kızlar kafam cok karısık lütfen yardım edin...

Adam için bunları düşünmen bile barışıp görüşmemek için geçerli bi sebep bence.Başka bi sebep aramana ve görüşmek istemene şaşırdım ben açıkcası.

1. Bahane uydurur simdi telefonlarina neden cvp vermedigi icn
mesaj attim. sabah uyanip atacagin yalani merak etsemde gordugun halde cevapsiz biraktigini bildigimi bilmeni isterim. o kizi korumak icin bana yalan soylediysen benim duygularima acimadiysan bu hesabi ben burda kapamam bilesin. yazdim.

Adam için bunları düşünmen bile barışıp görüşmemek için geçerli bi sebep bence.Başka bi sebep aramana ve görüşmek istemene şaşırdım ben açıkcası.
suanda kesinlikle gorusmek istemiyorum ki. bu aklima az once geldi. cunku beynimi yedim neden diye dusunurken ve bu geldi aklima. kendisine sabah gorustunmu biriyle dedigmde evet dese bunu soylemek zorunda kalacakti kizi korudu aklinca.

kizlar whatsapp indirip ordan yazdim. online oldu okudu ve yazmadi...

Ama bişey dicem eğer telefon whatsapp açık şekilde bırakılırsa bi arama olduğunda ya da mesaj atıldığında o an bi anlık online olup sonra geri çıkıyor.kendiliğinden.sevgilim bi kere uyuyprdu ben mesaj atıyorum okuyor yazmıyor okuyır yazmıyor noluyor ya dedim aradım açtı sonra anladık ki ekran whatsappta kaldığından denedik bi de aynen öyle oldu ...

Ben de hala kizi koruma kismini anlamayanlardanim. Duysan napicaksin ki kizi koruma geregi duyuyo?
hemen soyleyim,kizin ailes kizin ne olduginu bilmiyor. bunun bana attigi o***pu mesajini aslinda kizin hakettigin bizzat ailesne soyleyecegimi biliyor. cunku soylemistim sakin bidaha o kiza gidip bana yalan soyleme. sakin bidaha bana kufur etme diye.

konuyu ve tüm msjlarınızı okudum ben bile merak ettim cvp atmışmı diye sizi anlıyorum insan olsunlar bir cvp yazsınlar ama yok, sizde yanına filan gitmeyin .Kendini hepten birşey sanacak
atmadi telefonla konustuk kufur etti bana o*** dedi. oraya onu gormeye degil kimin o****oldugunu gostermeye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…