Kızlar illaki çalışan eş isteyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunz?

Bana da itici geliyor bence kadın istemeli ve kadına bırakılmalı çalışmak isteyip istemediği . İlla ki çalış, çalışacaksın diyen erkeğide itici buluyorum

Neden kadının isteğine bırakılsınki geçindirilcek ortak bir ev varsa çalışma da ortak olmalı bence. Taraflardan biri iş bulamayıp diğeri buluyorsa yine onun maaşıyla ortak geçim olur ama kadının benim keyfim çalışmak istemiyor sen bana bakcaksın düşüncesi bence yanlış.

Erkeğin bunu düşünmesinden çok kadının çalışmak istememesine takılırım ben. Kaderini bir erkeğin eline teslim etmek çok çok korkunç geliyor.

İşinde huzurun yoktur, ayrılmak istersin orda erkek diretmemeli elbette ama bu iki taraf için de geçerli. Ben de eşime işten çıkmak istiyorsa diretmem huzursuz çalışsın istemem.

Ya diretmesi iyi değil tabi ama kadında çalışmalı bence çünkü ayakların yere sağlam basmalı ona mecbur hissetmemelisin kendini mutlu edecek birşey aldığında gelip sorduğunda beğendim aldım boşuna mı çalışıyorum diyebilmeli insan. Cidden hepsi için değil ama bazı erkekler sırf kendi geçindiriyor diye saltanat kuruyorlar kadının Üzerinde.

Aşırı itici gelirdi, çünkü bariz söylemesinin nedeni belli yani: maddiyata ortak olmak. Zaten evlilikte para işlerinin ortak olması kararındayım lakin bu şekilde direkt belli edilmesi karşı tarafı irrite eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…