Merhabaa, ben kadın doğum hemşiresiyim gebelik var gibi görünüyor ancak dış gebelik gibi durumlarda da yükselebiliyor Beta HCG. Zaten tekrar ultrason bakılıp teyit edilir. Yüksek ihtimalle gebesiniz hayırlı olsun şimdiden :))Canım sonuç çıkmış
Doktor 5 gibi arayacak anlamıyorum sence olumlu mu
Hamilesin kan değerin ilk teste göre çok iyi tebrikler.Canım sonuç çıkmış
Canım emin misin kesin mi şuan gebelik görünüyorMerhabaa, ben kadın doğum hemşiresiyim gebelik var gibi görünüyor ancak dış gebelik gibi durumlarda da yükselebiliyor Beta HCG. Zaten tekrar ultrason bakılıp teyit edilir. Yüksek ihtimalle gebesiniz hayırlı olsun şimdiden :))
referans aralığım 0-5 yazıyor ama o beş 5000 gibi mi acaba ay inanmıyorumHamilesin kan değerin ilk teste göre çok iyi tebrikler.
Yok normal 5 . Ben ilk gebeligimi 112 ile öğrenmiştimreferans aralığım 0-5 yazıyor ama o beş 5000 gibi mi acaba ay inanmıyorum
Evet, daha kese net olarak görünmeyebilir doktorunuz o sebepten emin olamamıştır.Canım emin misin kesin mi şuan gebelik görünüyor
Sevincini şaşkınlığını okudum da gözlerim yaşardıCanım sonuç çıkmış
Canımmmmm çok mutlu oldum doktorum arayacak birazdan dış gebelik olursa onu nasıl anlarımEvet, daha kese net olarak görünmeyebilir doktorunuz o sebepten emin olamamıştır.
İlerleyen haftalarda kontrollerle kesinleşir. Ama o ihtimali düşünmeyin şu an, düşük bir ihtimal, keyfini çıkarın hamileliğinizin. Tekrar tebrik ederim.Canımmmmm çok mutlu oldum doktorum arayacak birazdan dış gebelik olursa onu nasıl anlarım
Ayy nasıl mutluyum ve hala inanmıyorum eşimde bence ellerimiz buz gibi şok oldum nasıl hamile olabilirimSevincini şaşkınlığını okudum da gözlerim yaşardı5 üstü gebelik var demek oluyo tebrik ederim Allahım sağlıcakla arttırsın değerini 2 günde bi kan vererek artışı takip edersin betan 1500 üstü olunca kese net görünür ❤
HamilesinCanım sonuç nedir sence olumsuz mu
Cart diye de olumsuzdan girmenizMerhabaa, ben kadın doğum hemşiresiyim gebelik var gibi görünüyor ancak dış gebelik gibi durumlarda da yükselebiliyor Beta HCG. Zaten tekrar ultrason bakılıp teyit edilir. Yüksek ihtimalle gebesiniz hayırlı olsun şimdiden :))
Ay çok haklısınız sonradan fark ettim ama ümitlendirip sonrasında hayal kırıklığına uğramasın istemiştim. Yanlış oldu biraz Allah korusun tabiiki.Cart diye de olumsuzdan girmeniz
Tebrik ederim hamilesinnnnnCanım kan sonucumu attım bakar mısın anlamadım ben
Tekrar kan verin diye yonlendirin bari ben öyle yapıyorum hemsire değilimAy çok haklısınız sonradan fark ettim ama ümitlendirip sonrasında hayal kırıklığına uğramasın istemiştim. Yanlış oldu biraz Allah korusun tabiiki.
Ayy canım şimdi vakit geçmez senin için, inşallah vardırİnşallah canımm haber alır almaz yazıcam buraya bilgi vericem mutlaka
Canıımm olumsuza dönme ihtimali olur mu acaba kaç günlük hamileyimdir yaHamilesin234 çıkmış. 2 gün sonra tekrar kan verip artışa bakın. Düzenliyse 4 5 gün sonra doktora randevu alın kese için.
Canım sonuç çıktı bakkAyy canım şimdi vakit geçmez senin için, inşallah vardır