• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar kullandığınız en iyi şampuan markası nedir?

dmr_eda06

nerdeysen bir haber gönder diğer yanım sende kaldı
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
123
41
298
SELAM KIZLAR KULLANMADIGIM ŞAMPUAN KALMADI DİYEBİLİRİM BENİM SAÇLARIM İNCE VE ÇOK YAGLI BANA UYGUN HANG,İ ŞAMPUANI TAVSİYE EDERSİNİZ?şimdiden teşekkür ederim. . .

Rejoice -portakal özlü yağlı ve ince saçlar için

head and shoulders ın mentollusunu kullandım su anda onu kullanıyorum süper yaa sanki kafam hava alıyo onu sürünce :21:

head and shoulders ın mentollusunu kullandım su anda onu kullanıyorum süper yaa sanki kafam hava alıyo onu sürünce :21:

bende kullandım ama kaşıntı yaptı birde üstünde erkekler için yazıyordu, traş losyonu gibi kokuyor

bende kullandım ama kaşıntı yaptı birde üstünde erkekler için yazıyordu, traş losyonu gibi kokuyor

evet erkekler için ama napiim cok hoşuma gidiyo...ama bende kepek oluştu son bi kaç gundur şampuandan mı bilmiyorum yaaa:26:

evet erkekler için ama napiim cok hoşuma gidiyo...ama bende kepek oluştu son bi kaç gundur şampuandan mı bilmiyorum yaaa:26:

şampuandan tabi benim yazdığımı dene şişe bitikten sonra

Sebamed'in yağlı saçlar için olan şampuanı bana iyi geldi.
Bir de yağlı saçlarda saç kremi kullanılmamalı ya da yağlı saçlar için olan saç kremleri kullanılmalı.

Bebe şampuanlarının hepsini kullandım:D başka türlüsü saçıma iyi gelmiyor..yakıyor diplerini..

Merhaba Arkadaşlar...
Saçım inanırmısınız 2. günü yağlanıyor.Bitki özlü-sıradan-önerilen şampuanları kullandım ama hiç biri fayda etmiyor.Sizin önebileceğiniz şampuan varmı.tuzla bile yıkadım ama etki etmiyo. :).Yapıpta işe yarayan varsa yazsın lütfen.Çok sevinirim.İyi akşamlar...

Benimde saçlarım yağlı ve çok dökülüyordu.Sabah yıkadığım saçlarım akşama sönüyordu.Ama biomen diye bir şampuan aldım ve saç dökülmemi durdurdu.Saçlarım kendine geldi diyebilirim.Erkek şampuanı amma velakin gayet iyi kokusu falanda :9::9:

Erkek merkek boşver işe yaramış önemli olan bu :1:

Matrix Biolage Keratindose
Alfaparf Semi di Lİno
L'oreal Absolute Repair
Queen Helene şampuan bunlar kullandığım en iyi şampuanlar özellikle yağlı saçlılar için Queen Helene hem çok iyi temizlik yapıyor hemde sebumu dengeliyor.

Komilinin zeytinyağlı şampuanı var . Annemler onu kullanıyor. Bende oraya gittiğimde kullandım kokusu,yumuşaklılığı çok güzel. Antalya'da bulamadım :6:

SELAM KIZLAR KULLANMADIGIM ŞAMPUAN KALMADI DİYEBİLİRİM BENİM SAÇLARIM İNCE VE ÇOK YAGLI BANA UYGUN HANG,İ ŞAMPUANI TAVSİYE EDERSİNİZ?şimdiden teşekkür ederim. . .

Lee Stafford - My Big Fat Healthy Hair.

hacim istiyorsan deneyebilirsin. bir kaç aydır kullanıyorum memnunum. benim de ince telli ve çabuk yağlanan saçlarım var. no poo dedikleri karbonatla yıkamayı da denedim ama biraz fazla kurudu bu sefer de :)
bu arada gratislerde bulabilirsin.

$IMG_8756.webp

Lee Stafford - My Big Fat Healthy Hair.

hacim istiyorsan deneyebilirsin. bir kaç aydır kullanıyorum memnunum. benim de ince telli ve çabuk yağlanan saçlarım var. no poo dedikleri karbonatla yıkamayı da denedim ama biraz fazla kurudu bu sefer de :)
bu arada gratislerde bulabilirsin.

Eki Görüntüle 1161021

Fiyatı ne kadar acaba ? :26:

şimdi bioblas kullanıyorum. bi ara tricogen kullandım. kremsiz, mentollü bi şampuan. losyonu var bi de mentollü çok ferah bişi :21: kuaförden aldığım için her zaman bulmakta sıkıntı çekiyodum o yüzden bioblasa döndüm

Back
X