Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

kişiden kişiye değişebilir ancak spral daha rahat 10 sene kullandım oradan biliyorum ve tekrar taktıracağım topu topu 2 dak. süren bi uygulama. hapmış iğne imiş bir çok yan etkisi var ama bunda pek fazla yan etki yok.

gecmıs olsun gızemcim.

bnde de aynı durum vardı rahım temızlenmıs ama sürebılır demıstı 43 gun sürdü bı kacgunudr rahatım ped ten fenalık geldı valla. .. ilişki serbest bakalım ...kaydirigubbakcemile3

off gizoşum gecmiş olsun inş. hemen iyileşirsin iyikide gitmişsin doktor a Allah esirgesin

kıslarr yaa bu seferde ilaçlar gögüslerimi yara yaptı bi tarafımı düzelteyim derken diğer tarafım bozuldu yasakkelime desemde kociştende kaçamadım :kedi:

yaw benimkide tam bitmedi.bazen cok koyu gelio.nadirende olsa acik geldigide oluo.ama gun icerisinde gelen miktar az bayaa

buketcim valla benim bak ilaç bi günde hemen kesti 60 gün boyuncabir fiil geldi yaa şaka gibi hayret bişi yani...

buketcim valla benim bak ilaç bi günde hemen kesti 60 gün boyuncabir fiil geldi yaa şaka gibi hayret bişi yani...

canim gecmis olsun zor walla.ben dogumdan sonraki 11.gun doktoruma gitmistim ultrasonla bakmisti.icin temizlenmis iyi falan demisti.sanirim tekrar gitmeme gerek yok :hulya:
cok gelmio zaten.1 gunluk ped bile dolmaz yani.anne olmak ne zormus yaw :bbo:

canım bende 20. günü gittiğimde dr az bi kan kalmış dedi gelmene gerk yok toparlanmışsın dedi o az kanda zaten aktı gitti derkenn üstüne bi kırk daha geçti hala kanama derken enffeksiyon kapmışım nerdende kapmışsam allah allah anlamadımm ...

ben hala dr gtmedm 40.günü kesildim.1 hafta öncede adet oldum..süt koruması die bişi yok bizde:=)))
bende spral düşünüorm aa sadece düşnmkte kalıyorumm..kararszmm napsakk yaaa..daha çocukmu yok alah olmayana versn bu herflere çocuk yapılmazz.bzmkine bişiyi enaz 3 kere soruyorumm mesela çay alırmısın ben soruorum o oğluyla hani babacım hani oğluym hani aşkm naptın bugün sayıp duruo gene soruorum gene duymuo snr oluorum bende...varsa yoksa oğlu oldu hayret ediorum çok..neydi ne oldu adam..

benım takmadı sağlık ocağı ilişkiden 10 gün geçicekmiş test yapıcakmış sonra takıcakmış..çrş gitcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…