Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

gizemcim şakır şakırsa bi doktora görün bence artık bitmesi lazım şeker,
3-4 gündür benden de çok koyu kan gibi ama az miktarda bişeyler geliyor. baştan adet oldum sandım ama adete benzemiyor..

bencede gizoş doktora bi görün. benim 4 gün oluyo tamamen biteli ama ikinci üçüncü hafta bi durup bi çok gelmişti.birde son bi kaç gündür akıntım çok arttı bitipte akıntı sorunu yaşayan varmı aranızda ???

cumaya kadar bekleyeyimde cuma günü doktora gideyim neden acaba hem gitmişken spralde taktırayım

gizemcim sürekli başından beri hiç durmadasn mı o şekilde aktif bir kanaman oldu?

benim yaklaşık 25 gün kadar azar azar geldi,günlük ped kullanana kadar,
40tan sonra ilişkiye girdik,ertesi gün şiddetli kanamam başladı,6-7 gün sürdü ve yeni bitti,bence adet oldum,doktora da gitmedim..
Ama sende sürekli aynı yoğunluktaysa bi görünmek lazım yaawww:sm_confused:

hayda bu kadar çabuk adetmi olur yaw.... kızlar biişey soracm. ilk ilişkiye girdikten sonra iç dikişlerinizde hafif bi acıma oldumu ilişki sonrası?

valla allah affetsşn ben ilişkiye grdım napım herüf durmafı gunahı boynuna 20.gundu sanırım bıde 2 gun once ılk hiç acımadı dıkışte faln sorun yoktu ama ondan sonra baya fena oldum karnım acayıp ağrıdı ve altım şişti wc ye çıkarken yandıı umarım hamıle kalmam göya kendı korundu ilişkiden snra kanama artıyo...

ya kızlar sizin kocalar gün sayıyo benimkinde tık yok hala ayrı yatıyoruz:))
iki çocuk diyemi böyle oldu anlamadım ben bebişle yatıyorum oda oğlumla yatıyo:)))

:))))))))))))) sizin bitmişşş kuzum :)))))))))))))))) heheheheh şaka şaka benımkıde hamıleyken oyleydı kardeş gibiydik ama doğum yaptım adam azduuuu :)))))))))))))) şimdide şu kıloları bı versen diyoooo bende diyom sayende kılolar oldu

ehh bende doğum yaptım ama adam hala azamadı:)))))
şaka şaka işime gelioo benim belki içinden sayıyordur

valla benımde işime gelıodu ama kurtulamadık...2 çocuklada öyle zorkı bırını uyutuyom bırı ağlıyo herif diyokı acaba ne zaman güneş batarken olucak bu iş :)))))))))))))))))))))bende dedimkı askere gidince ozamanda bızde tık kalmaz :)))))))))))))

ben sezeryanla doğum yaptım bu ikinci bebeğim kızım 7 yaşında oğlum 45 günlük 6 yıl eşim korundu ama şimd korkuyorum doktorum 45 gün sonra takarız spiral dedi ama anasağlıktaki ebe 6 ay olmadan takılmaz dedi ne yapsam bilemiyorum takılırmı takılmazmı acaba

kıss şeymaa iki cocukla nasıl oldu kıss

benimki çok sırnaşıyo ama de get diyomm :roflol: hala kanamam varr adam öff ne kanamaymış be yaww deyip duruyo yazık kkkkkkkkkkkkk :sm_cool: :teytey:

oldun mu olyo canım :) uyuyolardı anaları elden gitti :))))))))

bızım sağlık ocağındakı ebe 55 gun olunca gel dedı gebelık testı ypıcaz 15 gun ılışkıye grmıcen snra takıcaz dedi..

ya benim kanama bitti ama gene de kırkımın çıkmasını bekliyoruz... yoksa ikimizde hazırız :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…