Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gizemcim şakır şakırsa bi doktora görün bence artık bitmesi lazım şeker, 3-4 gündür benden de çok koyu kan gibi ama az miktarda bişeyler geliyor. baştan adet oldum sandım ama adete benzemiyor..
bencede gizoş doktora bi görün. benim 4 gün oluyo tamamen biteli ama ikinci üçüncü hafta bi durup bi çok gelmişti.birde son bi kaç gündür akıntım çok arttı bitipte akıntı sorunu yaşayan varmı aranızda ???
gizemcim sürekli başından beri hiç durmadasn mı o şekilde aktif bir kanaman oldu?
benim yaklaşık 25 gün kadar azar azar geldi,günlük ped kullanana kadar, 40tan sonra ilişkiye girdik,ertesi gün şiddetli kanamam başladı,6-7 gün sürdü ve yeni bitti,bence adet oldum,doktora da gitmedim.. Ama sende sürekli aynı yoğunluktaysa bi görünmek lazım yaawww:sm_confused:
valla allah affetsşn ben ilişkiye grdım napım herüf durmafı gunahı boynuna 20.gundu sanırım bıde 2 gun once ılk hiç acımadı dıkışte faln sorun yoktu ama ondan sonra baya fena oldum karnım acayıp ağrıdı ve altım şişti wc ye çıkarken yandıı umarım hamıle kalmam göya kendı korundu ilişkiden snra kanama artıyo...
ya kızlar sizin kocalar gün sayıyo benimkinde tık yok hala ayrı yatıyoruz:)) iki çocuk diyemi böyle oldu anlamadım ben bebişle yatıyorum oda oğlumla yatıyo:)))
:))))))))))))) sizin bitmişşş kuzum :)))))))))))))))) heheheheh şaka şaka benımkıde hamıleyken oyleydı kardeş gibiydik ama doğum yaptım adam azduuuu :)))))))))))))) şimdide şu kıloları bı versen diyoooo bende diyom sayende kılolar oldu
valla benımde işime gelıodu ama kurtulamadık...2 çocuklada öyle zorkı bırını uyutuyom bırı ağlıyo herif diyokı acaba ne zaman güneş batarken olucak bu iş :)))))))))))))))))))))bende dedimkı askere gidince ozamanda bızde tık kalmaz :)))))))))))))
ben sezeryanla doğum yaptım bu ikinci bebeğim kızım 7 yaşında oğlum 45 günlük 6 yıl eşim korundu ama şimd korkuyorum doktorum 45 gün sonra takarız spiral dedi ama anasağlıktaki ebe 6 ay olmadan takılmaz dedi ne yapsam bilemiyorum takılırmı takılmazmı acaba