- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.204
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Sadece yerini görüyorum tam anlayamadımSanki var gibi gozle daha rahat goruyorum
Canım benimde öyleydi hiç görünmüyordu hiç hatta attığım kişiler yok ya falan diyorlardı ama en ufak silik çizgi varsa iki tane yap ikisindede en ufak varsa vardırSabah test yaptım psikolojik mi bilmiyorum gozle görülür bir cizgi var fotograf atacaktim ama gorunmuyor resimde
Canım bundan yapma ya kaset test al daha iyi birde iki tane yap bence emin olursunSanki var gibi gozle daha rahat goruyorum
Canım benimde öyleydi hiç görünmüyordu hiç hatta attığım kişiler yok ya falan diyorlardı ama en ufak silik çizgi varsa iki tane yap ikisindede en ufak varsa vardır
Sabah 1 tane almıştım bir normal bir erken normalde bir sey yok erken de de cok az dedigim gibi ilk 5 dk da daha rahat gordum simdi simdi iyice silinmiş gibi kurumus ondan heraldeCanım bundan yapma ya kaset test al daha iyi birde iki tane yap bence emin olursun
Zaten silikti ikk 5 dk da gordugumde deSadece yerini görüyorum tam anlayamadım
Kan testi verdin miZaten silikti ikk 5 dk da gordugumde de
Yok yarin sabah gidecem eşim evde olsaydi bugun gidecektik cunku bel agrisindan duramıyorum cok ağrıyor en azindan hemen test verirdimKan testi verdin mi
İnşallah güzel sonuçlar alırsinizYok yarin sabah gidecem eşim evde olsaydi bugun gidecektik cunku bel agrisindan duramıyorum cok ağrıyor en azindan hemen test verirdim
İnşallah ya umudum çok ama olsunİnşallah güzel sonuçlar alırsiniz
Sağlık ocağı falan Uzak miİnşallah ya umudum çok ama olsun
Yakında ama sabah aliyorlar sadece kanSağlık ocağı falan Uzak mi
Yakında ama sabah aliyorlar sadece kan
Bende de erken de yoktu normal kaset teste hafif vardı bi kaç gün sonra hasta olmazsan bidaha dene canımSabah 1 tane almıştım bir normal bir erken normalde bir sey yok erken de de cok az dedigim gibi ilk 5 dk da daha rahat gordum simdi simdi iyice silinmiş gibi kurumus ondan heralde
Bakalim yarın gidecem olmazsam canımBende de erken de yoktu normal kaset teste hafif vardı bi kaç gün sonra hasta olmazsan bidaha dene canım
Adet olcak gibi belim resmen kırılıyor meme uclarim cok acıyor yaBende de erken de yoktu normal kaset teste hafif vardı bi kaç gün sonra hasta olmazsan bidaha dene canım
Cnm bu kuruma cizgisine benziyor pembelik gibi gozukmuyor cnku sanki beyaz gbi cizgi insallah burdan gorunmuyordur umarım hamilesinizdir ama bunuda goz onunde bulundurun sonra cok daha uzucu oluyorAdet olcak gibi belim resmen kırılıyor meme uclarim cok acıyor ya
Siz=ben. Yazdıklarınızı harfiyen yaşıyorum....Bir iki gün sonra çok çabuk başladı yani belirtileri sol kasığıma batmalar giriyordu çok şiddetli adet ağrısından daha kötü ama Şuan hiç ağrım yok ilk bir bir buçuk hafta sürdü birde aşırı iştahlıydım geceleri bile kalkıp yemek yiyordum hala öyle
Ilk 5 dk da gördüm sonra posete koydum iyice gitmisti sanki yarin kan verecem bakalım yoksa da varsada hayırlısıCnm bu kuruma cizgisine benziyor pembelik gibi gozukmuyor cnku sanki beyaz gbi cizgi insallah burdan gorunmuyordur umarım hamilesinizdir ama bunuda goz onunde bulundurun sonra cok daha uzucu oluyor
Zaten silikti ikk 5 dk da gordugumde de
Ilk 5 dk da gördüm sonra posete koydum iyice gitmisti sanki yarin kan verecem bakalım yoksa da varsada hayırlısı
Noldu canım senin yaptınmıSadece yerini görüyorum tam anlayamadım
Benim adet tarihim 23 Şubat 9 subatta piki gördümNoldu canım senin yaptınmı