Vericem ama sizce sonuç olumlu gibi mi test hatalı gibi miBrnce kan verin
bana pozitif gibi geldi ama umutlandırmayayım yine deVericem ama sizce sonuç olumlu gibi mi test hatalı gibi mi
İnşallaah peki öğlen yine yapsam kaset testte çıkar mı ilk idrarla mı bi tek belli oluyorbana pozitif gibi geldi ama umutlandırmayayım yine de
Olumlu inşallahVericem ama sizce sonuç olumlu gibi mi test hatalı gibi mi
Var öğlen idrarıyla yapsam belli olur mu canım ama o erken gebelik testi değil ucuz testlerdentestin varmı kuzum elinde varsa tekrar et bence
Sıvı yınbiraz kesersen çıkar kuzum allahım izniyleVar öğlen idrarıyla yapsam belli olur mu canım ama o erken gebelik testi değil ucuz testlerden
Tamam çok teşekkür ederimmSıvı yınbiraz kesersen çıkar kuzum allahım izniyle
Akşam yaptım ben anında çıktı.Var öğlen idrarıyla yapsam belli olur mu canım ama o erken gebelik testi değil ucuz testlerden
Testimin markasi artimed sitedeki yorumlara baktim o genelde yanlis cikariyo yazmislarPozitif görünüyor. Bende de pcos var ve doğal yoldan hamile kaldım. Olmaz diye birşey yok :)
Regl düzeniniz nasıl ? Kaç günde regl oluyorsunuz ?Testimin markasi artimed sitedeki yorumlara baktim o genelde yanlis cikariyo yazmislar((
2 aya yakindir olmuyorum adetim duzensiz ama 35-38 günde oluyodumRegl düzeniniz nasıl ? Kaç günde regl oluyorsunuz ?
Yarın sabah kan testiyle baktırın olmadı
Ben şimdiye kadarki adet öncesi göğüslerim çok ama çok hafif ağrıyodu ama şimdi adetime 3/4 gün var 3 gün falan önceden kasıklarımda hafif ağrılar,(sanki adet olacakmış gibi) göğüslerimde dolgunlaşma ve aşırı ağrı, hafif miyde bulantısı, bağ ağrısı, aşırı duygusallık, aşırı uyku hali, çabuk yorulma, ve.s meydana geldi. Sizce bende hamilemiyim? (Test için çox erken olduğu için yapamıyorum ama sabırsızlanıyorum hamilemiyim diye)Akşam yaptım ben anında çıktı.
Benim için erken gebelik belirtisi; göğüs ucu hassasiyeti oldu, dokunmadan bile kıyafete değince acıyordu :)Ben şimdiye kadarki adet öncesi göğüslerim çok ama çok hafif ağrıyodu ama şimdi adetime 3/4 gün var 3 gün falan önceden kasıklarımda hafif ağrılar,(sanki adet olacakmış gibi) göğüslerimde dolgunlaşma ve aşırı ağrı, hafif miyde bulantısı, bağ ağrısı, aşırı duygusallık, aşırı uyku hali, çabuk yorulma, ve.s meydana geldi. Sizce bende hamilemiyim? (Test için çox erken olduğu için yapamıyorum ama sabırsızlanıyorum hamilemiyim diye)
Gunun gecsin hemen test yap sendeBen şimdiye kadarki adet öncesi göğüslerim çok ama çok hafif ağrıyodu ama şimdi adetime 3/4 gün var 3 gün falan önceden kasıklarımda hafif ağrılar,(sanki adet olacakmış gibi) göğüslerimde dolgunlaşma ve aşırı ağrı, hafif miyde bulantısı, bağ ağrısı, aşırı duygusallık, aşırı uyku hali, çabuk yorulma, ve.s meydana geldi. Sizce bende hamilemiyim? (Test için çox erken olduğu için yapamıyorum ama sabırsızlanıyorum hamilemiyim diye)