• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

ayy anne deyince bi tuhaf oldum :) hayırlısı olsun kuzum ikimiz için de :) ben sabah 9 da hastaneye :KK70:

Benimde bugün adet günüm normalde adet gibi sancılarım var sanırım sökülme olmuyor diye :) Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın canım :dua:

Canimmm bgn test yptrdim 205 çıktı sonuç hergün iki katı artacaksa bu değer düşük gldi bna

En son ne zaman verdin canım kan her gün iki katı değil 2 günde 2 katı artıcak :) korkma sen ne zaman kan verdin ve kaç çıktı söyle

Bugün olacaktım canım tık yok sukur:halay:sen naptin geçti senin günün di mi

Evet canım dündü benimde çok şükür geçti :) bende akşam bakalım gidip kan vericem sonuç kaç olucak şimdi benim 127 çıktı perşembe günü bugün kaç olmalı en az

Canım benimde şimdi sonuç çıktı çok şükür perşembe 127 olan değer 487.9 çıktı :dua: minnis minnis byzglm byzglm

Son düzenleme:
Ohh cok sukur rabbime hersey yolunda gidiyo canim benim nasilsin kendini nasol hissediyosin esine soyledin mi doktora gittinmi ay cok soru sordum ama meraktayimmm:KK54:

Doktora perşembe günü gittim ama kese olmuşmadığı için haftaya gel dedi. Evet kuzum söyledim 5 nisanda doğum günüydü ya cenerbahçe manyagı kendisi ikimize özel forma yaptırdım arkasında isimlerimiz yazıyor ve evlilik tarihimiz bende 23 onda 05 yazıyor şimdi birtanede çocuk forması yaptırdım onunda arkasına 2016 yazdırdım yani 23.05.2016 :) içine bir adet çorap ve test kağıtları ve çubuklarını koydum not olarakta aşkımızın meyvesi yolda yazdım :) verdim kutuyu sonunu sen düşün :D valla kuzum ara sıra karnım ağrıyor ama 10 saniye falan sürüyor doktorum kan bile vermene gerek yok artık çok güzel gidiyor değerlerin dedi seninde karın ağrın olurmuydu ara sıra cuma adet günümdü olmadım ya ondan mı ağrı yapar gögüslerim ilk belirtiyi veriyor zaten :)

Doktora perşembe günü gittim ama kese olmuşmadığı için haftaya gel dedi. Evet kuzum söyledim 5 nisanda doğum günüydü ya cenerbahçe manyagı kendisi ikimize özel forma yaptırdım arkasında isimlerimiz yazıyor ve evlilik tarihimiz bende 23 onda 05 yazıyor şimdi birtanede çocuk forması yaptırdım onunda arkasına 2016 yazdırdım yani 23.05.2016 :) içine bir adet çorap ve test kağıtları ve çubuklarını koydum not olarakta aşkımızın meyvesi yolda yazdım :) verdim kutuyu sonunu sen düşün :KK70: valla kuzum ara sıra karnım ağrıyor ama 10 saniye falan sürüyor doktorum kan bile vermene gerek yok artık çok güzel gidiyor değerlerin dedi seninde karın ağrın olurmuydu ara sıra cuma adet günümdü olmadım ya ondan mı ağrı yapar gögüslerim ilk belirtiyi veriyor zaten :)

Ayy cok heyecanli olmus yaa rabbim kucaguniza almayi nasip etsin insallah canim benim de adet sancilarim heo oldu kisa kisa girip cikiyodu bazen hala vuruyo nadirde olsa ama.sanciyi hisswttikce hamilwyim ben diyordum goguslerim cok feci aciyodu simdi hafiflemeye basladi insallah bulantin olmaz canim cok zor birsey keseyi ben dokuzbine yakindi degerim görmüştüm ama yeni yeniydi haftaya sende rahatlikla gorursun hayirlisi ile agir kaldirma canim yukari birsey almaya sakin uzanma belin agridikca uzan on dk dinlen oyle kalk.yada otur yatma imkanin yoksa

Ayy cok heyecanli olmus yaa rabbim kucaguniza almayi nasip etsin insallah canim benim de adet sancilarim heo oldu kisa kisa girip cikiyodu bazen hala vuruyo nadirde olsa ama.sanciyi hisswttikce hamilwyim ben diyordum goguslerim cok feci aciyodu simdi hafiflemeye basladi insallah bulantin olmaz canim cok zor birsey keseyi ben dokuzbine yakindi degerim görmüştüm ama yeni yeniydi haftaya sende rahatlikla gorursun hayirlisi ile agir kaldirma canim yukari birsey almaya sakin uzanma belin agridikca uzan on dk dinlen oyle kalk.yada otur yatma imkanin yoksa

Yok canım temizlik yaparken bile 20 dk bir oturuyorum öyle kalkıyorum. Ya cnm birşey sorucam ama affına sığınarak şimdi hamileyken sir tehlikeli değil ya bu benim zamanlar içinde geçerlimi yani daha 4+3 deyim sata göre yapsam birşey olurmu sence. Bulantım falan çok şükür sabahları hafif oluyor derin nefes alınca geçiyor cnm

Yok canım temizlik yaparken bile 20 dk bir oturuyorum öyle kalkıyorum. Ya cnm birşey sorucam ama affına sığınarak şimdi hamileyken sir tehlikeli değil ya bu benim zamanlar içinde geçerlimi yani daha 4+3 deyim sata göre yapsam birşey olurmu sence. Bulantım falan çok şükür sabahları hafif oluyor derin nefes alınca geçiyor cnm

Canim kusuruma bakma yazamadim kosturmaktan vallaha canim o.konuda inan bir bilgim yok hic yaotirmadim bilen arkadaslarimiz yardimci olurlar ama yanlis hatirlamiyosam suphesi olanlar bile gitmeyeni okudum ama.saglikli bilgi hangisi bilmiorum

ayy cnm çok sevindim çok güzel artmış maşallh :) bu hafta keseni görürsün inşallh canım. EŞin ne tepki verdi ? Benimki hala şokta da bi türlü çıkamadı :KK70:

:D amin canım inşallah görürüz :dua: valla eli sürekli karnımda geziniyor işe bile benimle gelicek utanmasa :D nasıl belirtin varmı hiç

Back