- 21 Temmuz 2024
- 166
- 29
- 13
- 24
- Konu Sahibi senemsahin
-
2 3 gün bekle bence kan ver yada ilk test yapHayır bugün son gün olmam lazım
Bekliycem bakalım başım çok ağrıyor ara sıra saçma sapan şeye ağlıyorum adet olcam galiba2 3 gün bekle bence kan ver yada ilk test yap
Çıkar mı ki çok tedirginimBenimde çok varla yok arasiydi kanda çıktı bence vee kan
Sanmıyorum duygu değişikliği de gebelik belirtisi zaten gebeysen çok alıngan da olursun biri sana şuradan kal şuraya otur dese bile ağlarsınBekliycem bakalım başım çok ağrıyor ara sıra saçma sapan şeye ağlıyorum adet olcam galiba
İnşallah şuan kanamam var ama devamı gelir mi bilmiyorum belim ağrıyor başka bir şey yok karnım sancım hiçbişey yokSanmıyorum duygu değişikliği de gebelik belirtisi zaten gebeysen çok alıngan da olursun biri sana şuradan kal şuraya otur dese bile ağlarsıninşallah ikimzide olumlu sonuç alırız
Senin sonucun ne zaman belli olacakSanmıyorum duygu değişikliği de gebelik belirtisi zaten gebeysen çok alıngan da olursun biri sana şuradan kal şuraya otur dese bile ağlarsıninşallah ikimzide olumlu sonuç alırız
Ben henüz kan testi vermedim pazartesiye kadar beklemek istiyorumSenin sonucun ne zaman belli olacak
Var silik görüyorum canım kaç gün kala yaptın testi kan verBunda var mi sizce
Tebrikler kanla netleştirin darısı bana inşallahMerhabalar benim testimde bu sekilde cikti adetim 2 gundur gecikti ben gozlerime inanamadim cunku yillardir bu ani bekliyordum klomen tedavisi gordum ne diyecegimi bilemiyorum unutlanmaktan o kadar yoruldum ki artik inanasim bile gelmiyor rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsibEki Görüntüle 3515928
Bugun günüm daha olmadi bu sefer çok.ilginc adet oncesi belirtilerin hic birini yaşamıyorum agri akinti falan hiç bir şey yokVar silik görüyorum canım kaç gün kala yaptın testi kan ver
Herkesin vücudu farklıdır herkeste aynı belirtiler görülmez ki.sen kan testiyle netleştir yine de var gözüküyor bide hangi marka testBugun günüm daha olmadi bu sefer çok.ilginc adet oncesi belirtilerin hic birini yaşamıyorum agri akinti falan hiç bir şey yok
Artımed markaysa pek güvenilmez diyorlar yalancı çıkarırmışBugun günüm daha olmadi bu sefer çok.ilginc adet oncesi belirtilerin hic birini yaşamıyorum agri akinti falan hiç bir şey yok
Omu biliyorum da ilk defa boyle olduben 1 hafta önceden belirtilerden duramazdın agri gerginlik tatli isteği vb bu sefer sessiz sedasız vucudum hatta çoğu kez buraya çok ağrım var hamilemiyim diye konu actim hep adet oldum gününde veya 1kac gun sonraHerkesin vücudu farklıdır herkeste aynı belirtiler görülmez ki.sen kan testiyle netleştir yine de var gözüküyor bide hangi marka test
HımmTest artimed ondam guvemedim sadece 4 gun kala bu markanın kaset testini yapmıştım hic cikmadi negatitti
birkaç gün geçmesini bekle ve başka marka testle yap pozitif görürsen test ver canımTest artimed ondam guvemedim sadece 4 gun kala bu markanın kaset testini yapmıştım hic cikmadi negatitti
Sali akşam saat 21.00 da kan verdim 32.80 çıktıHımm
birkaç gün geçmesini bekle ve başka marka testle yap pozitif görürsen test ver canım
Normal sankiSali akşam saat 21.00 da kan verdim 32.80 çıktı
Sabah 10 da verdim kan 86.6 sizce iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?