• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

canım vajinal ben baktırmak istemiyorum zaten korkuyorm bişe olur diye ultrasonda geç çıkıyor sanırm beklicem artık napim :)

Hiç korkma kuzum daha detaylı gözüküyor aslında ama tabi kendini gereceksen yaptırma

canım vajinal ben baktırmak istemiyorum zaten korkuyorm bişe olur diye ultrasonda geç çıkıyor sanırm beklicem artık napim :)
vajindalden korkmana gerek yok gayet normal zararida olmuyor bebege. Öyleyse eslerle iliskide riskli olurdu :D

canımm çalışıyorum napim :) buralardayım aslında . yarın doktora gidecektim randevu doluydu cumaya aldım mecbur . 1 gün daha beklicem :KK43: sen napıosun gittin mi doktora

Yok kuzum gitmedim bende acaba diyorum salıya kadar beklesemmi belki bebeğide görürüm kese varsa :) Mutlaka doktordan sonra yaz banada nasıl ağrın sızın varmı

Yok kuzum gitmedim bende acaba diyorum salıya kadar beklesemmi belki bebeğide görürüm kese varsa :) Mutlaka doktordan sonra yaz banada nasıl ağrın sızın varmı
yazarım canım tabi. ya ben de öyle zırt pırt gitmiyim istiyorum gitmişken değsin :D ama sen benden önce görürsün haftan önde çünkü . bugün hiç ağrım yok normalim valla bzen unutuyorum hamile olduğumu :D

yazarım canım tabi. ya ben de öyle zırt pırt gitmiyim istiyorum gitmişken değsin :KK70: ama sen benden önce görürsün haftan önde çünkü . bugün hiç ağrım yok normalim valla bzen unutuyorum hamile olduğumu :KK70:

:D kısmetse cuma istiyorum gitmeyi ama bilmiyorum yinede inşallah sağlıklı bir şekilde duruyordur bebişlerimiz :) aman sakin ani haraket etme

minnis minnis kuzum bugün sağlık ocağına gittim gebe kartı oluşturuldu ve 3 tüp kan testi alıp muayane ettiler aklında bulunsun doktora gitmeden önce yaptır doktorda bunları istiyormuş elinde olsun sonuçlar pazartesi çıkacak kısmetse salı gidecem doktora

Trombosit kanda pıhtılaşma varmı Aıds hıv virusu falan Tüm biyokimya testleri böbrek karaciger guatr troid ve hormon testleri eliza falan herşeye bakılıyor

byzglm byzglm cnm sanada baktılarmı bu testlerde

minnis minnis kuzum bugün sağlık ocağına gittim gebe kartı oluşturuldu ve 3 tüp kan testi alıp muayane ettiler aklında bulunsun doktora gitmeden önce yaptır doktorda bunları istiyormuş elinde olsun sonuçlar pazartesi çıkacak kısmetse salı gidecem doktora

Trombosit kanda pıhtılaşma varmı Aıds hıv virusu falan Tüm biyokimya testleri böbrek karaciger guatr troid ve hormon testleri eliza falan herşeye bakılıyor

byzglm byzglm cnm sanada baktılarmı bu testlerde

Baktilar canim cok.sukur hiç sıkıntı cikmadi bana devlette baktilar saglik.ocagida sonuclarla gel dedi ve ben daha gidemedim

Baktilar canim cok.sukur hiç sıkıntı cikmadi bana devlette baktilar saglik.ocagida sonuclarla gel dedi ve ben daha gidemedim

Oh ne güzel canım çok sevindim benimde pazartesi çıkacak sonuçlar inşallah herşey güzel çıkar :dua: Sen nasılsın kuzum varmı sıkıntın

Back