- 18 Ekim 2022
- 260
- 75
- 24
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
İnşallah canım İnşallah bekleyeyim bakalımBence bu ay olmazsan bile diğer ay olabilirsin vücut kendini hazırlıyor
İnşallahİnşallah canım İnşallah bekleyeyim bakalım
Neydi değişiklikler?Adetime on gun kala degisikligi anlamistim gitgide zaten belirtilerm artti iki gun kala kesin dedm artk test yaptm ve pozitifi gormustum
Adet söküleceği zamanki gibi bı ağrı değil miydi kasık ağrısı?Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım
Sonuç?İnşallah canım İnşallah bekleyeyim bakalım
Evet adet ağrısı gibi bel ağrısıda sadece bel deAdet söküleceği zamanki gibi bı ağrı değil miydi kasık ağrısı?
Bel ağrısı komple mi, tek taraflı mıydı?
Hani.sökülmek üzereyken derinlerde hissederiz ya, öyle mi?Evet adet ağrısı gibi bel ağrısıda sadece bel de
Canım adet oldum ama 1 gun sürdü simdi sadece akıntı geliyor beyaz bu ay cok farklı oldum 1 ped kullandım sadeceSonuç?
Ya ben 1 gun oldum bitti hic boyle olmazdi 3. Gun azalirdi dun sabah başladı aksama bitti kahverengi beyaz akinti karışımı bir sey geldi sadeceEvet adet ağrısı gibi bel ağrısıda sadece bel de
Canim benimde hamile kalmadan bir ay onceki adetim boyleydi ilk kizimdada bole olmustu diger ay denedik hamile kaldm bu hamileligimdede hamile kalmadan onceki adetim bole oldu yine denedk hamile kaldm aslinda rahim hazrlaniyor tutmuyor bu sefer denersen tutacak bende ole oldu cnkuCanım adet oldum ama 1 gun sürdü simdi sadece akıntı geliyor beyaz bu ay cok farklı oldum 1 ped kullandım sadece
İnşallah olur canım benimde Allahım isteyenlere versin simdi de silindikce pembe kahverengi karışık geliyor ama çok çok az yani bu ay emin olmam gerekiyor cubku çarşamba lazer randevum var ona gore gidecem suan karnımın altı sızlıyor ve sert gibi gaz sancısı çok ve belimin en altı ağrıyor çok garip hissediyorum bide 2,30 çıkınca yukselebilen bir değermiş en iyisi tekrar kan vereyim de emin olayimCanim benimde hamile kalmadan bir ay onceki adetim boyleydi ilk kizimdada bole olmustu diger ay denedik hamile kaldm bu hamileligimdede hamile kalmadan onceki adetim bole oldu yine denedk hamile kaldm aslinda rahim hazrlaniyor tutmuyor bu sefer denersen tutacak bende ole oldu cnku
Bende 5 gun olurum 6. Gun temizlenirim başım felan bu ay 3 kere ağrıdı adet olmadan gece ağrır genelde uyaninca adet olmus olurumBen 6 ocakta en son adet oldum oda dedigim gibi 1 gun falan surdu normalde 7 8 gun adetli olurum hany acik pembe olsa bile sonlara dogru ve ben adet olmadan bir gun once ya basim tutar baya bole agirir yada belim baya agirir bu ay ayin 4 gibi belim agrdi dedim 5nde adet olurum sonra olmadi dedim usutmusumdr bekledm iste 2 gun sonra dayanamadm idrar testi yaptm bya ikj cizgi belirgin cikti bekledikce daha koyulasti diger gunu teste gittim 666 cikti 4 gun sonra gttim 3000 cikti daha kontrole gtmemisim keseyi gormemisim tabi sali gunu randevum var gidecem insallah
Canim bence sen lazer icin biraz daha bekle derm tam tm diyosn olmadi zaten bir bakiyorsn olms sende sasirirsnİnşallah olur canım benimde Allahım isteyenlere versin simdi de silindikce pembe kahverengi karışık geliyor ama çok çok az yani bu ay emin olmam gerekiyor cubku çarşamba lazer randevum var ona gore gidecem suan karnımın altı sızlıyor ve sert gibi gaz sancısı çok ve belimin en altı ağrıyor çok garip hissediyorum bide 2,30 çıkınca yukselebilen bir değermiş en iyisi tekrar kan vereyim de emin olayim
Benimde 3 gun gelir birgun ara verir sonra 5.gun gelir 6 7 8 gunde dha acik renk gelir bazen 9 gune kadr surer oyuzdenBende 5 gun olurum 6. Gun temizlenirim başım felan bu ay 3 kere ağrıdı adet olmadan gece ağrır genelde uyaninca adet olmus olurum
Zaten son seansim ama işte cok farklı bir agri mi sizi mi bir şey var test yapsam simdi idrar da çıkar mı kiCanim bence sen lazer icin biraz daha bekle derm tam tm diyosn olmadi zaten bir bakiyorsn olms sende sasirirsn
Yok ben ilk defa böyle oldum ilk bir evlendiğim ay 6 gun gecikmem oldu o da antibiyotik kullandım ondan adetim sonra normal geldi internetre bakiyorum da benimki de yerleşmeye benziyor cok zor bir donemmisBenimde 3 gun gelir birgun ara verir sonra 5.gun gelir 6 7 8 gunde dha acik renk gelir bazen 9 gune kadr surer oyuzden
Adetin geciktimiZaten son seansim ama işte cok farklı bir agri mi sizi mi bir şey var test yapsam simdi idrar da çıkar mı ki
Iste gecikmenin 3. Gunu verdim test 2,30 çıktı sonra akıntılı kahverengi silindikce geldi 1 gun surdu sürmedi ustune gorme olabiliyormuş boyle internetre cok okudum adeti geçtikten sonra boyle olup hamile oldugunu öğrenenAdetin geciktimi
Hic bilmiyorm ama benim hamilelikten bir ay once bole oluyor diger ay denenincede hamile kaldmIste gecikmenin 3. Gunu verdim test 2,30 çıktı sonra akıntılı kahverengi silindikce geldi 1 gun surdu sürmedi ustune gorme olabiliyormuş boyle internetre cok okudum adeti geçtikten sonra boyle olup hamile oldugunu öğrenen