• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kendimi hic hazir hissetmiyorum. Nasil olacak bu isler?

cansel94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
34
13
3
4 yillik iliskim var herkes de biliyor. Erkek arkadasim ve ailesi artik düğün yapalim istiyor ama ben hic hazir degilim çünkü aşırı heyecanli biriyim ve bu gibi durumlarda ellerim aşırı titrer. Sadece kiz isteme telaşı degil genel olarak misafir agirlayamiyorum ben. Kiz istemede kahveleri nasil ikram edeyim her yanim titrer. Bu yuzden hep daha erken diyorum reddediyorum evlilige adim atmayi biraz daha sevgili kalalim diyorum sırf bu yuzden. Ama hoş olmuyor tabi böyle uzatmak.

Nasil düşünmem nasil rahatlatmam lazim kendimi kizlar lütfen tavsiye verin bana :/

Evlilik için mi hazır değilsiniz yoksa isteme gibi evlilik öncesi törenlerin heyecanı sebebiyle mi endişelisiniz?

Merhaba :) Benim genel olarak heyecandan kaynakli titreme sorunum var. Bu doğrultuda hem evlilik oncesi torenlere hem evlenince misafir agirlamaya hazir degilim. Gozumde cok büyüyo bu . Bunun haricinde evliliğe hazirim aslinda . Umarim ifade edebilmisimdir

Merhaba :) Benim genel olarak heyecandan kaynakli titreme sorunum var. Bu doğrultuda hem evlilik oncesi torenlere hem evlenince misafir agirlamaya hazir degilim. Gozumde cok büyüyo bu . Bunun haricinde evliliğe hazirim aslinda . Umarim ifade edebilmisimdir
Eskiden bende de vardı o durum.cok heyecan yapardim misafir geldiginde yüzüm kizarirdi ellerim hatta vücudum titrerdi.evlendikten sonra da bi.sure daha devam etti.sonra gelen giden derken alistim gitti

Eskiden bende de vardı o durum.cok heyecan yapardim misafir geldiginde yüzüm kizarirdi ellerim hatta vücudum titrerdi.evlendikten sonra da bi.sure daha devam etti.sonra gelen giden derken alistim gitti
Siz de kaçiyo muydunuz peki. Misafir olsun okulda sunum yapmak olsun vs. korkup kaçmanin yollarini ariyor muydunuz. Ben oyleyim mesela .ama şunu da farkediyorum cok aktif sosyal buldugum insanlarda da hafif el titremesi görüyorum ama umurlarinda degil ki sosyal ortamlardan kacmiyolar. Düşünce tarzımı degistirmem lazim yani .l

Bu site çok güzel bir paylaşım sitesi ama malesef hiçbir paylaşımıma tatmin edici cevaplar alamıyorum . Görüntüleme sayısı oldukça yüksek ama yazan 2 kişi. Simdiye kadar açtığım her konu bu şekilde. Gerçekten üzücü bi durum. Halbuki benimle ayni şeyleri yasayan veya yaşamasa bile beni anlayabilen birileri mutlaka vardir diye düşünüyorum :/

Misafir ağırlamakta heyecanlanacak bir şey yok bence, şöyle düşünün; misafir sizin evinize geliyor yani sizin kaleniz gibi düşünün. Burası sizin sığınağınız ve özel alanınız, asıl misafirler heyecanlanmalı çünkü kendilerine ait olmayan kendilerine özel olmayan bir alana giriyorlar. Böyle düşünün insanlar sizin sığınağınıza misafirliğe giriyorlar, yönetim sizde.:KK59:

Misafir ağırlamakta heyecanlanacak bir şey yok bence, şöyle düşünün; misafir sizin evinize geliyor yani sizin kaleniz gibi düşünün. Burası sizin sığınağınız ve özel alanınız, asıl misafirler heyecanlanmalı çünkü kendilerine ait olmayan kendilerine özel olmayan bir alana giriyorlar. Böyle düşünün insanlar sizin sığınağınıza misafirliğe giriyorlar, yönetim sizde.:KK59:
Benim düşündüğüm şey insanlari memnun etmeliyim ve gözleri hep bende olacak iyi olmaliyim . Negatif düşünceme bi alternatif pozitif düşünce onerdiniz tesekkur ederim

Bence soğukkanlı olun en azından heyecanınızı bastırmayı sağlar.Sanki ailenize kahve yapıyormuş gibi düşünün sakinliğinizi korumak sizin için iyi olur.Ayrıca böyle bir şeyden evliliği ertelemeniz saçma olur sonuçta evlenmek isteyip te evlenemeyen karşı taraftan bir şey görmeyen çok kişi vardır şansınızı değerlendirin.

Bende böyleydim. Normalde de çok çabuk kızaran bir insanım
Ya onlar geldiğinde de kızarırsam, ya elim titrerse, ya kahveleri dökersem...
Sonra geldiler istemeye, sanki o kadar çok heyecanlanan kişi ben değilmişim gibi o kadar iyiydim ki
Anı yaşadım mutluluğumu yaşadım resmen..
Sırf böyle bir şey için erteleme derim ben. Bu anlar bir daha yaşanmıyor ve her biri çok değerli :KK200:

4 yillik iliskim var herkes de biliyor. Erkek arkadasim ve ailesi artik düğün yapalim istiyor ama ben hic hazir degilim çünkü aşırı heyecanli biriyim ve bu gibi durumlarda ellerim aşırı titrer. Sadece kiz isteme telaşı degil genel olarak misafir agirlayamiyorum ben. Kiz istemede kahveleri nasil ikram edeyim her yanim titrer. Bu yuzden hep daha erken diyorum reddediyorum evlilige adim atmayi biraz daha sevgili kalalim diyorum sırf bu yuzden. Ama hoş olmuyor tabi böyle uzatmak.

Nasil düşünmem nasil rahatlatmam lazim kendimi kizlar lütfen tavsiye verin bana :/
Bende de heyecan durumu vardı,özellikle universitede 70 80 kisinim karsisinda sunum yaptirirdi hocalarimiz o zamanlar bayilacak gibi oluyordum:)sesim titrerdi,kulaklarima kadar kizarirdim,ellerim terlerdi:)Bu gibi heyecan yaratan durumlarda doktorum Dideral diye bir hap kullanmamı soylemisti onu kullanmistim heyecanlandiğimda.Toplasan 5 tane kullanmisimdir cok faydasini gordum..Bu bir yana heyecan yapicak hic bir durum yok rahat olun valla ben evlenirken herkes ne kadar rahat gelinsin hic boylesini gormedik demişti:))Kimin ne diyeceği ne konuşacağını umursamayin uzerinizde baskı olusturmasin bu durum.

absürt gelmesin ama alkol kullanıyorsanız biraz alabilirsiniz,rahatlatır...tabii abartmayın da sonraa "hıckk ,ooo kimlerrr gelmişş ,kızz sen beni istemye mi geldin kaynanaaa ,hahaha"diye muhabbetler olmasın:halay::halay:

Merhaba kızlar benimde düğünüme bi bucuk ay kaldı cok streslıyım telaslıyım yogunluktan hersey üstüme geliyor çeyiz için dısarı cıkmaktan usandım nasıl yenicem bu stresi :((((

Canım kendini hazır hissetmiyorsan zorlama kendini sonunda pişman olma.

Üc senedir çıkıyoruz aslında hazır hissediyorum ama bilmiyrum korkuyorum sanırım nasıl olcak diye yada ailemden ayrılcam diyemi acaba uzuluyrum halbukı 10dk ka uzaga tasıncam

Korkup kaçacak bi durum yok elinde sonunda olacak degıl mi siz evliliğe hazırsanız gelsinler
O gün bi sakinleştirici için dr a danışarak zaten kuzenler kardeşler vs hazırlıyor size sadece sunum yapmak kalıyor

Back