Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah
Nasilsiniz arkadaslar bulantilariniz baslamis ins uzun surmemesi dileğiyle benim hala devam kusmaktan cok yanma sizi halsizlik mahvediyo rabbim size yardim.etsjn calisiyosjnuz birde canlar ya
Kuzum inşallah seninde bir an önce geçer benim öğlen saatleri başlıyor sabahları çok şükür şimdilik yok eve gitmeme yakın tutuyor inşallah böyle hafif geçer
Inss canim yaa zornis vallaha bulanti halsizlik yatiyorum oglum yalniz uyuyamiyorum esim.evdeyken ona.koyuyorum ama yokken cok zor
Kıyamam Allah yardımcın olsun cnm inşallah bir an önce geçer teste karar verdinmi yaptırcakmısın
Yaptirmiycam.canim yaa Allaha.emanet hakimizda hayirlisi saglikli.sihhatli.eli.ayagi.tam dogsun.kuzularimiz insallahh aminnnn
Herşeyin hayırlısı olsun canım dediğin gibi Rabbime emanet inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz
Amin canim.amin sen yaotiricakmisin karar.verdinmo
kızlar nasılsınız ? dün doktora gittim test yaptrmak için o da ultrosnla baktı 6+5 günlüksün dedi . benm kafam karştı regl tarihmden saydığımda tam 6 haftalık oluyorum bu 5 gün nerden çıktı
Yaptırcam cnm ama sonuç tabiki değişmeyecek Allah ne dediyse o olur
kızlar nasılsınız ? dün doktora gittim test yaptrmak için o da ultrosnla baktı 6+5 günlüksün dedi . benm kafam karştı regl tarihmden saydığımda tam 6 haftalık oluyorum bu 5 gün nerden çıktı
Canim gecmis olsun cok şükür birsey yok yorgunluktan mi acaba neden olmus.peki birsey demedimi doktor
Canım 2 tane kist oluşmuştu bende biri 4 cm olmuş o yapmış olabilir dedi. Dün yoruldum biraz ama evde yemek hazırlarken
Amann canim dikkat et dinlene dinlene yao sen evde degilsin.zaten calisiyosun yoruluyosun Allaha.emanet peki bu kistler nasil olucak boyle kaybolur mu kalirmi