- 13 Haziran 2024
- 482
- 419
Evet kan verdim 235 çıktıı 2gün sonra tekrar vericem inşallahSen hamilesin. Hamile olmasan test asla pozitif çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kan verdim 235 çıktıı 2gün sonra tekrar vericem inşallahSen hamilesin. Hamile olmasan test asla pozitif çıkmaz.
HahahahaNeden üyelik iptali ki?
Regline var mı yoksa bi kaç gün geçti mi?Evet kan verdim 235 çıktıı 2gün sonra tekrar vericem inşallah
Ben de sizi tebrik ederiim evet bugün çok şaşırtıcı birgün yaşadım söktürücü içecektim öncesinde bi test yapiyim dedim konu nerelere geldiCok sevincle okudum konunuzu. Saskinlik ve sevincinizi o kadar iyi anliyorum ki çünkü cok direncli, neredeyse hic adet gormememe sebep olan pcostan muzdarip, umutsuz biriydim ben de. Su an 34. gebelik haftamdayim, mudahalesiz bir gebelik oldu benimki de bekledigimin aksine.
Ilk kanımda hcg 80 seviyelerindeyken ogrenmistim ben de. Hcg 2000lefe cikana kadar yapilan ultrasonlarda hicbir doktor kesin bir sey soylemiyor zaten, su an kesenin sekli vs cok yol gosterici degil (bu asama icin) yapmaniz gereken 2 gun sonra kan testini yenilemeniz. Mevcut sonucunuzu hrmen hemen 2ye katladiginizi gorurseniz bir kadin dogum doktorundan randevu alirsiniz. Cok tebrik ederim, tamamina ermesi dilegiyle
Geçtii ama pkos olduğum için hep geçiyo zaten 10günden fazla geçti heralde ümidim olmadığı için hiç takip etmedimRegline var mı yoksa bi kaç gün geçti mi?
Biliyorsan eşinle birlikte oldugun günü hesaplardın.Geçtii ama pkos olduğum için hep geçiyo zaten 10günden fazla geçti heralde ümidim olmadığı için hiç takip etmedim
Canım mesela 2 gün sonra kan verdim 2katına çıktı diyelim o zaman mı net bi şekilde hamileyim diyebilcem yoksa 1-2 hafta mı sürüyo hamileliğin netleşmesiBiliyorsan eşinle birlikte oldugun günü hesaplardın.
Hayırlı olsun
Naptın canım inşallah mutlu haber almissindirYazıcam canım mutlaka bekliyorum şimdi birazdan kan vericem
Aaa hamileymissin yeni farkettim Rabbim sağ salim kucağına aldirsin canım benim çok mutlu oldum bendede pcos var Çarşamba hsg cekincem rahim filmi nolur bana da dua et banada umut oldunCanım mesela 2 gün sonra kan verdim 2katına çıktı diyelim o zaman mı net bi şekilde hamileyim diyebilcem yoksa 1-2 hafta mı sürüyo hamileliğin netleşmesi
Ben hala net emin değilim şu değerim artarsa 2 gün sonra kan verince o zaman içim rahat edecek. O kadar olumsuza alıştım ki olumluya inanamıyorum Canımm elbette dua ederim inşallah sende hamile kalırsın. Eşinle beraber sabah namazına kalkın bol bol dua edin inşallah seninde pozitif olur rahat edersinAaa hamileymissin yeni farkettim Rabbim sağ salim kucağına aldirsin canım benim çok mutlu oldum bendede pcos var Çarşamba hsg cekincem rahim filmi nolur bana da dua et banada umut oldun
Sağlıcakla artsın değerinGerçekten öyle eşimin yok denecek kadar az spermi vardı ben zaten yıllardır pkos hastaydım. Çok şükür doktorumda aradım söyledi artık 2 gün sonra gidip değeri takip edicez
İnşallah çok teşekkür edermSağlıcakla artsın değerin
Teşekkür ederiiim canım artık değerin artmasını bekliyicem olumsuz bir şey olur diye ailelere haber vermedim henüz dua et inşallah artar değerimcanım benim o kadar sevindim ki kendim hamileymişim gibi sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve alırsın kucağına bebeğini
Dualarım seninle güzel düşünelim güzel olsunTeşekkür ederiiim canım artık değerin artmasını bekliyicem olumsuz bir şey olur diye ailelere haber vermedim henüz dua et inşallah artar değerim
Çok mutlu oldum senin adına baştan sona okudum bende de pkos var nerdeyse 1 senedir deniyoruz daha birşey yok bu ay ovülasyon testi denemeye başladım inşallah bende böyle haber verebilirimTeşekkür ederiiim canım artık değerin artmasını bekliyicem olumsuz bir şey olur diye ailelere haber vermedim henüz dua et inşallah artar değerim
Tekrar test yapabilirsin eger varsa oglende yapsan aksamda cikiyor ben ilk.bebegimde bende pcosluyum adet problemim yuzunden bebegimi 13 haftalik ogrendim o yuzden birdaha yapGunun gecsin hemen test yap sende
Ay çok mutlu oluyorum böyle haberleri görünce bizde de ileri hareketlilikte sıkıntı varmış. Aşılama deniyoruz ama çok umutlu değil doktor. Tüp bebek gerekli dedi, Umut oluyor insana gerçekten sizin değerleriniz nasıldı.Teşekkür ederiiim canım artık değerin artmasını bekliyicem olumsuz bir şey olur diye ailelere haber vermedim henüz dua et inşallah artar değerim
Pozitif bence bozuk falan değil.Bakar mısınız sizce gebelik olabilir mi tek belirtim gögüslerimin ağrısı
Ben de pkos var eşimin de sperm sayısı çok düşük tüp bebeksiz hamile kalma ihtimalim sıfır dedi doktorlar. Yaptım anında çıktı test bozuk olunca böyle mi olur
İnş olumlu haberi alırsınız canıım. Bugün test verdim sonucumun artmasını bekliyicem işte dış gebelik olmadığını anlamak içinnAy çok mutlu oluyorum böyle haberleri görünce bizde de ileri hareketlilikte sıkıntı varmış. Aşılama deniyoruz ama çok umutlu değil doktor. Tüp bebek gerekli dedi, Umut oluyor insana gerçekten sizin değerleriniz nasıldı.