Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım
Adet söküleceği zamanki gibi bı ağrı değil miydi kasık ağrısı?
Bel ağrısı komple mi, tek taraflı mıydı?

Canım adet oldum ama 1 gun sürdü simdi sadece akıntı geliyor beyaz bu ay cok farklı oldum 1 ped kullandım sadece
Canim benimde hamile kalmadan bir ay onceki adetim boyleydi ilk kizimdada bole olmustu diger ay denedik hamile kaldm bu hamileligimdede hamile kalmadan onceki adetim bole oldu yine denedk hamile kaldm aslinda rahim hazrlaniyor tutmuyor bu sefer denersen tutacak bende ole oldu cnku

Ben 6 ocakta en son adet oldum oda dedigim gibi 1 gun falan surdu normalde 7 8 gun adetli olurum hany acik pembe olsa bile sonlara dogru ve ben adet olmadan bir gun once ya basim tutar baya bole agirir yada belim baya agirir bu ay ayin 4 gibi belim agrdi dedim 5nde adet olurum sonra olmadi dedim usutmusumdr bekledm iste 2 gun sonra dayanamadm idrar testi yaptm bya ikj cizgi belirgin cikti bekledikce daha koyulasti diger gunu teste gittim 666 cikti 4 gun sonra gttim 3000 cikti daha kontrole gtmemisim keseyi gormemisim tabi sali gunu randevum var gidecem insallah

Canim benimde hamile kalmadan bir ay onceki adetim boyleydi ilk kizimdada bole olmustu diger ay denedik hamile kaldm bu hamileligimdede hamile kalmadan onceki adetim bole oldu yine denedk hamile kaldm aslinda rahim hazrlaniyor tutmuyor bu sefer denersen tutacak bende ole oldu cnku
İnşallah olur canım benimde Allahım isteyenlere versin simdi de silindikce pembe kahverengi karışık geliyor ama çok çok az yani bu ay emin olmam gerekiyor cubku çarşamba lazer randevum var ona gore gidecem suan karnımın altı sızlıyor ve sert gibi gaz sancısı çok ve belimin en altı ağrıyor çok garip hissediyorum bide 2,30 çıkınca yukselebilen bir değermiş en iyisi tekrar kan vereyim de emin olayim

Ben 6 ocakta en son adet oldum oda dedigim gibi 1 gun falan surdu normalde 7 8 gun adetli olurum hany acik pembe olsa bile sonlara dogru ve ben adet olmadan bir gun once ya basim tutar baya bole agirir yada belim baya agirir bu ay ayin 4 gibi belim agrdi dedim 5nde adet olurum sonra olmadi dedim usutmusumdr bekledm iste 2 gun sonra dayanamadm idrar testi yaptm bya ikj cizgi belirgin cikti bekledikce daha koyulasti diger gunu teste gittim 666 cikti 4 gun sonra gttim 3000 cikti daha kontrole gtmemisim keseyi gormemisim tabi sali gunu randevum var gidecem insallah
Bende 5 gun olurum 6. Gun temizlenirim başım felan bu ay 3 kere ağrıdı adet olmadan gece ağrır genelde uyaninca adet olmus olurum

İnşallah olur canım benimde Allahım isteyenlere versin simdi de silindikce pembe kahverengi karışık geliyor ama çok çok az yani bu ay emin olmam gerekiyor cubku çarşamba lazer randevum var ona gore gidecem suan karnımın altı sızlıyor ve sert gibi gaz sancısı çok ve belimin en altı ağrıyor çok garip hissediyorum bide 2,30 çıkınca yukselebilen bir değermiş en iyisi tekrar kan vereyim de emin olayim
Canim bence sen lazer icin biraz daha bekle derm tam tm diyosn olmadi zaten bir bakiyorsn olms sende sasirirsn

Benimde 3 gun gelir birgun ara verir sonra 5.gun gelir 6 7 8 gunde dha acik renk gelir bazen 9 gune kadr surer oyuzden 😅
Yok ben ilk defa böyle oldum ilk bir evlendiğim ay 6 gun gecikmem oldu o da antibiyotik kullandım ondan adetim sonra normal geldi internetre bakiyorum da benimki de yerleşmeye benziyor cok zor bir donemmis

Iste gecikmenin 3. Gunu verdim test 2,30 çıktı sonra akıntılı kahverengi silindikce geldi 1 gun surdu sürmedi ustune gorme olabiliyormuş boyle internetre cok okudum adeti geçtikten sonra boyle olup hamile oldugunu öğrenen
Hic bilmiyorm ama benim hamilelikten bir ay once bole oluyor diger ay denenincede hamile kaldm

X