Kızlar , kadınlar daha mi fazla araba sigortası öder

Çok kaza potansiyeli olan çok öder. Kadın diye artırıcı bir madde var mı dikkat etmedim. Genç olan ve çok yaşlı olan fazladır mesela
Kazasi olan cok oder dogru .kadin erkek ayrimi yok bu konuda.

Her sigorta sirkeri devletin belirlediği alt ve üst limit içerisinde kendine bir fiyat belirliyor kendi kistaslarini kendi seciyor ornegin gecen sene 18 25 yas arasi bayan sürücü daha cok kaza yapmissa ona surprim uygulayabilir genelde 18-35 yaş daha yuksek primli cikar arac modeli arac markasi fiyatlari etkiler bir sene once isten ayrildim durum boyleydi

Ozel kurumlar devletten tamamen bagimsiz degildirkiiii! Ozel kurumlarda devlet yasasina gore uygulama yapar!! Lutfen insanlari yanlis bilgilendirmeyin.size cok basit bir ornek vereyim ve egitim camiasindan da kime sorarsaniz size soylerler: ornegin ozel bir okuldaki kanunlar milli egitim bakanligina(MEB yani devlete) bagli yonetmeliklere uymak zorundadirlar.egitim ogretim ogretmen ogrenci adina okuldaki adimlarini devletin yonetmelik ve tebliglerine gore atmak zorundadirlar.her özel,devleti takmayip kanunsuz kuralsiz iş yapacak olsa oo hooo oh!

yaa yeminle sabahtan beri uğraşıyorrum bende geçen yıl 115 ödediğim sigortaya bu yıl 436 ödi,yeceğim bu nasıl bir. kazıktır şaştım yemin olsun

var malesef... açıklamalarıda çok komik kadının kaza ihtimali daha yüksekmiş... bizede 300 fark çıkarmışlardı...

Kizlar; yaş , trafiğe çıkma durumu vs sigorta ücretinde fark ediyor tamam ama bayan olunca daha mi fazla ücret oluyor,öyle diyorlar net bilgisi olan var mi acaba
Evet aynen öyle bayanlar daha fazla sigorta ödüyorlar eşim sigorta şirkeyinde çalışıyor o sylemişti banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…