Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

Kızlar 40 çıkınca dr.a gittimi herkes tekrar?
gttiğinizde dikişemi bakıyo,yoksa vajinal muayne filanmı ?
bizim hast.uzak artık gitmekde istemiyorum oraya..başka bi dr.a görünim diyorum o yüzden bilmiyorum nasıl olur :bbo:

valla şekercimm benim sezeryan olduğu için vajinal bakmadı dikişlerime baktı ultrasonlaa rahimin kendini toparlayıp toparlamadığına baktı okadar ben dora 25 günlüktü gittim bi dahada gitmedimm ...

6 hafta sonra çağırmışdı işde 40 çıkınca yani.ama gitmicem yakında bi dr.a giderim nabim :1closedeyes:

yaa gitte istersen devlet hastanesine git bi bakıl bakalım iç dikilerin nasıl vücudun ne durumda

yanlız bana bakar mısın halen kanamam varr ve gitmiyorumm korkudan e hoca hoca öğüt verirmiş:))

dora olalı kanamm kesilmedi bide pis kan değil hani elimiz kesilir ya açık renk kan akar öle kanamam var ters bi durum diye gidemiyom korkuyom yaaaaa offfff hem kanamam olduğu için adamda yanıma sokulamıyo naniknanik

dora olalı kanamm kesilmedi bide pis kan değil hani elimiz kesilir ya açık renk kan akar öle kanamam var ters bi durum diye gidemiyom korkuyom yaaaaa offfff hem kanamam olduğu için adamda yanıma sokulamıyo naniknanik

canim benimkide kesilmedi. ama benimki genelde cok koyu renkli oluo

buketcim benimki diyorum yaa hani elin kesilirde temiz kan akar yaa açık renk aynen ölee bilmiyorum başıma ne gelecek ...

yanlız saygının bu fotoğrafı çok tahrik edici o parmakını yerim ben onun bana onu özelden atsana tatlımm yicem çünkü :))

naloşumm bayramda bi geçsinn sonra giderimm inş. :)))

yee gizoşş teyzesii bende doramı yicemm valla opuyorumnanaktan
gonderiyorum gizoşum

ama ihmal etme canım ya doktora gitmeyi bayramdan sonra mutlaka gitt

benim geçen hafta bi kesilir oldu aha dedim bitti. abdest falan aldım ertesi gün gene hafif sarı şekilde gelmeye başladı ve dün artık 40. günümde bitti.ciddi ciddi 40 sürdü yani. ben 20-25 gün sürer diye düşünmüştüm..

kızlar bu arada ben en son dikişi aldırmaya gittim. çıkarken doktora ne zaman gelicem bi daha dedim. yok gelmeyeceksiniz dedi. nasışl yani sizi bi daha görmiyecemmi dedim? eğer herhangi bi şikayetiniz olursa gelin dedi. 6 hafta sonunda dikişlerin kontrolmü edilmesi gerekiyo acaba?

bizim kırkımız geçen pazartesi çıktı, cumada doktora gittim, dikişlerim iyiymiş vajinalda baktı rahim toplanmış, bide simir aldılar 6 ay bida gelmessin dedi dr.
kocişi 2 gün sallayabildim pazar günü sobelendim:kedi: amaa çok kuruluk vardı cnm yandı:kedi:

kuşum dr banada 6 ay şikayetin olmadığı sürece gelmessin dedi, kontrol oldunu sanmıyorum...

elalı hakkatten çok mu acıyo belkide benim kanamm piskolojik canım yancak diyee geliyo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…