15 metre kare salon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salonum sizinkinden geniş olacak taşınacağım evde ama salonu ufaltacağım (Balkona, salondan pay çıkarmayı düşünüyorum manzarayı kullanabilmek için). Şu anki koltuk takımım oldukça geniş ve iriden. Vaktinde koca koca seçmişim rahatça yayılınsın diye ama çok hantallar. Orta sehpam bile kocaman. Bir de zamanında çok modaydı (10 sene önce filan) kocaman kitaplıklı, dolaplı tv üniteleri, onlardan almıştık. Ölçüp biçip bazılarından vazgeçmek zorunda kalacağım.

Yemek kokusuna hassas biriyseniz size uygun olmaz Amerikan mutfak evet. Annem de yemek kokularına hassastır ve perdelere, eşyalara sinecek diye mutfağı kapalı tutar, pencere yaz kış açıktır hava sirkülasyonu için. Ben o kadar titizlenen biri değilim, biraz yemek kokuverse ev noolcak yani kafasındayım :) Benim çözümüm, mutfaktan salona katmak, açık plan bir ev ortamı oluşturmak. Böylece daha ferah bir görünüm yakalanabilir diye düşünüyorum. Size de kolaylıklar diliyorum.
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için umarım sizin de gönlünüze göre olur evet kokulara baya takıntılıyım perdeleri koltukları hiç katmiyorum:) aynı şekil de benim de eşyalarım yani salon takimim 10 yıllık ve yep yeni inanın misafirlere tek aciyordum o odayı 2 oturma odam var bu evde şuan kin de 1 oda yapacağım ay inşallah istediğimiz gibi olur her şey

Ahahha evet evimiz bahçeli çok şükür yeşilliklerin içindeyiz . Şehir içinde ancak bu güzelliklerden faydalanıyoruz
Harika çok iyiymiş :) malesef ki bizim iş okul çocuğun merkezi bi yerdeyiz tercihim aslın da doğa ile iç içe olmak

Harika çok iyiymiş :) malesef ki bizim iş okul çocuğun merkezi bi yerdeyiz tercihim aslın da doğa ile iç içe olmak
İnşallah bir gün gönlünüze göre bir yere geçersiniz. Sakaryadayım ben buradaki evler genelde müstakil ve bahçeli zaten deprem sebebiyle .

Beğenir misiniz bilmem ama ben bu şekilde yaptım . Başka türlü sığmıyor çünkü ölçe biçe bu kadar oldu😂
Sizin salonunuzun eni en az 4.mt

O koltuklarin aynisi bende var oradan biliyorum :)

Strobe Strobe apartmana mi tasinacaksiniz? Mustakilse yorumumu yok sayin ama apartmana tasinacaksaniz Allah rizasi icin duvar kirdirmayin, guvenmeyin bu muteahhitlerin yaptigi binalara.

Strobe Strobe apartmana mi tasinacaksiniz? Mustakilse yorumumu yok sayin ama apartmana tasinacaksaniz Allah rizasi icin duvar kirdirmayin, guvenmeyin bu muteahhitlerin yaptigi binalara.
Yani en fazla 4 tür hatta 4 tür yarın ölçeceğim ölçmüştük ama unuttum gitti çoktan 😂

Beğenir misiniz bilmem ama ben bu şekilde yaptım . Başka türlü sığmıyor çünkü ölçe biçe bu kadar oldu😂
Çok tatlış bir salon🌸🌸
Ama ben olsam sığdırmak amaçlı tv ünitesini o duvardan kaldırıp masayı koyardım genişçe.
Soldaki üçlünün olduğu duvara tv ünitesi,koltukları da L şeklinde koyardım. Anlatabildim mi bilmiyorum 🫶🏼 ama tekli koltuk çapraz sığar mı ya da nereye konur yine onu bilemedim 🤣🤣🤣 kafamda canlanmadı

Çok tatlış bir salon🌸🌸
Ama ben olsam sığdırmak amaçlı tv ünitesini o duvardan kaldırıp masayı koyardım genişçe.
Soldaki üçlünün olduğu duvara tv ünitesi,koltukları da L şeklinde koyardım. Anlatabildim mi bilmiyorum 🫶🏼 ama tekli koltuk çapraz sığar mı ya da nereye konur yine onu bilemedim 🤣🤣🤣 kafamda canlanmadı
Çok teşekkür ederim öncelikle Ben ilk öyle istemiştim ama eşim kapı önünde masanın saçma olacağını salona ilk girildiğinde masa ne alaka falan dediği için bu şekilde yaptık. Normalde iki ayrı grup halinde durması tabiki de daha şık olabilirdi. Hatta ben l koltuk istemiştim misafirler geldiğinde bardak gibi dizilcrk miyiz de demişti yani sonuç olan bu 🤦🏻😂

Apartmana taşınmaya karar verdik Salon Kadını. Kolonlara dokunmayız, muhakkak bilen ustalarıyla çalışırız. Taşınacağım binada tanıdıklarımız var; bize evlerini açmışlardı fikir olması için (Birkaç yerini değiştirmişler). Biz de yanımıza müteahhit arkadaşımızı alıp gezmiştik. "Şurası şöyle değil de böyle olsa" vb sohbet edip ortalama fiyat istemiştik. Denk gele yapılmaz bu işler zaten. Daha önceki evimizde de mesela "Şunu kaldıralım" diye balkonlardan içeri aldıracaktım, duvar vardı köşede çıkıntılı. Aynı müteahhit arkadaşımız "O duvara dokunamayız, kolon var. Şurası da kiriş" diye göstermişti. Yine yaptırmaya net karar verirsek çağırırım ben bilgili arkadaşlarımı, sorar anlarım iyice.

Apartmana taşınmaya karar verdik Salon Kadını. Kolonlara dokunmayız, muhakkak bilen ustalarıyla çalışırız. Taşınacağım binada tanıdıklarımız var; bize evlerini açmışlardı fikir olması için (Birkaç yerini değiştirmişler). Biz de yanımıza müteahhit arkadaşımızı alıp gezmiştik. "Şurası şöyle değil de böyle olsa" vb sohbet edip ortalama fiyat istemiştik. Denk gele yapılmaz bu işler zaten. Daha önceki evimizde de mesela "Şunu kaldıralım" diye balkonlardan içeri aldıracaktım, duvar vardı köşede çıkıntılı. Aynı müteahhit arkadaşımız "O duvara dokunamayız, kolon var. Şurası da kiriş" diye göstermişti. Yine yaptırmaya net karar verirsek çağırırım ben bilgili arkadaşlarımı, sorar anlarım iyice.
Tabiki bir suru isin ehline danismissiniz, cok da iyi yapmışsınız ama malum ulkemizin hali ortada, ben apartmanlara guvenimi yitirdim artik. Uyarmasam kendimi suclu hissederdim, lutfen hadsizlik ettiysem kusuruma bakmayin, kimselere kiyamiyorum.🧿

Tabiki bir suru isin ehline danismissiniz, cok da iyi yapmışsınız ama malum ulkemizin hali ortada, ben apartmanlara guvenimi yitirdim artik. Uyarmasam kendimi suclu hissederdim, lutfen hadsizlik ettiysem kusuruma bakmayin, kimselere kiyamiyorum.🧿
Yok anlıyorum seni kuzum çok da hak veriyorum, ben de aklıma geldikçe-bilgim el verdikçe uyarırım. Her şeyi, her ayrıntısıyla yük edinip düşünmek, sürekli kontrol etmek ve güven sorunları yaşamak maalesef normalimiz oldu. Herkes işini layığıyla yapsa, biz de bugün evhamlanmazdık böyle.

Yok anlıyorum seni kuzum çok da hak veriyorum, ben de aklıma geldikçe-bilgim el verdikçe uyarırım. Her şeyi, her ayrıntısıyla yük edinip düşünmek, sürekli kontrol etmek ve güven sorunları yaşamak maalesef normalimiz oldu. Herkes işini layığıyla yapsa, biz de bugün evhamlanmazdık böyle.
Umarim yeni evinizde sorunsuz huzurla mutlulukla yasarsiniz 🧿🤲

Mune abla lütfen ceza verme başka foruma yazınca görülmüyor hiç fikir veren de olmuyor burası aktif diye buraya açtım konuyu :)
Kurallara uymayarak bdvye açtığınız her konu için kategori dışı konu cezası almaya devam edeceksiniz, ısrarla kategori dışı konu açarsanız cezalarınız katlanacak ve ayrıca konularınızda kapatılacak aynen şu anda olduğu gibi, zira aldığınız 56 cezanın 47’si kategori dışı konu cezası.
9 yıldır üyesiniz ve kuralları bile bile yok sayıyorsunuz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back