merhaba öncelikle yazmis oldugunuz hiçbirseye katilmiorum bu yorumunuz hiç hos olmamis gerekli herseyi arkadaslar coook guzel acik ve net ifade edmisler msjin sonundada benimle iletisime gecin demissiniz havada baya yuksek bir reklam kokulari var .... !!!!
benimle aynı düşüncelere sahip olma ihtimalin yok zaten bana katılabilmen için benim sahip olduğum kültür seviyesinde yaşam standardında olman lazım.baktığın pencereyle benimki aynı yere açılmıyo ondandır fikir ayrılığı.bunların yanısıra devlet hastanelerini,üni.hastanelerini kötüleyen bir mesaj da yazmadım ayrıca.buradan da anlayışınızın yeterince kapalı uçlar olduğunu çözümlemek mümkün.ben merdivenaltı bir çok yer var bu ameliyatları yapan diye yazdım,normalde bunun maliyeti 8000 ne kadar ulaşabiliyo bazı durumlarda dedimki zaten devlet hastanesi ve üni.de de aynı durum katkı payından aşağı yukarı aynı paraya ulaşıyor.ama siz ne yazılanı doğru okuyansınız ne de anlatılanı doğru anlayansınız.bu bağlamda,anlamadığınız noktalarda yorum yapma zorunluluğunuzun olmadığını bilmenizi isterim.yani zorunlu değilsiniz yorum yapmaya.kendinizi çok fazla zorlamayın,sahip olduklarınızla idare edin derim...umarım bu yazdıklarımın da en kötü %20 sini anlarsınız:):)