• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar illaki çalışan eş isteyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunz?

Benim sevgilimde bana bunu söyledi . KPSS’ye çalış atan , senin maaşınla ev alırız benimkiyle geçiniriz dedi😀 acayip soğudum .
Aslında kötü bir şey söylememiş ikiniz için de daha iyi bir hayat istiyor belli ki. Bu zamanda tek maaşla geçinmek zor.

Aslında kötü bir şey söylememiş ikiniz için de daha iyi bir hayat istiyor belli ki. Bu zamanda tek maaşla geçinmek zor.
Söyleme tarzı hoş değildi .zaten çalışacağım . Ama bir erkek senin paranla ev kredisi öderiz , ilerde anlaşamazsak kendine bakarsın ,ben sana iş bulurum demesi soğutmazmıydı sizi . Daha destur ortada bir şey yok .bizimki benim maaşıma kadar araştırmış

Söyleme tarzı hoş değildi .zaten çalışacağım . Ama bir erkek senin paranla ev kredisi öderiz , ilerde anlaşamazsak kendine bakarsın ,ben sana iş bulurum demesi soğutmazmıydı sizi . Daha destur ortada bir şey yok .bizimki benim maaşıma kadar araştırmış
Evet haklısınız söyleme şekli niyetini ele verir zaten. Bizim bi arkadaşın da karısı öğretmen adam daha evlenmeden kızın ek derslerini hesaplamaya başlamıştı. Ve o kız işsiz olsa onunla asla evlenmezdi. Böyle erkekler çok tehlikeli bence.

Bizim kadınlar olarak çalışmayan erkeğe tahammülümüz nedir? Bi erkeğin eşinin çalışmasını talep etmesini çok doğal ve normal karşılıyorum. Ne kadar evli de olunsa bir kadın önce kendi için bir erkeğin boyunduruğu altında hayatını idame ettirmemeli. Günümüzde ve çağımızda erkek ve kadının evliliğe katkı oranı eşit olmalı. Artık eski sistem işlemiyor malesef tek yük ne erkeğin omzunda olmalı ne kadının.

Back
X