Kizlar lutfen baksr misiniz testlerime

Kızlar iğne olalı 16. Gün aşılama olalı 14 gün oldu bugün regl gunumdu henüz olmadım testler evde negatif çıkıyor adet sancılarım vardı hep bugün yok oldu gebelik olabilirmi

göğsüm falan adet oncesi ağrır ya hiç ağrimadi bu sefer adet belirtilerim bile olmayinca şüphe duydum önceden agri sizi olur diye suphelenirdik bu sefer belirti yok diye supheleniyiruz

Kızlar iğne olalı 16. Gün aşılama olalı 14 gün oldu bugün regl gunumdu henüz olmadım testler evde negatif çıkıyor adet sancılarım vardı hep bugün yok oldu gebelik olabilir ni

Alıntı

Kızlar bende test yaptım üç defa ikisinde silik birinde negatif çıktı adetim de 10 gün gecikti bu durumda ne yapmalıyım varmıdır gebelik

Kızlar bende test yaptım üç defa ikisinde silik birinde negatif çıktı adetim de 10 gün gecikti bu durumda ne yapmalıyım varmıdır gebelik
Kan testi vermelisin bence bende de 3 silik çizgi birinde çıkmamıştı kan verdim çok yeni olduğunu öğrendim seninde baya adetin gecikmis aslında daha koyu olması lazımdı dağa geç döllenme olabilir

Kan testi vermelisin bence bende de 3 silik çizgi birinde çıkmamıştı kan verdim çok yeni olduğunu öğrendim seninde baya adetin gecikmis aslında daha koyu olması lazımdı dağa geç döllenme olabilir
Merhaba erken gebelik testinizde de mi silik ya da çıkmamıştı onu anlayamadım. Bir de erken gebelik testiniz ne markaydı acaba

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor ben hiç birşey anlamadım geçen ki adetten simsiyah kahve sildikçe geldi pcosum hiç pembe veya kırmızı renk görmedim bu durumu yaşayıp hamile olan var mı aklım iyice karıştı

5 hafta 3 günlük suan balim benim sen hamile misin hamileysen kaç haftalik

5 hafta 3 günlük suan balim benim sen hamile misin hamileysen kaç haftalik
Kızlar merhaba bende çok ikilemdeyim adetim 18 gündür gecikiyor ama evde yaptığım testlerde hep negatif üstelik adet olacakmış gibi ağrılarım da çok var ama gebelik belirtilerim de var bugunykan vermeye gideceğim sizce hamilelik var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…