- 13 Ağustos 2014
- 6.275
- 13.938
- 36
- Konu Sahibi Freudige Frau
Hürriyet t24 gibi sitelerdeHaberi nerde var
Twitter'da da arti veteriner kliniği yazabilirsin .
Ekşi. Sözlükte veya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hürriyet t24 gibi sitelerdeHaberi nerde var
Carpintim basladi izledigimden beri Allahimmmm hic mi merhamet yok bunlarda aklim almio.. boleleri nasil sevio bi kadini yada adami nasil coluk cocuk sahibi oluyolar anlamiyorum... dilsiz onlar ya ona merhamet etmeyen isnan sevemez!!!!Yarın suç duyurusuna gidiyoruz
Bu köpeğin sahibi var çok şükür.Carpintim basladi izledigimden beri Allahimmmm hic mi merhamet yok bunlarda aklim almio.. boleleri nasil sevio bi kadini yada adami nasil coluk cocuk sahibi oluyolar anlamiyorum... dilsiz onlar ya ona merhamet etmeyen isnan sevemez!!!!
İlan vermisler satmak içinYa bi dk kadin vercem satcam dememiski neden bu tavir simdi???
Bende arladasimin evinin karşısındaki gece kondu sahibini sikayet ettm kaç kere.. kopekleri al al dovusur!! Yavrum hergun yara bere icinde gelioduBu köpeğin sahibi var çok şükür.
Biri hakkını savunabilecek beni asıl sokak hayvanları mahvediyor.
Ölüyorum deliriyorum. Eski konum var orada bakabilirsin kuş alicam diye nisan bozacaktim neredeyse.
Bulunduğum ilde barinak görevlisi serefsiz sokak hayvanlarını boğazına şiringa batirarak öldürüyor belediye personeli. Onu gördüm.
Hayvan dernegi kurucusu biruyle konuştum yarın suç duyurusunda bulunacaklarmis onlar istanbulda ama. Yarın ben bi gidip cirkefleseyim o barinakta sonra bulunun dedi .
Asıl yarın o iş için heyecanliyim valla tükürdum agizlarina.
Pisman olmuş kocası vermiş ilanı vermisler değil . Kocasi da pisman olmus...olir boyle sinir anlariİlan vermisler satmak için
Hürriyet t24 gibi sitelerde
Twitter'da da arti veteriner kliniği yazabilirsin]
Allah belasını versin dicek söz yok sapık serefsizler
Sonuç çıktı mı ?Bende arladasimin evinin karşısındaki gece kondu sahibini sikayet ettm kaç kere.. kopekleri al al dovusur!! Yavrum hergun yara bere icinde geliodu
Tabiki cikti yiosa cikmasin!!! Kimle koustuysam ses kaydi yaptim ve ismini aldim bisi cikmazsa sizi de sikayet edicem dedim alin barinaga goturun sahiplensn kuzum dedm ve gelip aldılar! İnanin uzaktan ekmek atioduk hayvana herif yemek bile vermiyordu kemikleri sayilioduSonuç çıktı mı ?
Dedim ya o kadar. Bu ara mide bulantısı yüzünden iş yapamaz hale geldim evde ve hayvan pisliğinde yuvarlanınca ertesi gün kuaföre gidene kadar kokuyor. Bahcemiz bize ait zaten yabancı biri yok evde. Ben de havalar düzeldiği için çareyi bunda buldum kulübe alıcaz ona ki onun da ölçüleri belli hemen topa tutmayın da söyliyim yasaları var belli olan. Yalıtımlı bakıyoruz. Ve evde durdukça 2 defa süpürmek zorunda kalıyorum midem kötü olduğundan beridir iş yapamaz hale geldim. Gücüm yok gibi. Garibim. Biraz da anlayışlı olsanız? Ya ben bu köpeğe köpek derken bile tuhaf oluyorum ismini söylemiyorum bilerek tanıdık olur da okur diye. Ya eğitmen değilim diyorsun da video ile olmuyor bu iş. Okuluna bizzat gittik orada yapıyor eve geliyoruz yapmıyor. Yoksa her dediğimi anlar. Otur yat havla pati öl çak sağ sol dön utan ayağa kalk geri ileri dur daha aklıma gelen her şeyi zaten yapıyor. Heyecandan karşısındaki şeye mi gitse bana mı gelse kafası karışıyor bazen geliyor bazen merakına yeniliyor.Gelip gelmemesi neden bu kadar buyuk bir sorunki? Eğitmen değilim elbette suan Direktif veremem belki yout.b. dan bulabilirsiniz benzer videoları.
Zaten 30metrelik ipten bahsetmissiniz isteyince baglarsiniz madem ve kaçmaz. Evden neden çıkardınız
Harika bir yorum arkadaşım. İmzamı atıyorum.Hmmm benim ikinci bebegim dogacak. Onun icin cok ama cok heyecanliyiz. Yalniz ilk cocugum surekli agliyor, ortaligi dagitiyor. Normalde o kadar tatli bi kalbi vardir ki. Ama su son zamanlarda makarna kofte den baska biraey yemiyor. Hele geceleri kalkip kalkip aglamasi yok mu. Aslinda o kadar akilli cocuk ki odevlerini kendi yapar vs ama gecenlerde komsunun saksilarini kirmis nasil rezil olduk anlatamam. Ben cok seviyorum kuzumu ama kocam bazem cok sinirleniyor. Demin mutfaga kapadi. Acma sunun kapisini da anlasin dedi. Bi gittik baktik duvarlara resimler cizmis ama sapsik sapsik siritiyor yaninda. Gecende de arabanin her yanini cizmisti. Yeni arabamiza onu bindirmemeye karar verdik.hele ki oyuncaklarini parcalamasi. Gecen cok pahali bir oyuncaginu kirdi bebisim. cocuk cocuk degil ki terminator.Kocam delirdi ve arkadaslarindan birini aradi. Bu cocuga bu yasina kadar 40 bin civari para harcamisimdir on ver senin olsun dedi. Yani cok seviyorum cocugumu ama cok arada kaldim ne yapsam kiiiiii.
( cocuk yerine kopeginizi koyun ve tekrar okuyun)
Sanki insan yavrusu hic sorunsuz buyuyor da her deigimizi yapiyor da hayvanlara boyle muameleyi layik goruyoruz. Kendi dogurdugum cocuk olsa max 13 yasinda benden utanmaya hatta beni begenmemeye baslayacak. Hatta yaslaninca kotu muamele bile edebilir. Ama benim kopus kizim kendi rahmimden cikacak canliyla ayni degerde. Esiniz once bunu anlasin eger bilmiyorsa. O paranin da her kurusu evladinizdan cikar o bebis mutsuz oldugunda sizden ayrilinca. Onlarin dunyasi yikiliyor bizden ayrilinca,ne demek ki satmak. Dunyalar feda olsun bir sarilmasina suratimi yalamasina. Ben esimle olan iliskimi gozden cikarmistim 'kopegi eve almayalim bahcede yasasin ' dediginde. Paradan cok bahsetmissiniz emin olun insan yavrusuna on mislini harcayacaksiniz.
Niyetim polemik degil ama kopek ve para kelimelerini ayni cumleicinde duyunca hele ki onu vermekten bahseden birileri olunca sirazem kayiyor.
Sanırım en güzel siz yazdınız. Çok teşekkürler çok iyi geldi bana. Yapacağım. Yok maşallahı var sağlıklı. Görüyorum pis yerlerde yuvarlaniyor. Kirleniyor o koku yapıyor.13 aylik tam bu anlattiğiniz şimarikliklari yapma yasi cunku kendisi hala bir bebek. kelime kelime ogreteceksiniz xx nerdesin cabuk buraya gel niye gidiyosun vs yerine çok sert bir hayir diyeceksiniz ve poposuna vurun.kizdiginizi anlasin ozellikle yola cikma konusunda cok sert uyarmalisiniz. boyun tasmasini sert bir sekilde cekip hayir diyin. evdeki esyalara gelince malesef hepimiz ayni yoldan gectik maddi manevi(sinir) skintilar yaşadik ama inanin bir bucuk iki yasindan sonra daha olgunlaşiyorlar.benim de iki kopegim var.ayni insan yavrusu gibi buyutuluyor onlar da türlü emekler verilerek. ve şunu eklemek isterim kopekler eğer bir sorunu yoksa rahatsiz edici boyutta kokmaz mantar olabilir o cok koku yapar tuylerini de traş ettirin tuy problemi de yaşamayin. o sizin bebeğiniz sabirli olmaya calişin biraz daha hersey yoluna girecek