Kizlar lutfen baksr misiniz testlerime

Bekliycem bakalım başım çok ağrıyor ara sıra saçma sapan şeye ağlıyorum adet olcam galiba
Sanmıyorum duygu değişikliği de gebelik belirtisi zaten gebeysen çok alıngan da olursun biri sana şuradan kal şuraya otur dese bile ağlarsın inşallah ikimzide olumlu sonuç alırız

Sanmıyorum duygu değişikliği de gebelik belirtisi zaten gebeysen çok alıngan da olursun biri sana şuradan kal şuraya otur dese bile ağlarsın inşallah ikimzide olumlu sonuç alırız
İnşallah şuan kanamam var ama devamı gelir mi bilmiyorum belim ağrıyor başka bir şey yok karnım sancım hiçbişey yok

Merhabalar benim testimde bu sekilde cikti adetim 2 gundur gecikti ben gozlerime inanamadim cunku yillardir bu ani bekliyordum klomen tedavisi gordum ne diyecegimi bilemiyorum unutlanmaktan o kadar yoruldum ki artik inanasim bile gelmiyor rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsib

Bunda var mi sizce

Eklentiler

• 1000104107.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 132
  • 1000104093.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 131
Tebrikler kanla netleştirin darısı bana inşallah

Bugun günüm daha olmadi bu sefer çok.ilginc adet oncesi belirtilerin hic birini yaşamıyorum agri akinti falan hiç bir şey yok
Herkesin vücudu farklıdır herkeste aynı belirtiler görülmez ki.sen kan testiyle netleştir yine de var gözüküyor bide hangi marka test

Herkesin vücudu farklıdır herkeste aynı belirtiler görülmez ki.sen kan testiyle netleştir yine de var gözüküyor bide hangi marka test
Omu biliyorum da ilk defa boyle olduben 1 hafta önceden belirtilerden duramazdın agri gerginlik tatli isteği vb bu sefer sessiz sedasız vucudum hatta çoğu kez buraya çok ağrım var hamilemiyim diye konu actim hep adet oldum gününde veya 1kac gun sonra

Test artimed ondam guvemedim sadece 4 gun kala bu markanın kaset testini yapmıştım hic cikmadi negatitti

Test artimed ondam guvemedim sadece 4 gun kala bu markanın kaset testini yapmıştım hic cikmadi negatitti
Hımm
birkaç gün geçmesini bekle ve başka marka testle yap pozitif görürsen test ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…