Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

kis keyfini cikar.sorumluluk cok bu iste kaydirigubbakcemile3
bi alan pisman bi almayan demisler.

kızlar bizde de eşim korunacaki doktorum 3 aylık iğneleri tavsiye etmedi, yan etkileri çok fazlaymış memnun olan çok az dedi. doğum kontrol hapı da emzirirken olmaz , uzun süre de kullanırsan hemen hamile kalamayabilirsin dedi.
spirale de ben sıcak bakmıyorum. en mantıklısı eşim korunsun. eskiden hava hoştu nasılsa bebek istiyoruz diye salmıştık çayıra.. :)))
biz 41. gün bi deneme yaptık ama yarıda kaldı canım yandı benim ya.. acaba kuruluktan mı ama öyle çok kuruluk da yoktu. gerçi 2-3 denemede böyle olabiliyomuş.
fanfini yapanlar söyleyin bakim canı yanan varmı benim gibi?..

ayy amazoncum acıdımı kızzz desene 40 ı bekleyen kocalar hayal kırıklığına uğrayabilir hanımar kaçabilir ellerinden :))

bizim kiz cingene o ise firsat bile kalmaz kaydirigubbakcemile2
yaw bebegine tek bakan var mi? ben kaydirigubbakcemile240 dan itibaren tek bakicam ama kizim cok huysuz.acikcasi cok korkuorum mafoldumben annemlerde uzak bana.

Canım benim ilk haftadan sonra yanımda kimse kalmadı, yalnız bakıyorum. İlk günler çok rahattı da bu kolik öldürdü beni. Bazen oğlumu kucağımdan bırakıp wc ye gidemiyorum inanki. Ben iyiyim gidebilirsiniz dediğime pişman oldum. mafoldumben
Benim kaynana burda ama doğduğundan beri 3 kere aldı kucağına o da sevmek için. Mikrop kapmasından korkuyomuş. klava:
Bu sancılar bitene kadar kesinlikle bi yardımcı lazımmış şimdi anlıyorum. Ama artık çok geç :umursamaz:

ben artık korunmaa yöntemi falan düşünmüyorum sağolsun kızım kociş azcık sarılsa hissediyomu ne başlıyo viyaklamaya masum bi sarılmaya bile müsade yok, o iş yaş bizde:hulya:

yazıkk sizee:teselli::teselli::teselli:
kuruluk derdi var bide ölemii yaaa

bence tekrar cagir. ben ya evi deistirip annemlere yakin oturucam ki oralarda da istedigim gibi evi bulmak cok zor ya da yardimci tutucam bikac ayligina.mumkun deil tek basima hic bisey yapamam.deil yemek yemek dedigin gibi wc ye bile gidemedim.sanki kendini parcalio :gitme:

aslında aman aman bı korunma yöntemi düşünmüyorum 1 tane daha bebiş yapıcam ondan sona korunurum. şimdik yumurtalıklarımı baskılamak istemiyorum.. korunuruz korunabildiğimiz kadar napalım yani.

bizim kiz cingene o ise firsat bile kalmaz kaydirigubbakcemile2
yaw bebegine tek bakan var mi? ben kaydirigubbakcemile240 dan itibaren tek bakicam ama kizim cok huysuz.acikcasi cok korkuorum mafoldumben annemlerde uzak bana.

ben de 20 günlükten itibaren yalnızım buketcim..zorr..ama en zor kısmı 40a kadarmış,dikişlerin acısı geçmeden yalnız kalmamak gerenkkmiş öğrnmiş oldum..iş işten geçti tebiii o başka:))

15 günden sonra ikizlerime tek bakıyorum,
siz evelallah başedersiniz yyaaww..

ben de 20 günlükten itibaren yalnızım buketcim..zorr..ama en zor kısmı 40a kadarmış,dikişlerin acısı geçmeden yalnız kalmamak gerenkkmiş öğrnmiş oldum..iş işten geçti tebiii o başka:))

canim bizim 40 imiz dun cikti.Allahtan kayinvalidemler esimin sinavlari dolayisiyla 1-2 hafta daha kalacaklar.hos bana pek faydasi yok.sadece arada kizimi tutuo.o bile nasil iyi gelio bana.en azindan wc ye gidebiliorum kaydirigubbakcemile3 bizim kiz cok kotu huylu.uyanik oldugu zamanlarda hep aglio.susturmak ne mumkun mafoldumbenmafoldumbenbu yuzden cok tirsiorum nasil bakicam die :gitme::gitme:

bu arada benden hala azda olsa koyu kahve sey gelio. sey diorum cunku ne akinti ne kan :kedi:

buket benim oglumda aynı (( uyanıkken surekli aglıyor gaz sancısından aglıyor cogu zaman ama cogu zamanda nedensiz kucakta bile aglıyor onceden boyle degildi huyu

buket,nalan hep aynı sorunlar demekki...ben de lawaboya gidicek waki zor buluyorum..düzgün yemek yemeyi özledim ayh..

şakır şakır mı :S
benim sadece ilk hafta öle kanamam oldu şimdi sadece leke var kanama manama çoktan bitti de çaktırmıyorum
"uuff çok fena hala kanama devam "diorumsengözlerimebaksanab

kıss aybikk kocişimi kandırıklıyonn sen varya sen az değilsin sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…