• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

:KK70: amin canım inşallah görürüz :dua: valla eli sürekli karnımda geziniyor işe bile benimle gelicek utanmasa :KK70: nasıl belirtin varmı hiç
ay maşallah :D bulantım oluypr cnm ara ara belim çok ağrıyor bir de göğüslerim büyüdü sanki . sen de var mı ?

ay maşallah :KK70: bulantım oluypr cnm ara ara belim çok ağrıyor bir de göğüslerim büyüdü sanki . sen de var mı ?

Ara sıra kasıklarımda batmalar canım 2-3 dk sürüp geçiyor rahimdeki bağlar gerildiği için olurmus. Belim dediğin gibi ağrıyor. Gögüslerimde uçları belirginleşti :) birde adet olmadık ya ondan bel ağrımız oluyor ilk ay sonuçta vucut kanı atamadı aman razıyım ağrılara bebeğim benimle olsunda Canım elini karnına koyup el-musavvir ( Bebeğin sağlıklı olması için ) ve ya şafi çek inan ağrılarım bazen oluyor söylüyorum rabbim çok büyük anında geçiyor

Ara sıra kasıklarımda batmalar canım 2-3 dk sürüp geçiyor rahimdeki bağlar gerildiği için olurmus. Belim dediğin gibi ağrıyor. Gögüslerimde uçları belirginleşti :) birde adet olmadık ya ondan bel ağrımız oluyor ilk ay sonuçta vucut kanı atamadı aman razıyım ağrılara bebeğim benimle olsunda Canım elini karnına koyup el-musavvir ( Bebeğin sağlıklı olması için ) ve ya şafi çek inan ağrılarım bazen oluyor söylüyorum rabbim çok büyük anında geçiyor
evet canım o kasık agrısı var bende de sol tarafım çekiyor :( tmm cnm okurum teşekkür ederim :)

evet canım o kasık agrısı var bende de sol tarafım çekiyor :KK43: tmm cnm okurum teşekkür ederim :)

Kaslar geriliyormuş canım kanama ve yataktan kalkamayacak kadar ağrın yoksa Allahın izini ile herşey yolunda. Kan vericekmisin birdaha

Kaslar geriliyormuş canım kanama ve yataktan kalkamayacak kadar ağrın yoksa Allahın izini ile herşey yolunda. Kan vericekmisin birdaha

canım perşembeyi beklicem o zaman 1000 görürüm diye düşünüyorum . çok sık kan verdikçe de stres oluyorum niye bu kadar diye :D keseyi de görürüm belki :KK200:

canım perşembeyi beklicem o zaman 1000 görürüm diye düşünüyorum . çok sık kan verdikçe de stres oluyorum niye bu kadar diye :KK70: keseyi de görürüm belki :KK200:

İnşallah bitanem herşey gönlünce olur sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

canım hamilelik diye bir program var pembe logonu hamile teması var böyle onu indir telefona gün gün haber veriyor :) minnis minnis

Ayy cok heyecanli olmus yaa rabbim kucaguniza almayi nasip etsin insallah canim benim de adet sancilarim heo oldu kisa kisa girip cikiyodu bazen hala vuruyo nadirde olsa ama.sanciyi hisswttikce hamilwyim ben diyordum goguslerim cok feci aciyodu simdi hafiflemeye basladi insallah bulantin olmaz canim cok zor birsey keseyi ben dokuzbine yakindi degerim görmüştüm ama yeni yeniydi haftaya sende rahatlikla gorursun hayirlisi ile agir kaldirma canim yukari birsey almaya sakin uzanma belin agridikca uzan on dk dinlen oyle kalk.yada otur yatma imkanin yoksa

9 bin mi ? Çok değişik ya benim 248 di keseyi gördüğümde minicik bi top :D

Valla canım benim doktorda 1500-2000 arası vajinal ultrasyon dedi ondan dün bakmadı seni kasmak istemiyorum seni

Valla canım benim doktorda 1500-2000 arası vajinal ultrasyon dedi ondan dün bakmadı seni kasmak istemiyorum seni
canım vajinal ben baktırmak istemiyorum zaten korkuyorm bişe olur diye ultrasonda geç çıkıyor sanırm beklicem artık napim :)

Back