- 22 Aralık 2021
- 1.904
- 2.527
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Ben evde herkesin kaçacak bir köşesi olsun isterim. Çok küçük ve dipdibe evler bana göre değil. Ama aşırı büyük ev de istemem. Biz 3 kişiyiz 140 M2 evde yaşıyoruz ve bizim için idealEvet sorum bu kızlar 65 metre kare yatak odası cocuk odası hariç kulanim alanı için yeterlidir sizce bu işler den anlayan varsa fikirlerine ihtiyacım var :)
Evet sorum bu kızlar 65 metre kare yatak odası cocuk odası hariç kulanim alanı için yeterlidir sizce bu işler den anlayan varsa fikirlerine ihtiyacım var :)
Evet sorum bu kızlar 65 metre kare yatak odası cocuk odası hariç kulanim alanı için yeterlidir sizce bu işler den anlayan varsa fikirlerine ihtiyacım var :)
Bitmiyor... Evim 4+1. 3 yatak odası 1 küçük oturma odası bir de amerikan mutfaklı geniş salon. Temizlik ve düzene önem veriyorum bu beni yoruyor. Her yer boydan cam dışardan temizlenemiyor. Perde yıkama olayı kabus.bazı yerlere plise perde yaptırdım ama neticede onlarda temizlik istiyor tozlanıyor.200-300 m2 evleri nasıl temizliyorsunuz ya? İnsanın ömrü ev temizlemek düzenlemekle geçer öyle bir evde. Hepinizin mi katyası var arkadaş? 300 metrekare evim olsa bana yatılı bir katya lazım çünkü
Benim ev 2+1 haftada bir yarım gün kadın geliyor. Bütün evi rutin temizleyip üstüne zamanı kaldığı için cam falan siliyor her hafta. Evim büyük olsa kesin benim evi mok götürür. O kadar temizlik yapabilecek ne zamanım ne enerjim var benim.Bitmiyor... Evim 4+1. 3 yatak odası 1 küçük oturma odası bir de amerikan mutfaklı geniş salon. Temizlik ve düzene önem veriyorum bu beni yoruyor. Her yer boydan cam dışardan temizlenemiyor. Perde yıkama olayı kabus.bazı yerlere plise perde yaptırdım ama neticede onlarda temizlik istiyor tozlanıyor.
2 geniş teras var yıkasan hergün yıkanır. Yardımcı aldığımda 1 günde bitiremiyor bitirse istediğim gibi olmuyor. Ben de günlük robot süpürgeyi açıyorum banyo wc leri yıkıyorum. Toz aldım mutfağı topladım derken sabah yine aynı döngü. Anlatırken yoruldum bıktım.
Satıp normal boyda pencereleri olan normal standart bir 3+1 e geçmeye niyetim var. Bence standart ve kullanışlı 3+1 4 kişilik bir aile için ideal.