- Konu Sahibi mervemerve1902
Cnm senin durum ne oldu hamile misinInsallah canım insallah Allahım isteyen herkese versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm senin durum ne oldu hamile misinInsallah canım insallah Allahım isteyen herkese versin
Vallahi hala adet olmadım canim bugun 11. Gun cuma gunu kan verecem tekrarCnm senin durum ne oldu hamile misin
Tamam cnm Rabbim refaha çıkarsın inş seni, hepimiziVallahi hala adet olmadım canim bugun 11. Gun cuma gunu kan verecem tekrar
Aminn canım belirsizlikte kotu ilk defa bu kadar geciktimTamam cnm Rabbim refaha çıkarsın inş seni, hepimizi
Hamilelik var mıymış umarım vardır çok mücadele etmişsiniz psikolojik olarakVallahi hala adet olmadım canim bugun 11. Gun cuma gunu kan verecem tekrar
Canim 17 gun gecikme oldu sonra adet oldum ama öbür ay hamile kaldim simdi 3 aylik hamileyim sukurHamilelik var mıymış umarım vardır çok mücadele etmişsiniz psikolojik olarak
Ben de gecikme olup adet oldum. Bana da dua edin bu ay için sizin dualarınız daha makbulCanim 17 gun gecikme oldu sonra adet oldum ama öbür ay hamile kaldim simdi 3 aylik hamileyim sukur
Bence çok çok erken 8 gün öncesi.Ben adetime 4 gün kala kan testi verdim oradan öğrendim hamile olduğumu ama hiç bir belirti yoktu diyebilirim.Gebelik belirtileri cidden çok sonra başlıyor.Iyi akşamlar kızlaaar adetime 8 gun kaldı ama bir kac gündür kasık ağrıları gogus ucu uyuşuklugu ve sanki igne batması oluyor gaz sancısı ve Kabızlık başladı 2 gundur de adet oldugum gun sol bacak ağrım olur ama bugun bir kac kere adet olacak gibi bacak agrisi ve sag kasık ağrım oldu beyaz kremsi akintim var. Biraz oncede agzima değişik bir tat oldu ve gecmiyor bu kadar erken belirtiniz oldu mu yoksa usuttum mu adet bitiminden beri iliski yaşıyoruz yumurtlama gunu de yaşadık erken gebelik testi yapmaya korkuyorum sizde belirtilerinizden bahseder misiniz?
Allahım isteyen herkese nasip etsin korunmayi bıraktıktan sonra boyle gecikmeler normalmis ben normalde gecikme yaşamazdim herkes dedi vucut kendini hamilelige hazırlıyor ve cidden oyle oldu umudunu asla kaybetmeBen de gecikme olup adet oldum. Bana da dua edin bu ay için sizin dualarınız daha makbul
Teşekkür ediyorum sağolunAllahım isteyen herkese nasip etsin korunmayi bıraktıktan sonra boyle gecikmeler normalmis ben normalde gecikme yaşamazdim herkes dedi vucut kendini hamilelige hazırlıyor ve cidden oyle oldu umudunu asla kaybetme
Hamile kaldığın ay nasıl bir belirtiler vardı acaba kaç gün kala ögrendınAllahım isteyen herkese nasip etsin korunmayi bıraktıktan sonra boyle gecikmeler normalmis ben normalde gecikme yaşamazdim herkes dedi vucut kendini hamilelige hazırlıyor ve cidden oyle oldu umudunu asla kaybetme
Cnm baş ağrın nasıl bayanolmuş ama bende de tuhaf bir baş ağrısı var adetine 8 gün varYumurtlama günüm 24 üydü ama benim daha erken yumurtlama günüm oluyor yani 22 si üç kere ilişki yaşadık o 22 23 ve 25inde daha sonra kasık ağrım başladı hemen bi gece uykudan kalktım karın ağrısıyla bel ağrısıyla ama öyle böyle bir ağrı değildi meme şişmesi ve dağılması vardı birde baş ağrısı canım akıntı falan yoktu yerleşme kanamasıda olmadı
Test yaptın mıArkadaşlar hamilelik şüphem var dün adet günüm dü olmadım beyaz akıntım var kokusuz. Regle benzeten ağrılarım dün test yaptım negatif hala gebelik ihtimali var mı
Adet gecikmesinin 2. Gunu doktor kontrolum vardı ben sans eseri öğrendim birazcık belirtiler de 6. Haftamda felan baslamistiHamile kaldığın ay nasıl bir belirtiler vardı acaba kaç gün kala ögrendın