Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Adetim olmazsam inşallah

İki üç gün daha sabret bakalım sonra test yap canım bişey varsa çıkar
Kızlar aksam adet olacak gibi oldum sol kasigim boyle 2 dk bir hafif kramplar girdi sonra lavobaya gittim ped koyayim diye peceteye silindim açık kahverengi akıntı geldi yeni yerlesme olabilir mi yoksa adet olacam diye mi ki yerlesmeden sonra mi sonuc yukselir ?

Canım adet olabilir

Yerlesme kanaması nasıl oluyor ki?
Ben kaybettiğim gebeligimde de yaşamamıştım da okuduğum kadarıyla pembe veya kahverengi leke gibi az geliyormuş 1 kez gelen de varmış 3 gün gelen de bebek rahme yerleşirken kılcal damarlara baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş

Benim suan akıntısı kahverengimsi geliyor ama peceteye silinince gordum 2 kere karnimin alti ağrıyor normalde direk kirmizi gelirdi her sey şüphelendiriyor off acaba yerlesme mi diye dusunduruyor psikolojim bozuldu

Yok ya bekleyecem ( dedi ve sabah kosa kosa test aldı) kanda 2,30 cikti ya yukselir mi diye de umut ettim ama bakalim yerlesme ise devami gelmez sabah heralde devami gelirse adet oldum ama karnımın altina birseyler batiyor resmen
Bence bu ay olmazsan bile diğer ay olabilirsin vücut kendini hazırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…