- 5 Ekim 2023
- 340
- 405
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Evet sorum bu kızlar 65 metre kare yatak odası cocuk odası hariç kulanim alanı için yeterlidir sizce bu işler den anlayan varsa fikirlerine ihtiyacım var :)
Aslında ev temizleme zorluğu/kolaylığı eşyaya bağlı.200-300 m2 evleri nasıl temizliyorsunuz ya? İnsanın ömrü ev temizlemek düzenlemekle geçer öyle bir evde. Hepinizin mi katyası var arkadaş? 300 metrekare evim olsa bana yatılı bir katya lazım çünkü
benim de zamanım ve enerjim yok.evi mok götürmesin diye mecburi şeyleri yapıyorum 10 güne bir de kadın geliyor. Yine de yetmiyor hergün alsam anca yeterli olur. E ona da ciddi bütçe lazım. 3 yıldır bu evdeyim bana en büyük getirisi ev temizliğini eskisi kadar takıntı haline getirmemek oldu çünkü yetemiyorum.Artık oldugu kadar moduna geçebildim çünkü fazlası psikolojimi bozuyor bu evde. Günlük süpürge yapılsın banyo mutfak temiz olsun yeterBenim ev 2+1 haftada bir yarım gün kadın geliyor. Bütün evi rutin temizleyip üstüne zamanı kaldığı için cam falan siliyor her hafta. Evim büyük olsa kesin benim evi mok götürür. O kadar temizlik yapabilecek ne zamanım ne enerjim var benim.
Az eşyalı küçük ev seçeneği de var. Benim evi süpürmem 20-15 dk arası sürüyor mesela. Eski evde anca salonu süpürürdüm o kadar sürede.Aslında ev temizleme zorluğu/kolaylığı eşyaya bağlı.
Ev geniş olsun, eşya az olsun en ideali.
Az eşyalı geniş ev çok kolay temizleniyor.
Bursa’dayım ben. Burda her türden ev bulabilirsin. 2 çocuk var Çok büyük değil aslında geniş diyelim.300 M2 de çok büyük değil mi, kaç kişi yaşandığına göre değişir tabii.. bir de bazı illerde evler çok büyük
Benim için çok büyük/geniş her ne iseBursa’dayım ben. Burda her türden ev bulabilirsin. 2 çocuk var Çok büyük değil aslında geniş diyelim.