• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Kızlar merhaba :) giremedim ne zamandır nete. sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun . beyza gözün aydın kızın geliomuş :) bu arada şeker için tarama yaptıracağım salı günü bakalım ne çıkacak ? türkaannn bebek arabasını hengi marka aldın ben de araştırıyorum artık hiçbişe almadım sona kalcam ağırlaşınca da zor olcak :( Benim kız beni fena tekmeliyor oturamıyorum artık :(
trkn0709 trkn0709 byzglm byzglm

Kızlar merhaba :) giremedim ne zamandır nete. sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun . beyza gözün aydın kızın geliomuş :) bu arada şeker için tarama yaptıracağım salı günü bakalım ne çıkacak ? türkaannn bebek arabasını hengi marka aldın ben de araştırıyorum artık hiçbişe almadım sona kalcam ağırlaşınca da zor olcak :KK43: Benim kız beni fena tekmeliyor oturamıyorum artık :KK43:

Sagolasin canim Allah razi olsun :) nasilsiniz prenses ne yapiyo o tekmeler neki ben simdiden yatamiyorum inan bazen otururken kiyafetimin üstünden firliucakmis gibi vuruyo oglumla elimizi koyup seviyoruz kardesjnin adi çilek koydu baskada birsey koydurmuyo bakalim ne yapıcaz :)) bende daha baslamadim alisverise esimin izin gününü bekliyoriz cumartesi olabilir artik alalim hazirda dursun erken dogum riskide var diye ama ayaklarim sis yurudukce daha fena oluyo zor olacak

Sagolasin canim Allah razi olsun :) nasilsiniz prenses ne yapiyo o tekmeler neki ben simdiden yatamiyorum inan bazen otururken kiyafetimin üstünden firliucakmis gibi vuruyo oglumla elimizi koyup seviyoruz kardesjnin adi çilek koydu baskada birsey koydurmuyo bakalim ne yapıcaz :)) bende daha baslamadim alisverise esimin izin gününü bekliyoriz cumartesi olabilir artik alalim hazirda dursun erken dogum riskide var diye ama ayaklarim sis yurudukce daha fena oluyo zor olacak

çilek güzelmiş :) bu aralar benim de kasıklarım çok ağrıyor aşağı baskı var sanki bebek aşşağıdymış gibi ben de acaba enfeksiyon mu kaptım diye düşünüyorum sürekli tuvalete gidiyorum :( Salı tahlil isteyeceğim ben de inşallha temz çıkar :) Doğsunlar artık sevelim :)

Kızlar merhaba :) giremedim ne zamandır nete. sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun . beyza gözün aydın kızın geliomuş :) bu arada şeker için tarama yaptıracağım salı günü bakalım ne çıkacak ? türkaannn bebek arabasını hengi marka aldın ben de araştırıyorum artık hiçbişe almadım sona kalcam ağırlaşınca da zor olcak :KK43: Benim kız beni fena tekmeliyor oturamıyorum artık :KK43:

Bende perşembe günü yaptırıcam şekeri cnm. E-bebekten aldım cnm lelebaby markası gold olanını aldık 1900 tlden 900 düşmüştü indirimdeyken aldık bende büyük eşyaları hallet yavaştan

çilek güzelmiş :) bu aralar benim de kasıklarım çok ağrıyor aşağı baskı var sanki bebek aşşağıdymış gibi ben de acaba enfeksiyon mu kaptım diye düşünüyorum sürekli tuvalete gidiyorum :KK43: Salı tahlil isteyeceğim ben de inşallha temz çıkar :) Doğsunlar artık sevelim :)

Cnm korkma kasık ağrısından daha dün doktordan geldim yürüdükçe yatakta döndükçe kasığımda ağrı vardı ve 10 dk bir tuvalete gidiyordum korktum bende idrar verdim temiz çıktı usgde rahim ağzını ölçtü çok şükür oda iyi rahim büyüdüğü için bebek baskı yapıyor dedi 2 doktorda bazen geçer bazen tekrar başlar dedi. Magnezyumu ağrım oldukça içerdim ama artık doğum olana kadar içicem çünkü kasılmalar ve ağrılar bebekten oluyormuş. Sen yinede idrar ver için rahat etsin. byzglm byzglm çileği yesinler :)

çilek güzelmiş :) bu aralar benim de kasıklarım çok ağrıyor aşağı baskı var sanki bebek aşşağıdymış gibi ben de acaba enfeksiyon mu kaptım diye düşünüyorum sürekli tuvalete gidiyorum :KK43: Salı tahlil isteyeceğim ben de inşallha temz çıkar :) Doğsunlar artık sevelim :)

Canim idrarini ver icin rahat olsun ama.korkma benimde.oyleydo.ki.hala oyle benek baski yapıyormuş ama.sen yinede ver icin rahay olur korkmazsin acaba demezsin dogsunlar vallaha cok.zor.geciyo dogumcada zor.olucak ama saglikla alalim.kucağımiza.insallah domtordan gelince.haber et canim

kızlar bugün doktora gittim şeker testi yaptırdım sınır 140 benimki 147 çıktı :( 100 lük olanı yapacağız dediler . Biraz moralim bozuldu açıkçası. :( hiç çevremde de yok böyle sorayım.

kızlar bugün doktora gittim şeker testi yaptırdım sınır 140 benimki 147 çıktı :KK43: 100 lük olanı yapacağız dediler . Biraz moralim bozuldu açıkçası. :KK43: hiç çevremde de yok böyle sorayım.

Tatlı yedin mi 1 gün öncesinden cnm bende perşembe yaptırcam korkuyorum :(

Tatlı yedin mi 1 gün öncesinden cnm bende perşembe yaptırcam korkuyorum :KK43:
yedim canım ıslak kek yemiştim ayıptır söylemesi bir de kahvaltıda bir çay kaşığı bal yemiştim etkiler mi acaba ? İnşallah onlar etkilemiştir de ondan böyle çıkmıştır ben de korkuyorum şekerden :(

yedim canım ıslak kek yemiştim ayıptır söylemesi bir de kahvaltıda bir çay kaşığı bal yemiştim etkiler mi acaba ? İnşallah onlar etkilemiştir de ondan böyle çıkmıştır ben de korkuyorum şekerden :KK43:

10-12 saat kaç kalıcakmışın ben öyle biliyorum inşallah ondandır cnm

Hay maşallah :) ben 1 hafta önce gittiğimde 648 grm dedi haftasıyla uyumlu dedi cnm tontiş olacak senin cimcime
ay bi problem olmaz inşlaah normal dedi bana da sordum doktora :110: günler geçtikçe daha bi tedirgin oluyorum ben ya başta hiç böyle değildim :(

ay bi problem olmaz inşlaah normal dedi bana da sordum doktora :110: günler geçtikçe daha bi tedirgin oluyorum ben ya başta hiç böyle değildim :KK43:

Her bebek farklıdır cnm doktorun normal dediyse normaldir merak etme :)

Kızlar çok şükür şeker sonucumuz güzel çıktı :)

Back