• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Oh ne güzel canım çok sevindim benimde pazartesi çıkacak sonuçlar inşallah herşey güzel çıkar :dua: Sen nasılsın kuzum varmı sıkıntın

Midem.cok fena canim yaa bulanti yanma sizi yorgunluk halsizlik hic gücüm yok onun disinda cok şükür iyiyim ama kendime nede cocuguma faydam.yok ne zaman biter bu donem.acaba

Midem.cok fena canim yaa bulanti yanma sizi yorgunluk halsizlik hic gücüm yok onun disinda cok şükür iyiyim ama kendime nede cocuguma faydam.yok ne zaman biter bu donem.acaba

Ay kıyamam kuzumm doktor falan mide yanması için şurup falan vermedimi ? İnşallah biran önce geçer kuzum ya

Ay kıyamam kuzumm doktor falan mide yanması için şurup falan vermedimi ? İnşallah biran önce geçer kuzum ya

Verdi canim iciyorum.ama etkisi oyle yok birde mwcbur kalmadikca icme.dedi biraz korktum sikmaya çalışıyorum kendimi ama.olmuyo yatsam.oglum.var geliyo dibime koynuma kedi gibi kivriliyo anliyi halimi anne kardeşimi.cok seviyorum.diyip karnimi seviyo boyle olumsuz dusundugumde o oyle yapinca tiparlaniyorim dun disarda bir bebek.gordu ay ne tatli bebis bize.gotursekmi diyo sonra bnimde kardesim boyle.olucam diyo bekliyo sipam hayirkisiyla rabbim.iki, vladima bakacak.gucu dermani nasio etsin ins onlarin hakkindan calmadan yetebileyim baska birsey istemem canim

Verdi canim iciyorum.ama etkisi oyle yok birde mwcbur kalmadikca icme.dedi biraz korktum sikmaya çalışıyorum kendimi ama.olmuyo yatsam.oglum.var geliyo dibime koynuma kedi gibi kivriliyo anliyi halimi anne kardeşimi.cok seviyorum.diyip karnimi seviyo boyle olumsuz dusundugumde o oyle yapinca tiparlaniyorim dun disarda bir bebek.gordu ay ne tatli bebis bize.gotursekmi diyo sonra bnimde kardesim boyle.olucam diyo bekliyo sipam hayirkisiyla rabbim.iki, vladima bakacak.gucu dermani nasio etsin ins onlarin hakkindan calmadan yetebileyim baska birsey istemem canim

Kurban olurum ben onun düşünceli hallerine. Rabbim inşallah sana o gücü verir kuzum inşallah bir an önce atlatıp kurtulursun ben o mide ağrısını 4 sene çektim gastirit vardı bilirim yani :(

Kurban olurum ben onun düşünceli hallerine. Rabbim inşallah sana o gücü verir kuzum inşallah bir an önce atlatıp kurtulursun ben o mide ağrısını 4 sene çektim gastirit vardı bilirim yani :KK43:

Gecmis olsun canim.rabbim.kimseye yasatmasin diyorum hamilelikten gecici ama.ya kalici.olanlar cok zor rabbim.sifa versin herkese ins bulantisiz atlatirsin kuzum.yaa sen birde caljsiyosun rabbime.emanet

Gecmis olsun canim.rabbim.kimseye yasatmasin diyorum hamilelikten gecici ama.ya kalici.olanlar cok zor rabbim.sifa versin herkese ins bulantisiz atlatirsin kuzum.yaa sen birde caljsiyosun rabbime.emanet

Amin kuzum Allahtan masa başı işim ama tabi sıkıntılar olunca inşallah zorlanmam :)

Amin kuzum Allahtan masa başı işim ama tabi sıkıntılar olunca inşallah zorlanmam :)

Ins canim insan halsiz olunca yatmak.istiyo surekli yattikcada halsizlesiyo bir garip durum vallaha cok zor benim annem ben karnindayken kalp ameliyati olmis bir ay sonrada normal dogumla beni dogurmus diyorim simdi nasil yapmis haklari odenmez amne olunca anlarsin derlerdi anliyorim ama annem yanimda yok malesef

Ins canim insan halsiz olunca yatmak.istiyo surekli yattikcada halsizlesiyo bir garip durum vallaha cok zor benim annem ben karnindayken kalp ameliyati olmis bir ay sonrada normal dogumla beni dogurmus diyorim simdi nasil yapmis haklari odenmez amne olunca anlarsin derlerdi anliyorim ama annem yanimda yok malesef

Hiç bir şekilde ödemmez kuzum inşallah bizlerde onlar kadar iyi anne olabiliriz. Uzaktamı yaşıyor annen

minnis minnis kuzum bugün sağlık ocağına gittim gebe kartı oluşturuldu ve 3 tüp kan testi alıp muayane ettiler aklında bulunsun doktora gitmeden önce yaptır doktorda bunları istiyormuş elinde olsun sonuçlar pazartesi çıkacak kısmetse salı gidecem doktora

Trombosit kanda pıhtılaşma varmı Aıds hıv virusu falan Tüm biyokimya testleri böbrek karaciger guatr troid ve hormon testleri eliza falan herşeye bakılıyor

byzglm byzglm cnm sanada baktılarmı bu testlerde

canımm günaydınnn :) ben de şimdi kan verdim öğleden sonra doktora gidicem. keşke daha önce okusaydım yazdıklarını :mad: neyse gideyim bakayım ne diyecek ona göre ben de yaptrrm artık. sonuçların çıktı mı ? ya bende bir bulantı baş dönmesi halszlik :'( kendi kendimi nazarladım. hiçbişeyim yok hamile mi değilim acaba diodum benim susam al dedi sana belirti akşam yattım durdum :D bi de bugünlerde bi sulugözüm ki :D siz neler yapıosunuz ? bu arda kaç kişi hamile burda bi seni biliyorum ben .

canımm günaydınnn :) ben de şimdi kan verdim öğleden sonra doktora gidicem. keşke daha önce okusaydım yazdıklarını :mad: neyse gideyim bakayım ne diyecek ona göre ben de yaptrrm artık. sonuçların çıktı mı ? ya bende bir bulantı baş dönmesi halszlik :'( kendi kendimi nazarladım. hiçbişeyim yok hamile mi değilim acaba diodum benim susam al dedi sana belirti akşam yattım durdum :KK70: bi de bugünlerde bi sulugözüm ki :KK70: siz neler yapıosunuz ? bu arda kaç kişi hamile burda bi seni biliyorum ben .

:D :D kendi kendine nazarın çabuk tutar canım :D valla diğer konularda büssürü hamile varda burada senle ben yeniyiz galiba :D ay bakalım kan sonucun kan çıkacak. :D hemogram için alınan kan sayımlarım iyi canım eliza testlerimde iyi virüs bulaşıcı hastalık yok sadece hormon ve biyokimya kaldı onlarda çıkmadı daha bana haber ver kesin

:KK70: :KK70: kendi kendine nazarın çabuk tutar canım :KK70: valla diğer konularda büssürü hamile varda burada senle ben yeniyiz galiba :KK70: ay bakalım kan sonucun kan çıkacak. :KK70: hemogram için alınan kan sayımlarım iyi canım eliza testlerimde iyi virüs bulaşıcı hastalık yok sadece hormon ve biyokimya kaldı onlarda çıkmadı daha bana haber ver kesin
tmm cnm benim verrim tabi :) ben de doktor araştırmaya başlıcam bakalım düzenli ona gideyim istiyorum. bi konu açıp tavsiye istiyeyim bari :D

tmm cnm benim verrim tabi :) ben de doktor araştırmaya başlıcam bakalım düzenli ona gideyim istiyorum. bi konu açıp tavsiye istiyeyim bari :KK70:

:D hadi bakalım inşallah iyi bir doktor bulursun canım

dün kan verirken baktırdım ama sağlık ocağında verdiğim için hormon testim çıkmadı kuzum minnis minnis

kaç çıktı dünki belli mi ?

Yok canım çıkmadı dün 3 tüp kan aldılar 20-30 tane değere bakıldı doktor hepsi Pazartesi çıkar dedi fakat yavaş yavaş çıkıyor sonuçlar gebelik çıkmadı daha

Back