- 11 Mayıs 2016
- 81
- 33
- 88
- Konu Sahibi senemsahin
-
Amiin inşallah isteyen herkesle beraber size de versinTebrikler kanla netleştirin darısı bana inşallah
2 gün araya 2 kattan daha fazla artmış tebrik ederim canım iyi benceSali akşam saat 21.00 da kan verdim 32.80 çıktı
Sabah 10 da verdim kan 86.6 sizce iyimi
Bende senin gibi bisey hissetmedim göğüs ağrım olurdu adet olmadan önce sonra hamile olduğumu öğrendim comfort diye test var o doğru çıkarıyor artimed yapmaTest artimed ondam guvemedim sadece 4 gun kala bu markanın kaset testini yapmıştım hic cikmadi negatitti
Atin bakalim testleri belli olamzKızlar iğne olalı 16. Gün aşılama olalı 14 gün oldu bugün regl gunumdu henüz olmadım testler evde negatif çıkıyor adet sancılarım vardı hep bugün yok oldu gebelik olabilirmi
Kızlar iğne olalı 16. Gün aşılama olalı 14 gün oldu bugün regl gunumdu henüz olmadım testler evde negatif çıkıyor adet sancılarım vardı hep bugün yok oldu gebelik olabilir niMerhabalar benim testimde bu sekilde cikti adetim 2 gundur gecikti ben gozlerime inanamadim cunku yillardir bu ani bekliyordum klomen tedavisi gordum ne diyecegimi bilemiyorum unutlanmaktan o kadar yoruldum ki artik inanasim bile gelmiyor rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsibEki Görüntüle 3515928
Testlerim negatif çöpe attım zatenAtin bakalim testleri belli olamz
Kan testi vermelisin bence bende de 3 silik çizgi birinde çıkmamıştı kan verdim çok yeni olduğunu öğrendim seninde baya adetin gecikmis aslında daha koyu olması lazımdı dağa geç döllenme olabilirKızlar bende test yaptım üç defa ikisinde silik birinde negatif çıktı adetim de 10 gün gecikti bu durumda ne yapmalıyım varmıdır gebelik
Merhaba erken gebelik testinizde de mi silik ya da çıkmamıştı onu anlayamadım. Bir de erken gebelik testiniz ne markaydı acabaKan testi vermelisin bence bende de 3 silik çizgi birinde çıkmamıştı kan verdim çok yeni olduğunu öğrendim seninde baya adetin gecikmis aslında daha koyu olması lazımdı dağa geç döllenme olabilir
Erken gebelik testimde çok silik çıktı dayı comfort testimdeMerhaba erken gebelik testinizde de mi silik ya da çıkmamıştı onu anlayamadım. Bir de erken gebelik testiniz ne markaydı acaba
5 hafta 3 günlük suan balim benim sen hamile misin hamileysen kaç haftalikKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor ben hiç birşey anlamadım geçen ki adetten simsiyah kahve sildikçe geldi pcosum hiç pembe veya kırmızı renk görmedim bu durumu yaşayıp hamile olan var mı aklım iyice karıştı
Ben hamile değilim ama süpheleniyorum içim içimi yiyor o kadar çok negatif gördüm ki korkuyorum test yapmaya5 hafta 3 günlük suan balim benim sen hamile misin hamileysen kaç haftalik
Kızlar merhaba bende çok ikilemdeyim adetim 18 gündür gecikiyor ama evde yaptığım testlerde hep negatif üstelik adet olacakmış gibi ağrılarım da çok var ama gebelik belirtilerim de var bugunykan vermeye gideceğim sizce hamilelik var mıdır5 hafta 3 günlük suan balim benim sen hamile misin hamileysen kaç haftalik
Henüz kan vermeye gitmedim çok tedirgin bekliyorum inşallah vardırSon durumun nedir canım?
Kan testim 0.27 çıktı 20 gün geçmişti negatif oluşu artık tüm umutlarımı kırdıHenüz kan vermeye gitmedim çok tedirgin bekliyorum inşallah vardır
Canım benim . Bu ay olur umarım . Benim de testlerim negatif.. umutsuzluk yokKan testim 0.27 çıktı 20 gün geçmişti negatif oluşu artık tüm umutlarımı kırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?