kızlar kafam cok karısık lütfen yardım edin...

Ama bişey dicem eğer telefon whatsapp açık şekilde bırakılırsa bi arama olduğunda ya da mesaj atıldığında o an bi anlık online olup sonra geri çıkıyor.kendiliğinden.sevgilim bi kere uyuyprdu ben mesaj atıyorum okuyor yazmıyor okuyır yazmıyor noluyor ya dedim aradım açtı sonra anladık ki ekran whatsappta kaldığından denedik bi de aynen öyle oldu ...
yok canim bilerek acmadigini kabul ustune kufur etti o**** dedi. ona o*****nun kim oldugunu gostericem

konu sahibi sana küfrediyorsa sen neyi arıca nbulcan onda zaten eksik biri olmasa senin için ilişki neden bitsin.bi yerdn kopsun.yeterli biri değil işte.

konu sahibi sana küfrediyorsa sen neyi arıca nbulcan onda zaten eksik biri olmasa senin için ilişki neden bitsin.bi yerdn kopsun.yeterli biri değil işte.
haklisin canim. ama o hayatina devam ederken ben bu yaptigi adiligi yutup gururlu sekilde hayatima devam edemem. benim duygularim onun oyuncagi degil.

Ama bişey dicem eğer telefon whatsapp açık şekilde bırakılırsa bi arama olduğunda ya da mesaj atıldığında o an bi anlık online olup sonra geri çıkıyor.kendiliğinden.sevgilim bi kere uyuyprdu ben mesaj atıyorum okuyor yazmıyor okuyır yazmıyor noluyor ya dedim aradım açtı sonra anladık ki ekran whatsappta kaldığından denedik bi de aynen öyle oldu ...
aynen katılıyorum bizde abime ulaşamamıştık aynısı olmuştu kafayı yemiştik hatta evde niye okuyor cevap vermiyor diye sonra komşulara haber ettik bakmaya çıkmışlar ve uykudan uyanmışş

bence hata yapıyorsunuz şu an gitmekle böyle yaparak anca onun bi tarafları kalkmış oluyor siz işi inada bindirdiniz gibi bence oturun dua edin ben sizin yerinizde olsam numaramı değiştirir hiç bir şekilde iletişime geçmem şimdi 3 5 gün sinir olur üzülürsünüz belki ama ilerde evlenip daha kötü olmaktansa böylesi daha iyidir bence boşverin bu şahısı

ünide okurken bu cins bi sevgilim vardı. aldatır aldatır geri dönerdi bende sanki karısı ilişkiyi beceremiyon ne dönüon geri.pek sık buluşamadığımız için bknu da çıkarmıştı aldatmanın.böyle salak bi heriften kopmak banada zor geldi inanamadım kendime.ayrılmak çok acıda birliktelikte mutluluk vermiyor ki şerefsiz olduğunu bile bile patlamaya hazırsın sürekli.üni bitince annemle filandım yalnız değildim atlattım bi şekilde.o da döndü dolaştı.ailesinin istediği biri ile evlendi.pek mutlu görünmüyo aman en son benden uzak olsunda kime yakın olursa olsun diyorsun.

Arkadaşım yorumları okurken sinir krizi geçirdim.
Bazılarını anlamakta güçlük çekiyorum mesaj atıyorsun cevap vermiyor arıyorsun açmıyor sonra yine arıyorsun açmıyor habire arıyorsun yetmemiş gibi whatsap indirip yine mesaj atıyorsun. .
Degerinizden dusuruyorsunuz.
Bu ölümlü dünyada kimse vazgeçilmez değildir anlayin artık. ..

Whatsapp için yazıyorum; eşimle daha sevgiliyken bu konudan kavga etmiştik. Bu beni online görmüş yazmış gene online olmuşum, bu da mesajla dayamış döşemiş vay neden yazmıyosun vay nerdesin nedir bu ne oluyor falan evhamlıyız da biraz. Ablam vardı o zaman bende tutmuş onu aramış. Kız şok. Geldi beni uyandırdı telefon mesaj manyağı olmuş baya gülmüştüm gece gece :)

Asıl konu için de; adam zaten kumaşını belli etmiş ilk mesajlarınla sonrakiler çok farklı görünüyor. Ve elinde hiçbir kanıt olmadan direkt o kızdan dem vurmasaydın sanki daha iyi olurdu. Ve inan sana küfür eden adamın ayağına gittiğine değmez. Bırak ne derse desin sen sanki bilmiyor musun kendini. İyi ki hemen böyle bi şey olmuş daha fazla ümitlenmeden bitmiş.

Durduk yerde niye oyle dediki, siz acmadi diye cokmu ustune gittinizki..pislik insan 4 senelik sevgilisine oyle dermi..bunlara bizeen ayrildiktan sonra bisey oluyor, kanlari damarda farkli akiyor..
iki sene once telfonunu acmamistim onun aklinda tutmus tarihiylr verdi bilerek yaptigini soyledi. sana bunu gostericem dedigimde de gosterirssn goster a**** o****dedi.

iki sene once telfonunu acmamistim onun aklinda tutmus tarihiylr verdi bilerek yaptigini soyledi. sana bunu gostericem dedigimde de gosterirssn goster a**** o****dedi.
kime neyi gösterceksin canım
küfür ettiği an bitecek
kaybetti seni
boşver gitsin özellikle diyorum annenin hatrına
hiçbir anne kızının böylesi gidip hesap sormasını istemez bence..

Whatsapp için yazıyorum; eşimle daha sevgiliyken bu konudan kavga etmiştik. Bu beni online görmüş yazmış gene online olmuşum, bu da mesajla dayamış döşemiş vay neden yazmıyosun vay nerdesin nedir bu ne oluyor falan evhamlıyız da biraz. Ablam vardı o zaman bende tutmuş onu aramış. Kız şok. Geldi beni uyandırdı telefon mesaj manyağı olmuş baya gülmüştüm gece gece :)

Asıl konu için de; adam zaten kumaşını belli etmiş ilk mesajlarınla sonrakiler çok farklı görünüyor. Ve elinde hiçbir kanıt olmadan direkt o kızdan dem vurmasaydın sanki daha iyi olurdu. Ve inan sana küfür eden adamın ayağına gittiğine değmez. Bırak ne derse desin sen sanki bilmiyor musun kendini. İyi ki hemen böyle bi şey olmuş daha fazla ümitlenmeden bitmiş.
konustuk. simdi size birsey soracagim evlisin benden olgun oldugunuz belli. lutfen yarim edin.
bu bahsettigim kizi birakamadigini birlikte olduklarni soylemisti bana uc sene onxe. bende terk etmiatim bunu. sonra kizdan ayrildim dedi baristik. he4 ayrilikta kiza gitti geri. seks icin sandim hep. az once telefonda ben onunla hic yatmadim kiz bakire ama sana boyle soyledim. buda itirafim olsun istersen kizla konus. onunla yatsam sevsemde sevmesemde evlenirdim dedi. dort senedir beni bu yalanla tutmus. bu yalana siginip terketmis geri gelmis gene gitmis.
bunu bana nden yapti neden boyle bir yalan soyledi?

konustuk. simdi size birsey soracagim evlisin benden olgun oldugunuz belli. lutfen yarim edin.
bu bahsettigim kizi birakamadigini birlikte olduklarni soylemisti bana uc sene onxe. bende terk etmiatim bunu. sonra kizdan ayrildim dedi baristik. he4 ayrilikta kiza gitti geri. seks icin sandim hep. az once telefonda ben onunla hic yatmadim kiz bakire ama sana boyle soyledim. buda itirafim olsun istersen kizla konus. onunla yatsam sevsemde sevmesemde evlenirdim dedi. dort senedir beni bu yalanla tutmus. bu yalana siginip terketmis geri gelmis gene gitmis.
bunu bana nden yapti neden boyle bir yalan soyledi?

Çünkü adam anormal. Vallahi başka sonuç çıkaramadım. Gerçekten gereksiz uğraşma böyle şeylerle şişirme kafanı ne olur.
Zaten ilişkiniz sağlıklı değilmiş ki devamlı ayrılıp barışmışsınız. Hani 1 kere olur birbirimizin kıymetini kaybedince anladık der devam edersiniz tamam ama hem devamlı ayrılıp barışmanız hem de her ayrılıkta başka kıza -ve sabit tek bi kıza- gitmesi bana hiç sağlıklı gelmedi. Anladığım kadarıyla adamda "nasılsa ben mesaj atınca oltaya gelir" düşüncesi yerleşmiş. Belki o kıza da seninle attığını söylüyor kim bilir. Öyle manyaklar da çok.
O yüzden bence git güzelim tel no.nu falan artık bi değiştir. KAfandan sil. Sosyal medyadan falan bakma etme. Unut. Bu adamdan sana hiç bi trülü hayır gelmez o yüzden yaptıklarının nedenini sorgulamanın anlamı yok. Sonuç değişmeyecek nasılsa.

ya bence inanmayın şu adama ya sinir oldum vallahi kadınları elinde uyutuyor Allah bilir diğer kızada gidip size onun için dediklerini sizin için söylemiştir korktum ben bu kişiden uzak durun bence

Arkadaşım yorumları okurken sinir krizi geçirdim.
Bazılarını anlamakta güçlük çekiyorum mesaj atıyorsun cevap vermiyor arıyorsun açmıyor sonra yine arıyorsun açmıyor habire arıyorsun yetmemiş gibi whatsap indirip yine mesaj atıyorsun. .
Degerinizden dusuruyorsunuz.
Bu ölümlü dünyada kimse vazgeçilmez değildir anlayin artık. ..
size birsey sormak.istiyorum. e 5teyim arabayi durdurdum ve gidemiyorum kitlendim. lutfen bana yardim edin.
Ve sen de bu adamın yanına mı gidiyosun?
hayir ben suan e 5te durdum hicbiyere gidemiyorum itiraf ettigi seye kanim dndu.

X