Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
head and shoulders ın mentollusunu kullandım su anda onu kullanıyorum süper yaa sanki kafam hava alıyo onu sürünce![]()
bende kullandım ama kaşıntı yaptı birde üstünde erkekler için yazıyordu, traş losyonu gibi kokuyor
evet erkekler için ama napiim cok hoşuma gidiyo...ama bende kepek oluştu son bi kaç gundur şampuandan mı bilmiyorum yaaa:26:
Benimde saçlarım yağlı ve çok dökülüyordu.Sabah yıkadığım saçlarım akşama sönüyordu.Ama biomen diye bir şampuan aldım ve saç dökülmemi durdurdu.Saçlarım kendine geldi diyebilirim.Erkek şampuanı amma velakin gayet iyi kokusu falanda![]()
Rejoice -portakal özlü yağlı ve ince saçlar için
SELAM KIZLAR KULLANMADIGIM ŞAMPUAN KALMADI DİYEBİLİRİM BENİM SAÇLARIM İNCE VE ÇOK YAGLI BANA UYGUN HANG,İ ŞAMPUANI TAVSİYE EDERSİNİZ?şimdiden teşekkür ederim. . .
Lee Stafford - My Big Fat Healthy Hair.
hacim istiyorsan deneyebilirsin. bir kaç aydır kullanıyorum memnunum. benim de ince telli ve çabuk yağlanan saçlarım var. no poo dedikleri karbonatla yıkamayı da denedim ama biraz fazla kurudu bu sefer de :)
bu arada gratislerde bulabilirsin.
Eki Görüntüle 1161021
Fiyatı ne kadar acaba ? :26:
arada bi indirim oluyo değişiyo geçen ay indirimden yanılmıyorsam 13,90 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. normal fiyatı da 20 TL civarında olmalı :)
250 mg şişeye göre fiyatı yüksek bence :44::44::44:![]()