- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 39
- Konu Sahibi Freudige Frau
Ya nolursa olsun satmayın..sizi arar özler..kv bakamazmi biraz bir ay, bir ayda otele verir sonra..yada önce otel sonra kv..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E almasaydiniz zamanında niye aldınız iyice artılarıni eksilerini düşünmeden .Sizler sanırım beni yanlis anladınız. Biz köpeğimizi arka bahçede genelde açık bırakıyoruz sadece biz göz kulak olamazsak kapıyı açıp çıkıyor diye bağlıyoruz. Emin olun hayvansever olarak bir arabanın altında ezilip kalmasını siz de istemezsiniz dimi? Ben her dk başında duramıyorum isim oluyor mecbur bağlıyorum ki 15 metrelik ip bu sola doğru 15 sağa doğru 15 toplam 30 m alanı var. Heralde eziyetçi olsam 1 metrelik iple 7/24 bağlı birakirdim. Evet maalesef kayımbabam yüzünden şımardı bu köpek her dk yediğimiz ne varsa götürdü verdi. Masadan dahi verdi baba verme bak yemicek dememize rağmen. Napıyım hayvanseverler söylesenize yemeğini yesin diye şaklaban oldum. Ayrıca bu köpek ırkı sadece koşmakla yorulmuyor zekasını da yormak lazım. Biz onları zaten yapıyoruz ben zaten sadece sorunumu söyledim size. Ayrıca tarakları da var her gün zaten tarıyorum. Ama dağa bayıra koşmaya gidince inatla at inek pisliğine bulanıyor. Sonra ne mi oluyor? İdareten derede oyun oynuyor biraz temizleniyor ertesi gün pet kuaförüne gidip yıkanıp tekrar temizleniyor. Ve bunu bıkmadan zaten yapıyoruz. Buna rağmen gelin arabamızın halini bi görün. Bahçede kalıyor şu ara. Çünkü evimde yerler koyu renk ve her türlü görünüyor tozlanıp kirlenince. Ve ben hamileyim bu ara kusmaktan hastanelik olup duruyorum. Evi normalde iki kere süpürmeme rağmen bu ara yapamıyorum. Bu yüzden dışarıda yağmur almayan kuru bir yerde. Bu kadar vicdansız değiliz. Yalnız bizi yoran çok kötü bazı huyları var. Siz köpek okuluna gittiniz mi? Biz onu da yaptık. Düzelmiyor. Eşim de kızdı bir anlık sinirle verelim gitsin dedi ilan verdi çok komik bir rakama. Mahvoldum bu sebeple üzüldük. Size danisiyim dedim en azından türkiyeye gelirken nasıl gelicegimiz yönünde bir fikir istedim. Fikren tamam olursak ne ala. Seneye geleceğimiz 2 ay için şimdiden düşünüyoruz napsak ne etsek diye. Sürekli kombi araç bakıyoruz bagajı büyük ayırırız diye. O da bütçemizi zorluyor malum bebek de gelecek. Her hastaneye giriş çıkışım 1500€ 3 gece kalıp serum aldığım için bu fiyat. E her zaman gittiğim doktorumu saymıyorum. Sigortalar çocuk için alışverişler Vs ne kadar tutacak bilemiyorum bile. Canım köpeğim için 1000€ veremeyiz 2 ay zaten ayrı kalmak olmaz. Yazık. Napıcam sadece buna bi çözüm bulmak istiyorum artık
Hayvanın fazlalık olup maddi manevi külfeti oldugunu anlatmak icin baya ugrasmissiniz.Konu bdvye aciyorum acil çözüm yolu lazım diye bize. Nolur konum kapanmasın birkaç yorum alana dek.. Yurt dışında yaşıyoruz. Buralar malum genelde soğuk ve yağmurlu. Dünyalar tatlısı bir köpeğimiz var cinsi avustralya çoban köpeği. Yalnız hiç normal değil şöyle ki eğitim konusunda her şeyi yaptık. Komutlar vs her şey tamam. Fakat hamile kaldığımdan beri kokusundan ve temizliğinden gına geldi kendim de istifra ettiğim için yoruldum bu nedenle bahçemizdeki terasa uçak yolculuğu için aldığımız transfer boxunu koyduk. Kendisinin de 15 metrelik koşu ipi var. Evde çit olmasına rağmen serbestken rahatlıkla kapıyı açıp çıkıyor dışarı başkalarına gidiyor hatta bir kere bir köpeğin peşinden gittiği için araba çarptı yani öyle çarptı derken araba bunu gördüğü gibi durdu bizimki duramadı tosladi yan kapisina ve artik bu bizi çok yorduğu için bağladık. Çiçeklerimi mahvetti yerleri kazdı çimler dahi berbat halde şu an bahçede. evimdeki mahvettigi şeyleri saymıyorum bile. Yemek deseniz yemiyor illa ki ev yemegi olsun istiyor artık, çok şımarık. Normalde kemirmesi için her şeyi var ama kendisi kutusunu terlikleri yatağını ve evimizdeki bir çok eşyayı kemirmeyi uygun görüyor. Peynir versek bile yalıyor isiracagina bazen yemek yapamıyorum , aç kalacak diye üzülüyorum. Bu halimle dahi kendimi değil onu düşünüyorum. Evet çok uzun anlattım sorunu eee diyeceksiniz sadede gel. Geliyorum. Şöyle ki yeni bir araba alma planimiz var. Ve kesinlikle kendisini arabaya alıp koku tüy yapmasını istemiyoruz bunun için tek çözüm eski arabayı kullanmak. Fakat türkiyeye gelicez büyük olan arabayla burada bulamadığım bazı memleket ürünlerini getirmek istiyorum. Köpek gelse bütün bagaj onun olacak. Kendi eşyalarımız bebek eşyaları nereye koncak? Normalde kısa yolculuk yaptığımız zamanlar ya kaynanamlar bakıyor ya da köpek otelinde kalıyor. Önümüzdeki sene 2 ay kalma durumumuz var. Bu köpek bizimle gelse sorun gelmese sorun. Otele bıraksak günlüğü 16 küsürden yaklaşık 1000 €. Yazık yani bu paraya. Bırakacak da kimsemiz yok. Az önce eşim çok sinirlendi bu yine kaçmış dışarı köpekli bir aile geçerken. Eşim bunu çağırmış gel diye yok gelmiyor. Dinlemiyor. Normalde ismine o kadar alışık ki duyar bi şekilde. Bu gözümüzün içine baka baka gelmiyor. Sanki eziyet ediyoruz ona. Eşim sinirle ilan verdi satacakmış 1500€ ya. 2 aylıktı aldığımızda minicikti şimdi 13 aylık. Elimizde büyüdü. Neler yapmadik ki onun için. Harcadığımız paralar doktor masrafları sadece oyuncakları dahi bu satacağı para çeyreğini karşılamaz. Ne yapcam ben şimdi. Biri tutup isterse verecek miyim öyle. Çok üzgünüm ya. Dost o bize, bağımlıyız da. Neymiş benim aklıma uyup böyle bir köpek almış da çok pişmanmış da. Her şeyi mahvetmiş de. Söz dinlemiyormuş da. Offf bu da dert mi diyeceksiniz ama istemiyorum ayrılmak köpeğimden. Nasıl bir yol bulabilirim yanımda kalmasi için? Türkiyeye rahat gelebilmek için? Çok teşekkürler ufacık dahi fikir verseniz çok mutlu olurum.
Pislik adi seref yoksunu!!! Smdi izledm ayy yavrum cigliklaro beynimde yankılanıyo hala... allah belasini versin bolelerinin insallahE almasaydiniz zamanında niye aldınız iyice artılarıni eksilerini düşünmeden .
Artı dedim aklıma geldi konu sahibinden bağımsız
Kızlar hepiniz artı veteriner kliniği olayına bakın.
Sosyal medyada patladı olay .
Hayvanlarıni oraya götüren varsa da bir daha götürmeyi
Arabaların arkasinda zaten 3 kişilik yer vardır bilirsinizki eger coum ariyorsaniz pekala oturulabilir.Arka koltuk fikri iyi fakat bebek 6 ay civarı olacağı için arkada ben oturmalıyım. E bebek koltugu da olcak. Bilmiyorum ya napıcam ben şimdi
Kimseye güvenemem olaki gelmedi o gün bütün gün aç mı kalacak. Ben bu yer konusunu kafaya koydum ayarlicam. Ben ayrılamam kopegimden. Benden iyi kim bakar ki.Arabaların arkasinda zaten 3 kişilik yer vardır bilirsinizki eger coum ariyorsaniz pekala oturulabilir.
Birakabileceginiz komşu yokmu yada mamasini birine bırakın aksamlari birer taş bıraksın bahçeye hayvana.
Yarın suç duyurusuna gidiyoruzPislik adi seref yoksunu!!! Smdi izledm ayy yavrum cigliklaro beynimde yankılanıyo hala... allah belasini versin bolelerinin insallah
Gelip gelmemesi neden bu kadar buyuk bir sorunki? Eğitmen değilim elbette suan Direktif veremem belki yout.b. dan bulabilirsiniz benzer videoları.Yahu ben hayvancagız için kötü laf etmedim ki bazı huylarını söyledim. Merak etme o kadarı bizim için masraf bile değil. Zaruri ihtiyaç. Maalesef çok heyecanlı olduğu için çağırdığımda gelmiyor. Eğitime de gittik. Olmuyor işte. Nasıl yapıcam söyleyin öğretin siz de bana. Nasıl gelicek çağırdığımda.
Haberi nerde varYarın suç duyurusuna gidiyoruz