- 7 Ağustos 2016
- 1.684
- 1.052
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Aslında yaşayacak kişi sayısına bağlı bir durum . Biz eşimle yeni evlenirken 2+1 açık mutfaklı 79 metrekare bir ev aldık. Bahçeye bakıyor ve balkonu yok. Şuan ki aklım olsa ayrı mutfaklı balkonlu 80 mtrkare bir daire alırdım . Hamileyim ve yemek odasını iptal etmek durumunda kalacağım çünkü salonda masa koyabileceğim bir alanım yok . Sigara kullanıyoruz normalde eşimle ve yemek odasında camda içiyorduk. Şimdi eşim nerede sigara içecek onu düşünmeye başladık :) odaların biçimi bile çok şey değiştirir . Uzunlamasına olan odalarda eşya yerleştirmek mümkün olmuyor . Mümkünse geniş dikdörtgen veya mümkünse kare olması önemli.Evet sorum bu kızlar 65 metre kare yatak odası cocuk odası hariç kulanim alanı için yeterlidir sizce bu işler den anlayan varsa fikirlerine ihtiyacım var :)
Evde kaç kişi yaşiyor?Evet sorum bu kızlar 65 metre kare yatak odası cocuk odası hariç kulanim alanı için yeterlidir sizce bu işler den anlayan varsa fikirlerine ihtiyacım var :)
Arz talep meselesi şimdiEvet sorum bu kızlar 65 metre kare yatak odası cocuk odası hariç kulanim alanı için yeterlidir sizce bu işler den anlayan varsa fikirlerine ihtiyacım var :)
300 M2 de çok büyük değil mi, kaç kişi yaşandığına göre değişir tabii.. bir de bazı illerde evler çok büyükBeni 300’ün altı kurtarmaz. Kişiye,şartlara bir çok şeye göre değişir bu durum. Ben tek başıma yaşarkende 90 m2 evde yaşayamazdım mesela. Kimisi şartlar gereği 4 kişi yaşayabilir. Bir bileni bir matematiği yok yani bu işin.