• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Yok canim üzülmuyorum.artik ama.zaman zaman ihtiyac.duyuyorum sen nasilsin.kuzum.nasil

Duyulur tabi cnm anne bu yaşın kaç olursa olsun onu istersin yanında. Biz çok şükür suanlık bir sıkıntımız yok canım sol kasığımda ara sıra iğne batması oluyor yerleşemedi bizim sıpa :D

Kuzuuum çok sevindim ay bende internet sitesine baka baka bunaldım çıkmadı daha :KK70: inşallah keseyide görürsün kuzum :dua:

canım gittim geldim ben :) değerin iyi yükselmiş dedi vajinal baktırmak istemedim o yüzden bişe göremedik :D haftaya gidip ultrasonla bakcaz canım. benden hiç senn yaptırdığın testlerle ilgili birşey söylemedi yaptır diye. ben direk sağlık ocağınamı gideceğim bunun için ? sennki ne alemde sonuçlar ?

canım gittim geldim ben :) değerin iyi yükselmiş dedi vajinal baktırmak istemedim o yüzden bişe göremedik :KK70: haftaya gidip ultrasonla bakcaz canım. benden hiç senn yaptırdığın testlerle ilgili birşey söylemedi yaptır diye. ben direk sağlık ocağınamı gideceğim bunun için ? sennki ne alemde sonuçlar ?

Kuzum baktırsaydın aslında bebekteki gelişimi daha iyi görüyor vajinal ultrasyon. Valla sinir oldum ya kadın pazartesi çıkar dedi harbiden de öyle olacak :( Pazarteside 1 mayıs inşallah çıkar sen git yaptır cnm gebelik için önemli

Duyulur tabi cnm anne bu yaşın kaç olursa olsun onu istersin yanında. Biz çok şükür suanlık bir sıkıntımız yok canım sol kasığımda ara sıra iğne batması oluyor yerleşemedi bizim sıpa :KK70:

Benim hala oluyo canim rahim.genisledikce sancinagri.giriyo :)

Benim hala oluyo canim rahim.genisledikce sancinagri.giriyo :)
Çok güzel duygu cnm rabbim sağ salim almayı nasip etsin dünden akşamdan beri canım kızarmış ekmek çekiyor yani kokusu geliyor böyle burnuma dün apartmandan biri yapıyor sandım bugün iş yerinde yine koktu :D

Çok güzel duygu cnm rabbim sağ salim almayı nasip etsin dünden akşamdan beri canım kızarmış ekmek çekiyor yani kokusu geliyor böyle burnuma dün apartmandan biri yapıyor sandım bugün iş yerinde yine koktu :KK70:[/QUOTE

Oyy kiyamam.canim.benim bende balığı sevmem balik sever oldum garip haller bi cok seyden tiksindim caysiz duramayan ben cay dedigimde.midem kalkiyo

Back