4 senelik ilişkim bitti. ikimizde istedik sanırım neden bittigini suan sorsanız bilmiyorum. ama bitti.
yirmi gün oluyor. uc gece once mesaj geldi sevgilimde,seni hala cok seviyorum suan bankın ustunde oturmus zavallılar gibi içiyorum aglıyorum niye böyle olduk? yazmıs.. gece 4tu saat bu msj bana geldiginde. sabah gordum ve cok üzüldüm. napsam diye düşündüm.. hala seviyorum onu.. ve cok özlüyorum..
bugun aramaya karar verdim,biriyle görüşüp görüşmedigini sormak için. cunku ben hala ruh gibiyim iş yerinde verimsizim yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum 4 kilo vermısım..ben bu haldeyken o da yazdıgı gibi mutsuz mu? hayatına devam ediyor mu? kıvırmadan sormak istedim..
aradım konustuk. biraz tartıstık..sonra sorumu sordum; 'kimseyle gorustun mu? o bu su farketmez herhangi biriyle görüştün mü'? dedim.. hayır dedi.. ve yemin etti.
bana sordu, biriyle görüşsem seni asla aramazdım dedim.. sonra güzelce kapadık telefonları. yuzumde bir tebessum ve sesini duydugum için inanılmaz huzurluyum..
2dk sonra baktım,telefonum calıyor o arıyor. tebessum kahkaha oldu yüzümde.. actım telefonu, yarın ızne cıkıyorum pazara kadar izinliyim,yarım kalan teleferik vapur turlarımızı tamamlayalım mı? ister misin? dedi..
elbette! dedim..güzelce kapadık ama içim içime sıgmadı aksama kadar sevıncten..
sonra iznimi hallettim maddi manevi hazırlıgımı yaptım.. cuma gidecegim yanına..
ve mesaj attım musaıt mısın diye? on dk bekledim cevap gelmedi duymazdı zaten cogu zaman.. aradım, cevap yok. 4-5 kere aradım cevap yok. döner dedim..
10dk sonra whatsappta online oldu ama gordugumu bilmiyor cunku kardesımın telinden bakıyorum benim telefonumda whatsapp yok.. arayacak dedim.. aramadı.. bidaha aradım gene acmadı.. bu arada mesgule de atmıyor..
sonra uc dort kez daha online oldu ve ne mesaj attı ne de mesgule attı aramalarımı... cald caldı cevapsıza dustu hep,görmuyormus gibi.. bende gordugunu bildigimi yazmadım hiç. ısrarla aradım ama..
simdi aklımda tek bir sey var ;
biriyle birlikte telefonunun sesi kapalı....
olabilir mi? nedir burdaki amac? ben kendime acıdım o bana acımıyor mu suan? aklım almıyor ve ermiyor..
simdiden tesekkur ederim.