- 7 Ağustos 2016
- 1.715
- 1.064
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Malesef şuan elimdeki olan o yeni alma imkanım da yok malesefBu üçlü merakınız ne l tip alın kurtulun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef şuan elimdeki olan o yeni alma imkanım da yok malesefBu üçlü merakınız ne l tip alın kurtulun
Özelden resmini atarmisiniz bana ya sizin için sorun olmaz ise
Ölçüler uyuyor mu hiç foto var mıMalesef şuan elimdeki olan o yeni alma imkanım da yok malesef
Ayni durumdayız benimde şuan ki salon um çok büyük geçeceğim salon 15 metre kare Amerikan mutfak olayını hiç sevemiyorum çünkü çok yemek yapan biriyim ister istemez o yemek kokuları salon da rahatsızlık vere bilir mi bilemiyorum çok kararsızım ne yapacağımı bende bilmiyorum inanın4-5 aya kadar taşınmayı planlıyoruz. At koşturacak kadar büyük bir salondan (Evden), daha samimi bir salon (Ev) ebatlarına geçiş yapacağım ve eşyalarımı nasıl yerleştireceğimi şimdiden düşünmeye başladım. Baş edemediğim noktada mimar arkadaşıma danışmayı ve eşyaları, gerekirse salonun tipini değiştirmeyi hesaplıyorum. (Mutfak-salon arası duvarı kaldırıp Amerikan mutfaklı salon gibi) Konuya güzel fikirler gelirse ben de uygulayabilirim.
Ay harika olmuş güle güle otur ya inşallah benim kide böyle güzel olur ama sanki senin odanın eni daha büyük gibiBeğenir misiniz bilmem ama ben bu şekilde yaptım . Başka türlü sığmıyor çünkü ölçe biçe bu kadar oldu![]()
Taş çatlasın 3.5 -4 dürAy harika olmuş güle güle otur ya inşallah benim kide böyle güzel olur ama sanki senin odanın eni daha büyük gibi
Koltuk ölçüleri uyuyor ama nasıl olur hiç bilmiyorum örnek olanlar dan fikir almaya çalışıyorumÖlçüler uyuyor mu hiç foto var mı
Resim varmı acaba çok merak ettim odanın duruşunu yorumlardan okudum ama gözümde bi türlü canlandıramadım , ve canını sıkma alt üstü eşya kullan gitsin :) bende güzelim bi evden çıkıp küçücük bir eve geçmek zorunda kaldım bide zemin katEvet kesinlikle tekrar dan eşya alma imkanım yok şuan ki evim 110 metre kare geçeceğim ev ise 80 metre kare ama bi tek salon takımımı götüreceğim oda mecburum yeni diye suan elimdekiler ile idare edip sonrasin da minimal eşyalar alacağım![]()
Teşekkür ederim valla imkan dahilinde böyle olduAy harika olmuş güle güle otur ya inşallah benim kide böyle güzel olur ama sanki senin odanın eni daha büyük gibi
Keşke böyle dursaa masanın boyu kac acaba senin ağız tadı ile otur odan çok güzelmişTaş çatlasın 3.5 -4 dür
Resim hiç yok telefnom da ama sabah çekince atarım şuan ki salonu mu bende 1.kattan 3. Kata çıkacağım sırf kat için evi değişiyorumResim varmı acaba çok merak ettim odanın duruşunu yorumlardan okudum ama gözümde bi türlü canlandıramadım , ve canını sıkma alt üstü eşya kullan gitsin :) bende güzelim bi evden çıkıp küçücük bir eve geçmek zorunda kaldım bide zemin katbi şekilde yaparsın mesela eğer oluyosa yatak odasını salon yap
bazıları öyle yapıyor eşya sığsın diye
Amin teşekkür ederim masa 160*80Keşke böyle dursaa masanın boyu kac acaba senin ağız tadı ile otur odan çok güzelmiş
Benim masa nin boyu 150 eni de 90Amin teşekkür ederim masa 160*80
Sığar o zaman seninkideBenim masa nin boyu 150 eni de 90
Ay seninki yine iyi aynı binaResim hiç yok telefnom da ama sabah çekince atarım şuan ki salonu mu bende 1.kattan 3. Kata çıkacağım sırf kat için evi değişiyorum
İnşallah sığar sen çok güzel bi yerde oturuyorsun sanırım balkonun dibin de ağaçlar falan var doğa ile iç içe sanırım:)Sığar o zaman seninkide
İnşallah çok çok tesekur ederimAy seninki yine iyi aynı binatamam unutmazsan bekliyorum resim
güzel olcak bence öyle hissetim
Ahahha evet evimiz bahçeli çok şükür yeşilliklerin içindeyiz . Şehir içinde ancak bu güzelliklerden faydalanıyoruzİnşallah sığar sen çok güzel bi yerde oturuyorsun sanırım balkonun dibin de ağaçlar falan var doğa ile iç içe sanırım:)
Salonum sizinkinden geniş olacak taşınacağım evde ama salonu ufaltacağım (Balkona, salondan pay çıkarmayı düşünüyorum manzarayı kullanabilmek için). Şu anki koltuk takımım oldukça geniş ve iriden. Vaktinde koca koca seçmişim rahatça yayılınsın diye ama çok hantallar. Orta sehpam bile kocaman. Bir de zamanında çok modaydı (10 sene önce filan) kocaman kitaplıklı, dolaplı tv üniteleri, onlardan almıştık. Ölçüp biçip bazılarından vazgeçmek zorunda kalacağım.Ayni durumdayız benimde şuan ki salon um çok büyük geçeceğim salon 15 metre kare Amerikan mutfak olayını hiç sevemiyorum çünkü çok yemek yapan biriyim ister istemez o yemek kokuları salon da rahatsızlık vere bilir mi bilemiyorum çok kararsızım ne yapacağımı bende bilmiyorum inanın