- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
elalı hakkatten çok mu acıyo belkide benim kanamm piskolojik canım yancak diyee geliyo :sinifsinif:
ama sen gitmişsin cuma günü ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim bitek o da dikişlerimi aldırmak içinkuşum dr banada 6 ay şikayetin olmadığı sürece gelmessin dedi, kontrol oldunu sanmıyorum...
elalı hakkatten çok mu acıyo belkide benim kanamm piskolojik canım yancak diyee geliyo :sinifsinif:
bende 40 ta gittim ultrasonla içerdeki duruma baktı ayrıca vajinal ultrasonla diğerinin durumunada baktı toparlanmışmı diye çok şükür hiç bi sorunum yok. ihmal etmeyin kızlar hele gizemcim sen hala neyi bekliyosun anlamadım ki benden önce doğum yaptın sen.ayrıca kızlar 40 bitti faaliyete aynen devam :)))
walla cnm ilk önce epey acıdı malum o kadar ay ayrı kaldık:kedi: sonradan alışıyo, ama kondomla acı sonradan yanmaya dönüşüyo-tatlicadiarzu-
bide ben kızım uyumamıştı tam konsatre olamadım olaya belki ondan acımıştır sen oğluşu uyut ya allah bismillah de giriş bişii olmazkaydirigubbakcemile3
kıs delü kanama psikolocik olurmu hiç bazılarında 2 ay bile sürdünü duydum ama genede ihmal etme git doktorayerimseniben
ama sen gitmişsin cuma günü ben doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim bitek o da dikişlerimi aldırmak için
gizoşum korkma çok acımıyo sadece eskisinden biraz daha dar olduğundan zorlanma oluyo.. ben de kuruluk neredeyse hiç yoktu.. ilkinde çok hafif kuuluk oldu ama acı pek olmadı heleki ilişkiden sonra hiçbişey hissetmedim...ikincisinde nerdeyse eskisi gibi oldu. rahat ol ve oluruna bırak kaçışın yoooookj
sağol devrimciğimin annesii dur deneyelimm ben sana bişi diyimmi olay piskolojik bence
Kızım arasana teyzeni sana söyleyim hemen kanaman bitmeden git taktır tıpayı bak bana
ama rahata alışırsan benim gibi 6 senede sen çıkarttıramazsın yav harbiden şaka maka 6 sene olmuş ne zaman çıkarsamki