kızlar kafam cok karısık lütfen yardım edin...

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.369
99.151
40
4 senelik ilişkim bitti. ikimizde istedik sanırım neden bittigini suan sorsanız bilmiyorum. ama bitti.
yirmi gün oluyor. uc gece once mesaj geldi sevgilimde,seni hala cok seviyorum suan bankın ustunde oturmus zavallılar gibi içiyorum aglıyorum niye böyle olduk? yazmıs.. gece 4tu saat bu msj bana geldiginde. sabah gordum ve cok üzüldüm. napsam diye düşündüm.. hala seviyorum onu.. ve cok özlüyorum..
bugun aramaya karar verdim,biriyle görüşüp görüşmedigini sormak için. cunku ben hala ruh gibiyim iş yerinde verimsizim yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum 4 kilo vermısım..ben bu haldeyken o da yazdıgı gibi mutsuz mu? hayatına devam ediyor mu? kıvırmadan sormak istedim..
aradım konustuk. biraz tartıstık..sonra sorumu sordum; 'kimseyle gorustun mu? o bu su farketmez herhangi biriyle görüştün mü'? dedim.. hayır dedi.. ve yemin etti.
bana sordu, biriyle görüşsem seni asla aramazdım dedim.. sonra güzelce kapadık telefonları. yuzumde bir tebessum ve sesini duydugum için inanılmaz huzurluyum..
2dk sonra baktım,telefonum calıyor o arıyor. tebessum kahkaha oldu yüzümde.. actım telefonu, yarın ızne cıkıyorum pazara kadar izinliyim,yarım kalan teleferik vapur turlarımızı tamamlayalım mı? ister misin? dedi..
elbette! dedim..güzelce kapadık ama içim içime sıgmadı aksama kadar sevıncten..
sonra iznimi hallettim maddi manevi hazırlıgımı yaptım.. cuma gidecegim yanına..
ve mesaj attım musaıt mısın diye? on dk bekledim cevap gelmedi duymazdı zaten cogu zaman.. aradım, cevap yok. 4-5 kere aradım cevap yok. döner dedim..
10dk sonra whatsappta online oldu ama gordugumu bilmiyor cunku kardesımın telinden bakıyorum benim telefonumda whatsapp yok.. arayacak dedim.. aramadı.. bidaha aradım gene acmadı.. bu arada mesgule de atmıyor..
sonra uc dort kez daha online oldu ve ne mesaj attı ne de mesgule attı aramalarımı... cald caldı cevapsıza dustu hep,görmuyormus gibi.. bende gordugunu bildigimi yazmadım hiç. ısrarla aradım ama..
simdi aklımda tek bir sey var ;
biriyle birlikte telefonunun sesi kapalı....
olabilir mi? nedir burdaki amac? ben kendime acıdım o bana acımıyor mu suan? aklım almıyor ve ermiyor..
simdiden tesekkur ederim.

Ya birisinin olduğunu sanmıyorum olsa geri donmezdi sana 20 gün içerisinde garip geldi watsaptan online olunca sana mesaj atabilirdi başka bir durum var ama niye

4 yıllık ilişkide 20 gunluk arayla yeni birini bulmuşsa arkana bakmadan kaç derim.

dipnot: ancak başka biri olduğunu zannetmiyorum. Farklı bişy olabilir.
baska hiçbir sey gelmiyor aklıma.. ne olabilir ki? aradıgımı gordu msjımı gordu.. bunları bildigimi bilmiyor.. bana ne diyecegini cok merak ediyorum.. ne yapmalıyım inanın bilmiyorum..

Ya birisinin olduğunu sanmıyorum olsa geri donmezdi sana 20 gün içerisinde garip geldi watsaptan online olunca sana mesaj atabilirdi başka bir durum var ama niye
inan bende bilmiyorum. orda online olmasa,uyuyor diye avuturdum kendimi. ama avutamıyorum.. o orda onlineyken aradım,mesgule dahı atmadı.. gormuyormus gibi davrandı. dört saattir arıyorum.. tık yok. ne yapmalıyım?

Baska birinden ziyade yeniden gorusme fikrinin ne kadar dogru olacagini sorguluyo bence su an. Bu saatten sonra yapicaginiz tek sey bekleyip gormek
ben kötü hissediyorum. o kadar mutluydum ki anlatamam.. param yoktu onu dahi hallettim normal zamanda 1tl istemem kimseden..iznimi aldım.. ne diyecegimi bile bilmiyor ki? ona elbette derken ıznımı ayarlayabilirsem bu ara yogunuz zor gibide duruyor ama haberlesiriz demiştim..tamam dedi. net tamam dememiştim..
4 saattir arıyorum goruyor ama mesgule bile atmyor gormuyormus gibi.. ne gelirdi aklınıza yerımde olsaydınız?
merak eder insan? nediyecegimi bilmiyor bile..

inan bende bilmiyorum. orda online olmasa,uyuyor diye avuturdum kendimi. ama avutamıyorum.. o orda onlineyken aradım,mesgule dahı atmadı.. gormuyormus gibi davrandı. dört saattir arıyorum.. tık yok. ne yapmalıyım?
HicBir şey yapma bırak arama sorma mesaj atma bakalım nolcak geri dönüş yapıp açıklayacak mi ?

Yaptigi ayibin bi izahi bahanesi yok bu ortada sizi anliyorum ama sizinde yapabilceginiz bir sey yok su durumda. Sozune guvenmissiniz hazirlik yapmissiniz. İhtimal cok basina bir sey gelmis olabilir, vazgecmis olabilir ya da gercekten bir baskasi var hayatinda sizin disinizda. Sonuc hangisi olursa olsun hepsinden bir ders cikaracaksiniz. Ya gunahini aldim diceksiniz ya ne kadar aptalim guvendim diceksiniz. Ama su an kendinizi yipratmayin sakince beklemeye calisin soylemesi kolay biliyorum ama durum bu ne yazik ki

ya ben suan cirkefleşmek istiyorum neden benım oynuyosun diye ona hayatını zından etmek istiyorum cok ciddiyim kafamda sacma sapan seyler var.. biriyle görüşüyorum veya görüştüm dese tamam diyecektim. ya da telefonlar kapanmıs neden arayıp gorusmek istedigini söylüyorsun ben kendime acıdım o acımıyor mu? ben sunu dusmanıma yapamam ya.

Daha arama o sana geri dönüş yapana kadar bekle yapacağı açıklamaya göre hareket edersin
beklemek cok kötü birsey. hani gece dort olsa onun yaptıgı gibi ve acmasa,tamam. aksam yedıbucuktan beri arıyorum. gordugunu bilmesem, bukadar cok aramazdım da. inanın az önce sinirden agladım.

Valla benim de kafam karıştı. Bide kız milletini anlamak zor derler
hiç tepki gostermeseydı uyuyorduma ınanırdım. yoruldu ve uyudu derdim. ama whatsappta online oldu. benım whatsapp olmadıgı ıcın gormuyorum sandı.. musaıt mısın? diye ilk mesaj attım. hayır yazmak bir saniyelik iş? yazmadı.
hiçbir aramamı mesgule atmadı hepsi cevapsıza dustu..gormuyor gibi davrandı..
yarın bana gerı donecegıne eminim. donmeyecekse de ben aradıgımda işte oldugu için acacak o telefonu. benı bitirmek istese mesgule atardı bende delirir bitirirdim biliyor. ama o aramamı istedi mesgule atmadı.
ne diyecek? inanın hiçbir fikrim yok. umarım birinin oldugunu duymam. cunku o zaman bunu onun yanına bırakmam. yalan soyledıgı oynadıgı ıcın bırakmam..

Yani iyimser olmak gerekirse belki de sizi meraklandirmak az biraz gizem katmak için yapmış olabilir diyeceğim hani aklınız onda kalsın diye falan. Ama şüpheci yaklaşmak gerekirse bu işte bi bit Yeniği var gibi geldi. Sizin bilmenizi istemediği ve bölmek istemediği bir whatsapp konuşması içinde olabilir. Sizi de cepte tutmak için meşgule atmadan cevapsız bırakıyor olabilir. Inşallah ilk ihtimaldir. Hayırlısını diliyorum sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…