Evi erkek geçindirir kadının çalışmak gibi bir mecburiyeti yok bunun bilincindemisinz acabaAcikcasi erkek olsam sirtimdan gecinecek elime bakacak biri ile evlenmem. Siz nasil sizin calismanizi size birakacak birini istiyorsaniz, bir baskasininda calisacak hayata ortak olacak birini istemesi gayet dogal.
Yoo degilim. Boyle bir zihniyet ile buyutulmedim. Boyle bir zihniyetlede cocuk buyutmuyorum suan. Keske sizde buyutulmemis olsaymissiniz.Evi erkek geçindirir kadının çalışmak gibi bir mecburiyeti yok bunun bilincindemisinz acaba
Çok itici hemdeYani ben açıkçası çalışmanın kadının kendi isteği doğrultusunda olmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum ama illaki çalış ben sana iş bulurum diyen bir erkek itici gelirmiydi size?
Bu kişisel bi tercih. Evlilikte benim de kriterlerim var ve karşı tarafın da kriterlerinin olmasi kadar normal bi şey yok. Eşinin çalışmasını istemesi kadar normal bişey yok ekonomik şartlar düşünülünce.Yani ben açıkçası çalışmanın kadının kendi isteği doğrultusunda olmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum ama illaki çalış ben sana iş bulurum diyen bir erkek itici gelirmiydi size?
Soğunmuycak gibi miBenim sevgilimde bana bunu söyledi . KPSS’ye çalış atan , senin maaşınla ev alırız benimkiyle geçiniriz dediacayip soğudum .
kesinlikle gelirdi.. geldi de.. yallah arabistana dedim..Yani ben açıkçası çalışmanın kadının kendi isteği doğrultusunda olmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum ama illaki çalış ben sana iş bulurum diyen bir erkek itici gelirmiydi size?
Işte banada hep o aptal saptal tipler geliyor dediklerine de katılıyorumkesinlikle gelirdi.. geldi de.. yallah arabistana dedim..
illa es zengin olmali demiyorum.. kadina calismama luksunu vermeli..
sebep keyfi olabilir, hastalik, dogum gibi zorunlu olabilir.. bir kadin isterse calismali, istemezse calismamali. calisirsa standartlari yukselir. calismazsa hemen degil de on sene sonra ve sahibi olurlar.. calismayarak kadin da bunu goze alir.
kadinin parasiyla dugun yapan, ev alan, borc odeyen, kadini zorunda birakan duzgun erkek ben hic gormedim. aptal saptal tipler yapiyor bunu.
Ne güzel yazmışsınAşırı itici gelir. Bir erkeğin eşine ya da nişanlısına evlenince illa çalışacaksın diye tutturmasi beni soğutur. Çalışmayacaksin diye baskı yapsa o da soğutur.
Bir erkek eşinin çalışmasını ya da çalışmamasını isteyemez mi? Elbette isteyebilir. Ama evlilik düşündüğü kişiye en baştan sorar evlenince çalışmayı düşünüyor musun diye. Kadın fikrini söyler. Adam da ona göre yolunu çizer. Bu işler öyle önce istediği kişiyi seçip sonra zorla kendi istediği kalıba sokmaya çalışmakla olmamalı. Çalışmak isteyen ve çalışmak istemeyen binlerce kadın var. Ona göre seçimini yapsın.
mutluyum cok sukur buyuk sorunlarim yok ama diyorum ki evlilik de kacan bir sey degilmis... acele etmeden ayaklar yere basarak karar verilmeliymis.. dogru insan beklenmeliymis.Işte banada hep o aptal saptal tipler geliyor dediklerine de katılıyorum
Kesinlikle öyle dediğin kaç yaşında evlendiniz?mutluyum cok sukur buyuk sorunlarim yok ama diyorum ki evlilik de kacan bir sey degilmis... acele etmeden ayaklar yere basarak karar verilmeliymis.. dogru insan beklenmeliymis.
25 mantikla secim yaptim cok sukur baliklama atlamadim ama karaketim 30 a dogru daha farkli otrudu. kendimi tanidim. ne isterim ne istemem.. simdi otursam esimin karsisina ilk defa gibisinden cok farkli seyler konusurum. farkli seylere dikkat ederim. genc yasta evlenmek de ayri guzel ama karakterler degisiyor oturuyor. biri anyaya biri konyaya yonelebilir. basliyor uyumsuzluklar, sen degistin demeler..Kesinlikle öyle dediğin kaç yaşında evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?