- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.151
- 40
-
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
baska hiçbir sey gelmiyor aklıma.. ne olabilir ki? aradıgımı gordu msjımı gordu.. bunları bildigimi bilmiyor.. bana ne diyecegini cok merak ediyorum.. ne yapmalıyım inanın bilmiyorum..4 yıllık ilişkide 20 gunluk arayla yeni birini bulmuşsa arkana bakmadan kaç derim.
dipnot: ancak başka biri olduğunu zannetmiyorum. Farklı bişy olabilir.
saat 19:25te attım mesajı ve o saatten beri arıyorum. acmadı yazmadı da.. acmayacak bence.. bundan sonra ne yapmalıyım?Açtığında sor görduğunu söylemeden.yalan söylerse görduğunu söyle
inan bende bilmiyorum. orda online olmasa,uyuyor diye avuturdum kendimi. ama avutamıyorum.. o orda onlineyken aradım,mesgule dahı atmadı.. gormuyormus gibi davrandı. dört saattir arıyorum.. tık yok. ne yapmalıyım?Ya birisinin olduğunu sanmıyorum olsa geri donmezdi sana 20 gün içerisinde garip geldi watsaptan online olunca sana mesaj atabilirdi başka bir durum var ama niye
Bekle bişi yapma arama.sana dönerse açarsın sorarsın.sakin ol arama o arayana kadarsaat 19:25te attım mesajı ve o saatten beri arıyorum. acmadı yazmadı da.. acmayacak bence.. bundan sonra ne yapmalıyım?
ben kötü hissediyorum. o kadar mutluydum ki anlatamam.. param yoktu onu dahi hallettim normal zamanda 1tl istemem kimseden..iznimi aldım.. ne diyecegimi bile bilmiyor ki? ona elbette derken ıznımı ayarlayabilirsem bu ara yogunuz zor gibide duruyor ama haberlesiriz demiştim..tamam dedi. net tamam dememiştim..Baska birinden ziyade yeniden gorusme fikrinin ne kadar dogru olacagini sorguluyo bence su an. Bu saatten sonra yapicaginiz tek sey bekleyip gormek
HicBir şey yapma bırak arama sorma mesaj atma bakalım nolcak geri dönüş yapıp açıklayacak mi ?inan bende bilmiyorum. orda online olmasa,uyuyor diye avuturdum kendimi. ama avutamıyorum.. o orda onlineyken aradım,mesgule dahı atmadı.. gormuyormus gibi davrandı. dört saattir arıyorum.. tık yok. ne yapmalıyım?
insallah bana uyuyordum demez.. cunku eger uyuyordum gormedım derse,cırkeflesecegime eminim.HicBir şey yapma bırak arama sorma mesaj atma bakalım nolcak geri dönüş yapıp açıklayacak mi ?
Yaptigi ayibin bi izahi bahanesi yok bu ortada sizi anliyorum ama sizinde yapabilceginiz bir sey yok su durumda. Sozune guvenmissiniz hazirlik yapmissiniz. İhtimal cok basina bir sey gelmis olabilir, vazgecmis olabilir ya da gercekten bir baskasi var hayatinda sizin disinizda. Sonuc hangisi olursa olsun hepsinden bir ders cikaracaksiniz. Ya gunahini aldim diceksiniz ya ne kadar aptalim guvendim diceksiniz. Ama su an kendinizi yipratmayin sakince beklemeye calisin soylemesi kolay biliyorum ama durum bu ne yazik kiben kötü hissediyorum. o kadar mutluydum ki anlatamam.. param yoktu onu dahi hallettim normal zamanda 1tl istemem kimseden..iznimi aldım.. ne diyecegimi bile bilmiyor ki? ona elbette derken ıznımı ayarlayabilirsem bu ara yogunuz zor gibide duruyor ama haberlesiriz demiştim..tamam dedi. net tamam dememiştim..
4 saattir arıyorum goruyor ama mesgule bile atmyor gormuyormus gibi.. ne gelirdi aklınıza yerımde olsaydınız?
merak eder insan? nediyecegimi bilmiyor bile..
ya ben suan cirkefleşmek istiyorum neden benım oynuyosun diye ona hayatını zından etmek istiyorum cok ciddiyim kafamda sacma sapan seyler var.. biriyle görüşüyorum veya görüştüm dese tamam diyecektim. ya da telefonlar kapanmıs neden arayıp gorusmek istedigini söylüyorsun ben kendime acıdım o acımıyor mu? ben sunu dusmanıma yapamam ya.Yaptigi ayibin bi izahi bahanesi yok bu ortada sizi anliyorum ama sizinde yapabilceginiz bir sey yok su durumda. Sozune guvenmissiniz hazirlik yapmissiniz. İhtimal cok basina bir sey gelmis olabilir, vazgecmis olabilir ya da gercekten bir baskasi var hayatinda sizin disinizda. Sonuc hangisi olursa olsun hepsinden bir ders cikaracaksiniz. Ya gunahini aldim diceksiniz ya ne kadar aptalim guvendim diceksiniz. Ama su an kendinizi yipratmayin sakince beklemeye calisin soylemesi kolay biliyorum ama durum bu ne yazik ki
beklemek cok kötü birsey. hani gece dort olsa onun yaptıgı gibi ve acmasa,tamam. aksam yedıbucuktan beri arıyorum. gordugunu bilmesem, bukadar cok aramazdım da. inanın az önce sinirden agladım.Daha arama o sana geri dönüş yapana kadar bekle yapacağı açıklamaya göre hareket edersin
Yalan söylerse zaten direk söyle kaybetmek çok zor ama böyle davranması çok daha kötüinsallah bana uyuyordum demez.. cunku eger uyuyordum gormedım derse,cırkeflesecegime eminim.
hiç tepki gostermeseydı uyuyorduma ınanırdım. yoruldu ve uyudu derdim. ama whatsappta online oldu. benım whatsapp olmadıgı ıcın gormuyorum sandı.. musaıt mısın? diye ilk mesaj attım. hayır yazmak bir saniyelik iş? yazmadı.Valla benim de kafam karıştı. Bide kız milletini anlamak zor derler
hiç tepki gostermeseydı uyuyorduma ınanırdım. yoruldu ve uyudu derdim. ama whatsappta online oldu. benım whatsapp olmadıgı ıcın gormuyorum sandı.. musaıt mısın? diye ilk mesaj attım. hayır yazmak bir saniyelik iş? yazmadı.
hiçbir aramamı mesgule atmadı hepsi cevapsıza dustu..gormuyor gibi davrandı..
yarın bana gerı donecegıne eminim. donmeyecekse de ben aradıgımda işte oldugu için acacak o telefonu. benı bitirmek istese mesgule atardı bende delirir bitirirdim biliyor. ama o aramamı istedi mesgule atmadı.
ne diyecek? inanın hiçbir fikrim yok. umarım birinin oldugunu duymam. cunku o zaman bunu onun yanına bırakmam. yalan soyledıgı oynadıgı ıcın bırakmam..