Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Yine ben bir şey soracağım karın ağrısı adet olacak gibi mi oldu kesin adet oluyorum geldi gelecek şeklinde mi

Yine ben bir şey soracağım karın ağrısı adet olacak gibi mi oldu kesin adet oluyorum geldi gelecek şeklinde mi
Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım

Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım
O andan sonra adet oluyor gibi hissettin mu

O andan sonra adet oluyor gibi hissettin mu
merhaba bugun sonucum 2,30 çıktı hala adet olmadim yikselme olasılığı var mı sizce?

Pco var da bende hic adet duzensizligim olmadi ondan ben suphelendim hatta erken oluyordum 2 gun
Benim rahatsızlığım yok ama ben günü güne adet oluyirdum sadece 1 kez 1 gün gecikti adet oldum herkes bana vücut gebelik için kendini hazırladıginda adet gecikir dedi gerçektende 1 ay sonra hamile kaldım belki seninki de böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…