- 29 Mart 2017
- 361
- 129
- 23
- 39
yok cnm çıkmadı ben de ona bakıodum şimdi :) 2 bckta randevum haber verrm çıkıncaAynen bitanem senindemi çıkmadı sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm çıkmadı ben de ona bakıodum şimdi :) 2 bckta randevum haber verrm çıkıncaAynen bitanem senindemi çıkmadı sonuç
Kuzum başınız sağolsun çok üzüldüm ama o suan seninle gurur duyuyordu emin ol
yok cnm çıkmadı ben de ona bakıodum şimdi :) 2 bckta randevum haber verrm çıkınca
Allah razi.olsun canim benim sagolasin inşallah oyledir nur icinde yatsin anacim
Üzülme hadi canım
Yok canim üzülmuyorum.artik ama.zaman zaman ihtiyac.duyuyorum sen nasilsin.kuzum.nasil
Aynen bitanem senindemi çıkmadı sonuç
canımmm değerim 2122 olmuş :) 1 saat sonra doktora gideceğim .
Kuzuuum çok sevindim ay bende internet sitesine baka baka bunaldım çıkmadı daha inşallah keseyide görürsün kuzum
canım gittim geldim ben :) değerin iyi yükselmiş dedi vajinal baktırmak istemedim o yüzden bişe göremedik haftaya gidip ultrasonla bakcaz canım. benden hiç senn yaptırdığın testlerle ilgili birşey söylemedi yaptır diye. ben direk sağlık ocağınamı gideceğim bunun için ? sennki ne alemde sonuçlar ?
Duyulur tabi cnm anne bu yaşın kaç olursa olsun onu istersin yanında. Biz çok şükür suanlık bir sıkıntımız yok canım sol kasığımda ara sıra iğne batması oluyor yerleşemedi bizim sıpa
Çok güzel duygu cnm rabbim sağ salim almayı nasip etsin dünden akşamdan beri canım kızarmış ekmek çekiyor yani kokusu geliyor böyle burnuma dün apartmandan biri yapıyor sandım bugün iş yerinde yine koktuBenim hala oluyo canim rahim.genisledikce sancinagri.giriyo :)
Çok güzel duygu cnm rabbim sağ salim almayı nasip etsin dünden akşamdan beri canım kızarmış ekmek çekiyor yani kokusu geliyor böyle burnuma dün apartmandan biri yapıyor sandım bugün iş yerinde yine koktu [/QUOTE
Oyy kiyamam.canim.benim bende balığı sevmem balik sever oldum garip haller bi cok seyden tiksindim caysiz duramayan ben cay dedigimde.midem kalkiyo
Zorlu ve güzel anlar kuzum :)
Canim.sonuclar ciktimi
Yok kuzum çıkmadı ebe bugün çıkar demişti ama bugünde tatil yarına kaldı