Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hatırladın mı beni nasıl içten dua edenlerden biride sen olmuşsun ki rabbim banada bu duyguyu nasip etti çok şükür burdaki konuşmalarımıza denk geldim yazmak istedim güzel haberi tüp bebeğe başlayacaktım konuşmuştuk bu defa kist çıktı çok üzülüp başka hastaneye gittim zaten takipte olduğum doktor vardı tüpe geçmeden gel 3.aşılamayı da yapalım dedi direk kabul ettim çok şükür rabbim dualarımızın emeklerimin karşılığını nasip etti şuan 6 haftalık hamileyim seninlede paylaşmak istedim inşallah sağlıkla biz kucağımıza alırız rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Canım hatırladın mı beni nasıl içten dua edenlerden biride sen olmuşsun ki rabbim banada bu duyguyu nasip etti çok şükür burdaki konuşmalarımıza denk geldim yazmak istedim güzel haberi tüp bebeğe başlayacaktım konuşmuştuk bu defa kist çıktı çok üzülüp başka hastaneye gittim zaten takipte olduğum doktor vardı tüpe geçmeden gel 3.aşılamayı da yapalım dedi direk kabul ettim çok şükür rabbim dualarımızın emeklerimin karşılığını nasip etti şuan 6 haftalık hamileyim seninlede paylaşmak istedim inşallah sağlıkla biz kucağımıza alırız rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Aynen canım çok şükür rabbimin nasibi hiç beklemediğim tüp bebeğin 42 mm kist yüzünden iptal olduğu ayda geldi mucizem gerçekten biz isteyince değil rabbim nasip kıldığı zamanda geliyor 6 yıl her ay yıkıla ağlaya istedim ve tüm olumsuzluklarin üst üste geldiği ayda oldu Allah'ım sana bana hamile olan herkese sağlıkla kucağımıza almayı ve dileyen isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah