Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

ben spralden tırsıyorum vallahi... eşim korunsun bir sene bakalım nasıl olacak CADIARZU

ben şahsen eşime bırakmam erkek milleti her ne kadar biz ikimizde allah buna uzun ömür versin ikinici bir çocuk düşünmüyoruz ama nolur nolmaz genede işin adı spiral takmak gerek

Kızlar herkes spiralmi taktırıyo,bende tırsıommafoldumben
ilk evlendiğiimizde kociş korunuyodu ama zaten olmuyomuş,şimdi de korunur diorum ama güvenemiyorumda kafamçokkarıştı

sekercimm hadi ii geceler 3 e az kaldı bende iraz dinleneyşmm sen kocişi bekliyon demi allah rahatlık versşn opuyorumnanaktan

anam bu sıpalardan bişeye vakit kalmıyor ki,
sıpa uyuyana kadar kocikin uykusu geliyor benim de pilim bitmiş oluyor. nolcak böle ..:))

kızlar bide kırkımızın çıkmasına az kalıyor benim merak ettiğimde ilk başlarda hemen hamile kalma olasılığı varmı .. yani ilk bi kaç hafta korunmadan durursak yine hamile kalabilirmiyiz rahim kendini yenilemeye çalışırken filan araya kaynar gider belki diye şey ettim :kedi: ikizlerin üzerine bidaha olursa diyede korkuyorum lmaz:

yaa kırkımız çıktı çıkmasına da ben firardayım, motivasyon sıfır, nasıl olacak ya da nereye kadar kaçabilirim bilmiyorum.
benim dr da spirali önerdi ama cesaret edemiyorum, takıldıktan sonra hiçbirşey olmasa bile onun orada olduğunu bilmek beni rahatsız edecek gibime geliyor.

40 cikti ama ne bende hal kaldi ne de bebisten firsat buluruz.hem daha kanama bitmedi.tam olarak kanamada deil ama hayret akannehir

valla korkuyorum bende spiralden ama haftaya randevu aldım paşa paşa gidip taktırıcam..mafoldumben eşimde öyle istedi..neyse en azından garanti kızlar,sanırım en iyisi bu...

bu kanama bitmedi hala hoş şikayetcide değilimm kociş ne kadar sırnassa lmaz: dur ordaaa rahatızım halen ben diyip kestirip atıyom :)):lepi:

Bugün kırklandık bizde,kociş gün sayıyodu,birazdan gelir işten:kedi:
bizim oğlanda anlamış gibi bugün pek bi uysal,kafamçokkarıştı
korkuyorummmmmmmm fisfisfis

denemee 1 bizimde basarisiz...
normal dogum yapanlar sizde de aci oldu mu?dikislerimden dolayimi daha tam toparlanamadi mi nedendir bi aci hissettim ...

bende dün ilk kontorlüme gittim kanamam devam ediyor hala normalmiş 55.günümüz bugun
simir testi yaptı doktorum korunma työntemi olarakta hapı önerdi daha öncede öyle korunuyodum zaten spirali hiçönermediğini söyledi hapa başlıcam ilk denememiz o zamanolucak ama muayne sırasında bile canım çok acıdı ilişkidede acıcak mutlaka

bulcuk tatlım hap sütü etkilemiyormuymuş acaba ??? ya şimdi emziriyoruz yaa ondan merakettim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…