Henüz belli olabilecek bir durum değil ama biz genelde hastalarımıza bu bilgilendirmeyi yapıyoruz ki sonrasında psikolojik anlamda daha çok zorlanılmasın. Yani niyetim kötü değildi aslında her zaman yaptığım ek bilgilendirmeyi yapmış bulundum. Yine de değindiğiniz noktayı anlıyorum ve online ortamda olumsuz etkileri olabileceği konusunda fikrinize katılıyorum. Bir kusurum olduysa da özür dilerim. Hemşirelik hata yapmamıza engel bir durum değil.Tekrar kan verin diye yonlendirin bari ben öyle yapıyorum hemsire değilim
Canım sonuç nedir sence olumsuz mu
Ay gördüm canım 235. 11. Haftadan sonra yazıyor. Tebrik ederimCanım sonuç çıktı bakk
Pozitif hayırlı olsun canımCanım sonuç nedir sence olumsuz mu
Kaç haftalık hamile olduğum belli oluyo mu canım buradan 11haftalık mı hamileyim yaniAy gördüm canım 235. 11. Haftadan sonra yazıyor. Tebrik ederim
Teşekkür ederiim canımmmmPozitif hayırlı olsun canım
Evett referans değerine bakk. Yanlarında haftası yazıyor ne kadarlık olduğuKaç haftalık hamile olduğum belli oluyo mu canım buradan 11haftalık mı hamileyim yani
Bu değerler genelde regl 3 gün geçince çıkıyor yani 4 5 haftalık gibi duruyor geç yumurtlamışsınKaç haftalık hamile olduğum belli oluyo mu canım buradan 11haftalık mı hamileyim yani
O ihtimali siz soktunuz kafasına zaten, sonuca göre hamile ve tebrik etmek yeterliydi.İlerleyen haftalarda kontrollerle kesinleşir. Ama o ihtimali düşünmeyin şu an, düşük bir ihtimal, keyfini çıkarın hamileliğinizin. Tekrar tebrik ederim.
Hiç problem değil est ne demek istediğinizi anladım zaten hala inanmıyorum hiç beklemiyodum olumsuzda elbet olabilirHenüz belli olabilecek bir durum değil ama biz genelde hastalarımıza bu bilgilendirmeyi yapıyoruz ki sonrasında psikolojik anlamda daha çok zorlanılmasın. Yani niyetim kötü değildi aslında her zaman yaptığım ek bilgilendirmeyi yapmış bulundum. Yine de değindiğiniz noktayı anlıyorum ve online ortamda olumsuz etkileri olabileceği konusunda fikrinize katılıyorum. Bir kusurum olduysa da özür dilerim. Hemşirelik hata yapmamıza engel bir durum değil.
Nevaaa boşver boşver büyük ihtimalle hamileyim çokkk mutlu oldumm iyi ki varsın yorumların için teşekkür ederimmmO ihtimali siz soktunuz kafasına zaten, sonuca göre hamile ve tebrik etmek yeterliydi..
İnsanları başından tedirgin ediyorsunuz her şeyde.. Yazık günah
İnşallah canımm teşekkür ederimCanım tebrik ederim hamilesin, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Ben de çok mutlu oldumNevaaa boşver boşver büyük ihtimalle hamileyim çokkk mutlu oldumm iyi ki varsın yorumların için teşekkür ederimmm
Rabbimin ol demesinden sonra ne hastalık tanır ne başka bişeyAyy nasıl mutluyum ve hala inanmıyorum eşimde bence ellerimiz buz gibi şok oldum nasıl hamile olabilirim
Gerçekten öyle eşimin yok denecek kadar az spermi vardı ben zaten yıllardır pkos hastaydım. Çok şükür doktorumda aradım söyledi artık 2 gün sonra gidip değeri takip edicezRabbimin ol demesinden sonra ne hastalık tanır ne başka bişeyen büyük şükür sebebiniz olacak
Şimdi tekrar kan ver 2 gün sonra 1 haftaya gilan kese görünür bence. Gerisi doktorda daha bi şey dememek lazım. Şimdi 4 haftalık filandır bence.Canıımm olumsuza dönme ihtimali olur mu acaba kaç günlük hamileyimdir ya
Çok teşekkür ederiimm desteğin için güzel yorumların içinn
Neden üyelik iptali ki?Henüz belli olabilecek bir durum değil ama biz genelde hastalarımıza bu bilgilendirmeyi yapıyoruz ki sonrasında psikolojik anlamda daha çok zorlanılmasın. Yani niyetim kötü değildi aslında her zaman yaptığım ek bilgilendirmeyi yapmış bulundum. Yine de değindiğiniz noktayı anlıyorum ve online ortamda olumsuz etkileri olabileceği konusunda fikrinize katılıyorum. Bir kusurum olduysa da özür dilerim. Hemşirelik hata yapmamıza engel bir durum değil.
Ayyyy cok.heyecanli tebrikler kardesiminde ayniydi doktor hatta olmaz demis sperm sayisi az diye simdi 2.9 aylikGerçekten öyle eşimin yok denecek kadar az spermi vardı ben zaten yıllardır pkos hastaydım. Çok şükür doktorumda aradım söyledi artık 2 gün sonra gidip değeri takip edicez