4gunden sonra agrilarim azaldi hergecen gunde biraz daha azalmaya basladi seninde 4gunden sonra agrilarin azalicak sabirli ol cnm insallah hayirlisiyla bu sureci de atlticaksin tekrar gecmis olsun :16:

canım nasılsın,:16: bende gorebılır mıyım resımlerını karar asamasındayım kararsız kazım dıye 2.konumu acıcam kendime yakında:)

Bundan tam 16 gun once meme basından meme buyutme amelıyatı oldum uc gun sonra ıse dondum ve bır hafta sonra egzersız yapmaya basladım 7. Gun kucagımda yıgenım parka gıttım ve 4. Gunden ıtıbaren yan yatabılıyordum yaptırmk isteyenler bir an bile düşünmeain 👍

Canim arzumun soyledigi cok dogru canim muhattap olma seviyesine dusme hic gerek yok kendi sinirlerinide yipratma

:))))) cnm bnm sagol tesekkur ederim arzumada sanada cooooook tsk ederim arzumun dedikleri coook dogru cvp vermek yerine isaret simgesine bassa idim keske en azından o sozlere maruz kalmazdim ilk okudugumda esnada moralim bozukdu birde o yorumu uzerine okuyunca cidden bozuk olan moralim dahada bozulmusdu ama o an sadece sonra kizdim kendime neden cvp verdin yazmasaydin die bazen sessiz kalmak cidden konusmakdan iyi oluyor :)))) unuttum gitti :)))) cooook tesekkur ederim canimm :16: önemseyip yazdigin için sagol :16:

Back