Şimdi idrar testini tekrarlayın bakalım ne çıkacak, hepsi de bozuk değil ya2 aya yakindir olmuyorum adetim duzensiz ama 35-38 günde oluyodum
Simdi deniyim mi canim aksamimi bekliyimŞimdi idrar testini tekrarlayın bakalım ne çıkacak, hepsi de bozuk değil ya
Dene bence yarın kan verirsinSimdi deniyim mi canim aksamimi bekliyim
Bi fark yok ki ikisi arasındaSimdi deniyim mi canim aksamimi bekliyim
Bitanesini sonuncuyu keskinlestirdim canim senceBi fark yok ki ikisi arasında
Canim yorumlara bak yaptim attim fotoDene bence yarın kan verirsin
Ben gebelik var diyorumBitanesini sonuncuyu keskinlestirdim canim sence
Nevaa elim ayagim titriyo napiyim ben simdi gidip pahali test alip deniyim mi yarinda sabah saglik ocagina gidiyim beynim durduBen gebelik var diyorum
Teste boşuna para harcama, sabah kan testi yaptırırsın :)Nevaa elim ayagim titriyo napiyim ben simdi gidip pahali test alip deniyim mi yarinda sabah saglik ocagina gidiyim beynim durdu
Teste boşuna para harcama, sabah kan testi yaptırırsın :)
Simdi özele gidip kan veriyim en azından öğrenirim belki adet görmediğim için bi hormonum artmıştır ondan pozitif gibi çıkıyodurBen de var diyorum inşallah sağlıkla sizinle olsun. Kan vermelisin en kısa sürede.
Test hatalı olsa çizgi dağılır ama burada öyle bit durum yokVericem ama sizce sonuç olumlu gibi mi test hatalı gibi mi
O kadar merak ettim ki inşallah vardır çok sevinirimSimdi özele gidip kan veriyim en azından öğrenirim belki adet görmediğim için bi hormonum artmıştır ondan pozitif gibi çıkıyodur
Beta hcg artarsa pozitif görünür, ki o da gebelikte artıyor sadece.Simdi özele gidip kan veriyim en azından öğrenirim belki adet görmediğim için bi hormonum artmıştır ondan pozitif gibi çıkıyodur
İnsallahhh olumludur o kadar şok olurum ki kimse bana aşılama bile önermedi direkt tüp dedi kaç doktor gezdim aç değilim ama fark etmiyo dediler kan içinTest hatalı olsa çizgi dağılır ama burada öyle bit durum yok
Hadi inşallah çıkıyorum 5dkkaya evden hemen kan vericem sonuç yarına mı kalır acabaBeta hcg artarsa pozitif görünür, ki o da gebelikte artıyor sadece.
Özelde aynı günde çıkıyor sonuç inşallah pozitiftirHadi inşallah çıkıyorum 5dkkaya evden hemen kan vericem sonuç yarına mı kalır acaba
Canim benim inşallah güzel haber alırsın haberdar et burayı daHadi inşallah çıkıyorum 5dkkaya evden hemen kan vericem sonuç yarına mı kalır acaba
1 yılı geçti canımÖzelde aynı günde çıkıyor sonuç inşallah pozitiftirne zamandır deniyordunuz
Yazıcam canım mutlaka bekliyorum şimdi birazdan kan vericemCanim benim inşallah güzel haber alırsın haberdar et burayı da